miercuri, 5 octombrie 2016

TNT schimbă sigla și grafica, din 6 octombrie 2016

Din 6 octombrie 2016, la un an de la lansarea in Romania, TNT va avea o noua singlă, precum şi o nouă identitate vizuală. Noul logo este de culoare roșie, în interior fiind decupata denumirea "TNT". Probabil că în timpul filmelor, serialelor si a celorlate productii difuzate de catre aceasta televiziune, sigla va fi de culoare albă, semi-transparentă.

De asemenea, TNT România va difuza in premiera si două noi seriale: "Signos: În zodia răzbunării" și "Un comportament adecvat" ( imediat dupa lansarea din SUA, in noiembrie ), dar si filme precum "Diamantul sângeriu", "Matrix", "Blade", "Wild Wild West", "Gladiatorul", "Evadatul" si altele.

În grila de programe vor exista de asemenea seriale precum "Ultima navă", "Jane şi Maura" sau "Podgoria", dar si alte productii, inclusiv seriale de comedie cum ar fi "The Detour" sau "Wrecked".


4 comentarii despre subiectul „TNT schimbă sigla și grafica, din 6 octombrie 2016”:
Anonim

Si probabil va fi tot SD.

Anonim

La telekom (satelit) pe pozitia unde este TNT (204) are aceasi logo,dar... dupa logo-ul TNT scrie mic dupa el : HD

Anonim

Si UPC și alte rețele de televiziune

Anonim

Si la RCS apare TNT urmat de un HD mic, dar semnalul este SD :( Totusi supararea este alta, si anume partajarea enervanta a TNT cu Cartoon Network. Este frustrant sa vezi un film si brusc sa fie interrupt de ... desene animate.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile