joi, 6 aprilie 2017

Windows 10 Creators Update, instalare manuală pe PC, cu o săptămână mai devreme de lansarea oficială

Deși Microsoft a anunțat deja data de lansare pentru următoarea actualizare majoră a Windows 10 ( 11 aprilie 2017 ), a decis să permită utilizatorilor de PC să o instaleze manual mai devreme, prin intermediul Asistentului de actualizare.

Creators Update oferă o varietate de caracteristici noi, inclusiv o aplicație Paint axată pe 3D, multiple tiles intr-un folder din meniul Start, îmbunatățiri ale browserului Edge ( o mai bună administrare a tab-urilor, capacitatea de a deschide E-books) sau funcția Game Mode ( pentru a prioritiza resursele computerului pentru o mai buna performanta în jocuri).

Deci dacă ați cumpărat și utilizați o licență de Windows 10 Home, Pro sau Education, tot ce trebuie să faceți pentru a actualiza sistemul de operare este să descărcați Asistentul de actualizare de AICI (dacă nu este deja instalat), apoi urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a actualiza sistemul de operare.

Cei care doresc să aștepte actualizarea automată ( eu astfel voi proceda ), după 11 aprilie 2017 vor primi o notificare care solicită utilizatorului să examineze setările de confidențialitate înainte de a descărca actualizarea.


13 comentarii despre subiectul „Windows 10 Creators Update, instalare manuală pe PC, cu o săptămână mai devreme de lansarea oficială”:
Anonim

Nici bine nu l-au lansat ca deja Windows 10 necesita "updateuri majore"

Anonim

Windows 10 a fost lansat pe 29 iulie 2015. Tu crezi ca e gresit ca adauga periodic noi functionalitati si mai multa securitate?

Anonim

N-are rost sa-ti raspund la provocari. Windows 7 de exemplu in toata existenta lui a avut un SINGUR Service Pack major..SP1

Anonim

Pai tu faci provocare si flame. Eu am gresit ca ti-am raspuns.

Cu siguranta nu este gresit cu nimic ca se fac updateuri, este exceptional ca se face asta. De ce e gresit sa faca updateuri si sa imbunatateasca siguranta unui produs software? Te rog sa imi explici contra argumentele tale si de ce e bine sa existe doar un update si gata.

Anonim

poate are omul net limitat si ii consuma megabitii cu updateurile astea :))

SanD

@ Anonim cu "update-uri majore":
Microsoft a informat la lansarea Windows 10 ca nu vor mai fi alte versiuni dupa Windows 10 (de ex: Windows 11,12 etc.). Actualizarile (sau daca vrei, versiunile noi) vor avea la baza Windows 10 peste care se vor pune aceste patch-uri.

Deci, nici vorba de service pack.

Anonim

Exact, asta e ca si cum ar fi lansat o noua versiune de Windows ( Windows 12 ).

Viorel Ele

Pe Windows 10 Enterprise funcționează

Anonim

Nu cred că pe Windows 10 Enterprise funcționează. Pentru Windows 10 Entreprise, care e pentru firme, trebuie asteptata lansarea oficiala.

Unknown

Mersi frumos,pe Windows 10 Pro a mers :D Nu stiu unde sa gasesc functia Game Mode :)))

Anonim

Daca ai facut updateul, incearca sa apesi pe tastatura butonul Windows si tasta G simultan. Vezi daca iti apare bara Game Bar, de unde poti activa Game Mode.

Anonim

Sau vezi in Windows settings, daca iti apare Game Mode settings.

Nicu

Gata, a aparut si update normal, a aparut automat. A durat cam 30 minute update-ul la Creators update. Interesant clientul de email si putin si Paint-ul 3D. Ceva schimbari prin interfata. Merge si comanda Windows + G.

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor.

Top 10 articole în ultima lună

Operatori tv și de telecomunicații din România

AKTA (81) Digi (562) Focus Sat (259) FREESAT (25) iNES (26) Nextgen (85) Orange (231) Telekom (313) UPC (280) Vodafone (87)