miercuri, 1 februarie 2017

7 noi canale la Focus Sat: Chili TV, FEM3, Humor+, Izaura Tv, Kiwi Tv, Spiler Tv şi Zenebutik.

Operatorul DTH Focus Sat din Romania a introdus in grilă 7 canale noi in pachetul Panonia, care acum costă 9 lei: Chili TV, FEM3, Humor+, Izaura Tv, Kiwi Tv, Spiler Tv şi Zenebutik. Desigur, cele 7 canale sunt incluse si in combinatia de pachete Familia + Panonia ( 39 lei ).

Toate aceste 7 televiziuni au pista audio in limba maghiară si sunt transmise in SD 16:9.


23 de comentarii despre subiectul „7 noi canale la Focus Sat: Chili TV, FEM3, Humor+, Izaura Tv, Kiwi Tv, Spiler Tv şi Zenebutik.”:
Anonim

Cand vor fii la UPC,

cipi

ziceau ca le introduc si la noi ! au si sub in Romana?

Anonim

Este vorba despre posturile noi licențiate la C.N.A de S.C.Broadcasting CO srl,si înregistrate in București.Totuși se pare că nu au fost introduse si celelalte posturi aici mă refer la Super Tv2,Mozi+,Prime tv posturi care au fost introduse atât în Ungaria cât și in Slovacia care de asemenea aparțin de această firma.

Anonim

nu au subtitrare

Anonim

Bineînțeles că nu au subtitrare pentru că sunt canale străine și nici nu vor avea. Au fost introduse mai intâi în Ungaria la UPC Direct iar acum le-au decriptat și pentru abonații Focussat deci așa există ele în pachetul Panonia. Pe cablu mai mult ca sigur nu o să fie disponibile.

Ionut

La UPC cand se vor introduce aceste canale?

Anonim

Si eu vreau postul acesta de televiziune cat mai repede in grila de programe, chiar daca nu stiu maghiara.

Anonim

Pai care post ? Ca sunt mai multe, adica 7 :)

Anonim

Totuși e interesant ca nu au introdus celelalte trei posturi care apartin de asemenea de Tv2 Group si care difuzează divertisment,reality show,filme ,seriale.Ma refer la Super Tv2,Mozi+,Prime tv.

Anonim

Au intodus ce era deja transmis la UPC Ungaria prin satelit, doar au adaugat decodarea si pentru Focus Sat.

Anonim

Trebuie să te contrazic Super Tv2 este retransmis de UPC Direct Hu de ani de zile de ademenea Mozi+,Prime tv sunt retransmise de cativa ani.Numai că acestea din urmă nu par cunoscute spun deoarece înainte Mozi+ avea denumirea Pro4,iar Prime tv funcționa sub denumirea de Fem3.Intretimp atunci când conducerea de la Tv2 Group a luat decizia de a lansa posturi noi initial a vrut să lanseze postul Joy tv dar sau răzgândit si au redenumit acel post care acum funcționează ca Fem3 Hu. .

Anonim

Aceste canale de ce nu se gasesc la UPC RO in pachetul Panonia.

Kalman2007

Au fost adăugate și Super TV 2, Mozi+ și Prime: http://www.focussat.ro/lista-canale/Panonia

Anonim

Asteptam si la UPC.....

Anonim

La UPC sigur nu vor intra 10 canale. Nu există frecvențe libere. Ar mai fi loc pe anumite TP-uri pentru maxim 5 canale SD și cam atât. Mai există și un TP (cu nr. 28) complet liber dar care nu este activat la nivel național (doar în București). Pe acest TP a fost testat de ex. DTX.

Anonim

Atunci mergem la Focus sat de la UPC.UPC este foarte slab si la capitolul canalerol sportive.

Anonim

Focus Sat e detinut de aceeasi firma care detine si UPC. :)

Anonim

UPC are foarte putine canale analogice, le-a transformat in digitale, de aceea are mai mult multe canale pe digital, ca a refolosit vreo 30 frecvente analogice pentru digital.

Anonim

La UPC in pachetul Panonia de ce nu se gasesc acelasi canale ca la Focus Sat.

Anonim

La UPC in pachetul Panonia de ce nu se gasesc acelasi canale ca la Focus Sat?

Simplu. Contractele sunt încheiate separat pentru platforme. La Focussat era oricum mai simplu să le introducă pentru că practic erau deja acolo (pentru abonații unguri), trebuia doar să le dea drumul și pentru abonații Focussat. Pe cablu pentru 10 canale ar fi nevoie de un TP gol și sigur nu o să facă loc pentru canale ungurești. Ar mai fi loc pentru câteva canale SD / HD dar cam atât. Sunt limitați și tocmai de asta se mută canalele regionale/locale pe digital pentru că sigur vor mai elimina câteva de pe analogic.

Anonim

numi plac programe unguresti alea sant programe sa bage programe italiene MEDIASET ITALIA 1 RETE 4 CANALE 5 EU ZIC CA SANT MAI BUNE DECAT ALEA UNGURESTI

Nicu

Am auzit că va fi lansată o televiziune care va difuza doar emisiuni despre gramatica limbii române. Vei viziona emisiunile acelei televiziuni ?

Anonim

Rete 4, Canale 5 nici nu au cum să intre în grila Focussat. Mă gândesc că nu trebuie explicat de ce. Dacă nu-ți plac cele ungurești nu le urmărești și gata. Oricum sunt în pachet extra. Îți recomand și eu o carte de gramatică.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile