vineri, 27 ianuarie 2017

Digisport și Dolcesport transmit meciuri din Cupa Angliei

Televiziunile Digisport și Dolcesport au anunțat că transmit în direct, începând din aceasta seară, meciuri din Cupa Angliei ( FA Cup sau The Football Association Challenge Cup ).

Astăzi va fi transmis meciul Derby - Leicester, de la ora 21:55, pe Digi Sport 1.

Programul meciurilor din acest weekend ( din runda a patra ) este următorul:

Liverpool - Wolverhampton (sâmbătă, 14:30, Digi Sport 1)

Chelsea - Brentford (sâmbătă, 17:00, Digi Sport 1)

Tottenham - Wycombe (sâmbătă, 17:00, Digi Sport 2)

Southampton - Arsenal (sâmbătă, 19:30, Digi Sport 1)

Millwall - Watford (duminică, 14:00), Digi Sport 1

Sutton United - Leeds United (duminică, 14:00, Digi Sport 2)

Această competitie in sistem eliminatoriu este cea mai veche competiție de fotbal din lume ( a debutat cu sezonul 1871–1872 ).


UPDATE 28 ianuarie 2017, ora 22:40: Si Dolcesport a anunțat că transmite meciuri din Cupa Angliei. Mai jos găsiti programul transmisiilor la Dolce Sport.


Vineri, 27 ianuarie
Derby County - Leicester City ora 21:55 Dolce Sport 2

Sâmbătă, 28 ianuarie
Liverpool - Wolverhampton ora 14:30 Dolce Sport 1
Chelsea - Brentford ora 17:00 Dolce Sport 2
Tottenham - Wycombe ora 17:00 Dolce Sport 3
Southampton - Arsenal ora 19:30 Dolce Sport 1

Duminică, 29 ianuarie
Millwall - Watford ora 14:00 Dolce Sport 2
Sutton United - Leeds United ora 16:00 Dolce Sport 1
Manchester United - Wigan ora 18:00 Dolce Sport 2


19 comentarii despre subiectul „Digisport și Dolcesport transmit meciuri din Cupa Angliei”:
Unknown

Si DolceSport transmite

Anonim

Cand putem citii UPC transmite meciuri din ..............

Anonim

pe cati ani a fost semnat contractul

EmilDeejay

si Dolce sport care a anuntat inainte de digisport :D dar de..doar digisport se vede in tara asta..

EmilDeejay

https://www.dolce-sport.ro/fotbal/fotbal-international/cea-mai-veche-competi-ie.html

HD Satelit România

@EmilDeejay, nu am stiut că Dolcesport transmite de asemenea aceste meciuri. Am actualizat articolul.

Anonim

Meciuriile care le transmite Dolce Sport le transmite si DigiSport

Anonim

Anonim pana ce UPC nu isi va face canale de sport niciodata nu o sa vezii competiitii sportive premium multumestete cu ce da EuroSport sau aboneazate la Dgi sau Telekom

Bodo

Pentru primul Anonim... UPC o sa transmita meciuri pe canal propriu cand n-or mai duce profitul la firma din tara mama si or sa bage bani in investitii de posturi si licente cum fac RCS-RDS si Telekom... pana atunci... multumestete cu Eurosport, cateva no-name-uri cu sport si LookTV care a ramas cu plata numai la UPC

Unknown

Pe cati ani s-a semnat contractul?

Anonim

De unde sa stie cineva asta, daca e secret ?

Anonim

UPC are canale proprii de sport și filme dar numai în Olanda. La noi nu ar putea să facă așa ceva pentru că deciziile astea se iau de Liberty Global + la noi deja toate competițiile au fost luate de RDS și Telekom. Deci mai întăi ne informăm și abia apoi comentăm (asta pentru cine zicea de UPC).

Bodo

Prietene... banii tai sunt in Olanda.... du-te acolo sa vezi competitii sportive si programe de sport la UPC. Pana atunci UPC este varza pe partea de programe si transmisiuni sportive... singurul lor NOROC sunt posturile Eurosport. Cine-i retine sau nu-i lasa sa cumpere pe Romania drepturile la transmisiuni sportive alaturi de RCS si Telekom.... Adica aia pot sa scoata banii si ei nu?...sau sa-si creeze propriile lor canale sportive. Ce documentatie mai vrei referitor la UPC ca nu le pasa de abonatul din Romania pe partea de programe sportive proprii

Anonim

"Prietene" ... las-o baltă, nu ai înțeles :)

Bodo

Inteleg ca esti simpatizant UPC da' nu da vina acum pe cei de la RCS&RDS si Telekom ca au scos banu din buzunar sa retransmita pentru abonatii lor evenimente sportive importante iar UPC-ul statea pe tusa. Nimeni nu le-a interzis dreptul sa cumpere licentele de retransmisie si nimeni din CNA nu le-a refuzat dreptul daca vroiau sa-si deschida un post sau mai multe tematice de sport. Ca abonat UPC..atata sa stii... fara documentatie... banii tai se duc la firma din tara mama... aia au programe tematice marca UPC... tu te uiti la Eurosport si alte no-neme-uri in materie de sport...+ LookTV cu bani cand este gratuit in toata tara

Anonim

Bineînțeles că nu dau vina pe Telekom sau RDS. :)
No Name-uri? Nu toți se uită numai la fotbal sau tenis. Auto Motor Sport Channel, Motors TV sau Extreme sunt canale chiar bune. Look TV este un canal generalist care dă Liga "Zero" (o porcărie de campionat). Da, e pe bani ceea ce este aiurea dar acel pachet conține și posturi de calitate ca MyZen HD sau Motorvision HD. Canalele astea sunt premium de aceea se află în pachet extra și așa sunt peste tot și în alte țări. Deci nu sunt chiar No Name-uri.

Anonim

bravo telekom si rcs pentru ca ati cumparat dreptul sa transmiteti acestor meciuri din cupa angliei!!

Anonim

@Bodo: La olandezi normal că UPC are canale proprii de sport pentru că ei nu au alte canale de sport cum avem noi Dolcesport și Digisport. Deci comparația e una absurdă.

Bodo

Si ce ai vrea acum? Sa se inchida RCS si Telekom ca sa aibe UPC-ul canale proprii? In Romania puteau cei de la UPC sa fie SINGURI MEREU... niciodata nu o sa-i intereseze sa faca investitii masive in Romania, decat ce se poate peticii ca sa optimizeze profitul.. Unde este absurditatea?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile