miercuri, 14 decembrie 2016

TNT la Freesat România. Noi parametri de recepție a pachetului propriu al Freesat

Operatorul de televiziune cu plată prin satelit Freesat România a introdus în grila de programe televiziunea TNT ( versiunea SD ), subtitrată în limba română, conform informațiilor furnizate de un coleg de hobby.

De asemenea, pe frecvența Freesat România ( 12643, polarizare verticala, DVB-S2 QPSK, FEC 3/4 ) este găsit la scanare și un canal tv cu denumirea "Test".

De mentionat că de la miezul acestei nopti, noile date de receptie pentru pachetul propriu al Freesat România vor fi: satelit Eutelsat 16A de la 16 grade est, frecvența 12643 Mhz, SR 12500, FEC 3/4, modulatie QPSK, polarizare verticală.


9 comentarii despre subiectul „TNT la Freesat România. Noi parametri de recepție a pachetului propriu al Freesat”:
George

Cartoon Network va aparea la Freesat Romania?

Anonim

Dacă scade SR nu scade și calitatea imaginii ?

Anonim

Depinde de situatie, depinde ce SR a avut B1 Tv, care a fost mutat de pe acesta frecventa.

Daca valoarea 700, deci SR anterior ( adica 13200 ) minus SR viitor ( adica 12500 ) este egala sau mai mare decat SR B1 Tv minus SR noul TNT, atunci nu scade calitatea imaginii pentru celelalte canale vechi, ci poate chiar sa creasca.

Cel mai probabil SR-ul TNT e mai mic cu 700 decat a fost cel al B1 TV ( care facea distributia prin acest satelit ) si calitatea va fi la fel ( nici mai mare, nici mai mica ) pentru celelalte canale din transponderul Freesat. Diferenta va fi doar ca TNT va avea o calitate mai mica ( SR mai mic cu 700 ) decat a avut B1 Tv.

Anonim

si pe vechile frecventa nu mai merg canalele trebue să dau neapărat scanare? pe acel test e sunetul la prima tv

Anonim

"eorge ai Vo informație ca va apare cartoon network la fresat???ar fi minunat!!!

Unknown

Si încă lansate la Freesat Romania: Grand TV, The Voice, Magic TV (Bulgaria), DM Sat, BN Music, Pink Folk 1, Folk+, Hayat Music, Hayat Folk, Al Jazeera Balkans, Al Jazeera Balkans HD, RTS Satelit, HRT 1 și HRT 4.

Anonim

Au fost adaugate in grila Freesat aceste canale straine sau iti doresti asta ? Ca nu inteleg...

Unknown

Inteleg asa. https://www.tvchannellists.com/List_of_channels_on_Freesat_Romania

Anonim

Pai acela este un site care nu are nicio legatura cu Freesat si acele canale in acea lista de pe acel site nu sunt adaugate de Freesat, ci de niste pasionati care nu au nico legatura cu Freesat Romania. Ai dedus gresit...

Oricum, la canalele mentionate de tine se specifica chiar pe respectivul site extern ca sunt FTA. Asta insamna canal necriptat, adica Free to Air. Nu sunt incluse in grila Freesat, dar se receptioneaza ca sunt gratis pe acelasi satelit.

Daca iti place acel site precizat de tine, vezi ca repsectivul webiste mentioneaza canalele din grila Freesat ca "Basic", adica televiziuni care fac parte din pachetul de baza ( si de fapt singurul pachet la Freesat Romania, ca ei nu au pachete suplimentare ).

Sunt sigur ca ai inteles acum.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile