miercuri, 15 februarie 2017

SES este cel mai mare furnizor de canale HD, cu o creștere de 14% în Europa, pentru anul 2016

SES S.A. (NYSE Euronext Paris Bursa de Valori Luxemburg: SESG) continuă să rămână în fruntea dezvoltării HDTV (High Definition TV) și reprezintă cea mai mare platformă HD și Ultra HD (UHD), anunță compania printr-un comunicat remis către HD Satelit.

În 2016, numărul canalelor HD transmise cu ajutorul flotei SES a crescut cu 7%, ajungând la 2.495. În prezent, 33% din dintre cele 7.538 de canale din flota SES sunt canale HD, iar la nivel global, 27% dintre toate canalele HD sunt transmise prin flota SES. În plus, peste 60% din totalitatea canalelor din flota SES sunt transmise acum în standardul de compresie MPEG-4.

Factorul cheie pentru dezvoltarea HDTV SES la nivel local este nivelul de penetrare al HDTV în Europa, aflat în continuă creștere: numărul canalelor HDTV a crescut cu 14%, la peste 750 canale. La aceasta se adaugă creșterea HDTV pe continentul american.

SES continuă cu succes introducerea de contracte comerciale, garantate în prezent pentru 21 de canalele UHD, în comparație cu opt canale, cu un an în urmă. În prezent, SES acoperă aproape 50% din canalele UHD transmise prin satelit la nivel global.

În 2016, achiziționarea RR Media, urmată de înființarea MX1 prin fuziunea cu SES Platform Services, a consolidat poziția de neegalat deținută de SES pe piața noilor canale HDTV și UHD în Europa, America de Nord, precum și viitoarele extinderi ale activității video SES pe piețele emergente cu creștere rapidă.

Lansarea SES-9 și dezvoltarea continuă a segmentelor SES HD și UHD reprezintă factori semnificativi care au contribuit la creșterea pe piața asiatică, unde compania pune în aplicare o strategie diferențiată. Lansarea SES-10 și SES-11, care urmează a avea loc anul acesta, va consolida potențialul de creștere pe continentul american.

”Numărul record de canale TV confirmă rolul de lider jucat de SES în infrastructura transmisiilor TV și cel de factor motor al procesului global de digitalizare”, a declarat Ferdinand Kayser, Chief Commercial Officer, SES. “Având în vedere extinderea portofoliului său de canale și achizițiile importante din 2016, SES ocupă o poziție privilegiată, care îi permite să exploateze oportunități de creștere importante, în special pe piețele noi și emergente. Actualul nostru program de lansare constituie un vector motor pentru această viitoare creștere. Numărul canalelor transmise în HD și UHD este în continuă creștere, prin urmare, în 2017 și chiar mai departe, segmentul video SES își va continua creșterea și dezvoltarea în ritm accelerat.”


Despre SES

SES este liderul mondial al transmisiunilor prin satelit și este primul operator care oferă servicii diferențiate și scalabile de tip GEO-MEO (orbită georsaționară și orbită medie) cu peste 50 de sateliți georstaționari și 12 sateliți de orbită medie. SES se concentrează pe valoare adăugată, soluții end-to-end pentru patru verticale (Video, Companii, Mobilitate și Soluții Guvernamentale). Oferă soluții de comunicații prin satelit pentru radiodifuzori, producători de conținut și operatori de telecomunicații, guverne și instituții și pentru afaceri la nivel mondial. Portofoliul SES include sistemul de sateliți ASTRA, care are cea mai mare rețea de distribuție DTH din Europa și O3b Networks, un operator de servicii de comunicații electronice. O altă componentă a SES, MX1, este lider în oferirea de servicii media care oferă o suită completa de servicii inovative digitale. Mai multe informații găsiți pe website-ul www.ses.com.


2 comentarii despre subiectul „SES este cel mai mare furnizor de canale HD, cu o creștere de 14% în Europa, pentru anul 2016”:
Anonim

Am avut antena de satelit pe Astra inca din 1989 si am si acum antena pe 19,2 est si intr-adevar sunt multe canale germane hd necodate. Recomand pentru receptia FTA acesti sateliti de la 19,2 est, mai ales daca intelegi un pic si germana.

Anonim

Sunt si canale sportive necodate,Eurosport1,Sport1.Canalul RTL transmite Formula1,iar canalele ZDF,ARD,SAT1,SKY SPORT NEWS fotbal.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile