miercuri, 5 octombrie 2016

Sezonul 3 al serialului "Halt and Catch Fire", în exclusivitate la AMC din 6 octombrie 2016

AMC a anunțat astăzi printr-un comunicat remis către HD Satelit că "Halt and Catch Fire" se întoarce cu sezonul al treilea ce va avea premiera exclusiv la AMC pe 6 octombrie de la ora 21:15.

Produs de AMC Studios, “Halt and Catch Fire” surprinde ascensiunea erei computerelor din anii 1980, concentrându-se pe cele patru personaje principale care încearcă să inoveze în contextul progreselor tehnologice rapide. În al treilea sezon, care se plasează în luna martie a anului 1986, compania tehnologică Mutiny pleacă din Texas pentru liga superioară din Silicon Valley. Fondatoarele Cameron Howe (Mackenzie Davis) și Donna Clark (Kerry Bishé) sunt în căutarea unei idei mărețe care să propulseze compania Mutiny în rolul de jucător cheie pe piață, însă noii colaboratori le pun la încercare parteneriatul.

Gordon (Scoot McNairy) se luptă să-și găsească locul în compania Mutiny, companie deținută de soția sa, iar Joe McMillan (Lee Pace) își construiește imperiul, reinventându-se cu o mișcare îndrăzneață care șochează Valley și îl aduce înapoi în viețile foștilor săi parteneri. Pe lângă Pace, McNairy, Bishé, Davis și Toby Huss în rolul lui John Bosworth, cel de-al treilea sezon îi are în distribuție și pe Annabeth Gish în rolul lui Diane Gould, o investitoare în companii cu riscuri, cunoscută în Silicon Valley și Manish Dayal în rolul lui Ryan Ray, un programator talentat și ambițios, ambii având roluri recurente.

“După aprecierile din partea criticilor din sezonul trecut, noi credem că sezonul trei va duce show-ul nostru la nivelul următor. În timp ce o evoluție narativă puternic tehnologică va continua să conducă aceste 10 episoade, povestea reală rămâne călătoria emoțională și psihologică a lui Joe, Cameron, Gordon, Donna și Bosworth”, au declarat Christopher Cantwell și Christopher C. Rogers, producători executivi și showrunneri.

“Dacă primul sezon a fost o poveste despre administrația companiei și sezonul doi a fost cronica unei afaceri aflate la început, sezonul trei este despre pericolele unei companii tinere și promițătoare în lupta pentru a se alătura câștigătorilor ale căror nume încă definesc peisajul competitiv din Silicon Valley. În timp ce Mutiny a fost cândva un grup de tineri programatori dezorganizați plini de potențial, acum compania se găsește în perioada adolescenței, tânjind după maturizarea corporației într-un tărâm în care viitorul nu îi este garantat” .

Pe parcursul primelor două sezoane, "Halt and Catch Fire" a primit o serie de recenzii pozitive. The Hollywood Reporter a lăudat "scenariul excelent, actoria impresionantă și un stil vizual cinematografic remarcabil" și US Magazine l-a numit "o dramă tech surprinzător de antrenantă". The New Yorker l-a numit "eficient în a face ceea ce face cel mai bine, adică să fie o platformă pentru o perioadă din istorie îngropată, dar fascinantă" și RogerEbert.com a concluzionat că serialul este "unul dintre cele mai bune făcute vreodată la a surprinde imperfecțiunile umane care apar când îți cioplești drumul în lumea afacerilor și în viață, incluzând competitivitatea oarbă, nesiguranțele care te paralizează și îndoiala care te copleșește".

Serialul a fost creat de showrunnerii Cantwell și Rogers și îi are ca producători executivi pe Cantwell, Rogers și Gran Via Productions’ Mark Johnson (“Breaking Bad,” “Rectify,” Diner, Rain Man) și Melissa Bernstein (“Breaking Bad,” “Rectify”).


Despre AMC Global

AMC Global, unitate a AMC Networks International, comemorează filmele preferate pentru fiecare gen şi decadă şi aduce programe originale bine cunoscute, pentru a oferi telespectatorilor săi ceva mai profund, ceva mai bogat, ceva mai mult. Reţeaua a creat unele dintre cele mai apreciate serii din ultima decadă, câştigătoare de premii multiple, ce au redefinit poveştirile dramatice. În plus faţă de distribuţia  largă din America de Nord,  AMC este disponibil în peste 125 de ţări. AMC Global este o destinaţie de top pentru divertisment ce este disponibilă în HD şi SD şi peste toate platformele, inclusiv on-air, online iar la cerere, pe dispozitivele mobile.


Niciun comentariu despre subiectul „Sezonul 3 al serialului "Halt and Catch Fire", în exclusivitate la AMC din 6 octombrie 2016”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile