joi, 6 aprilie 2017

Windows 10 Creators Update, instalare manuală pe PC, cu o săptămână mai devreme de lansarea oficială

Deși Microsoft a anunțat deja data de lansare pentru următoarea actualizare majoră a Windows 10 ( 11 aprilie 2017 ), a decis să permită utilizatorilor de PC să o instaleze manual mai devreme, prin intermediul Asistentului de actualizare.

Creators Update oferă o varietate de caracteristici noi, inclusiv o aplicație Paint axată pe 3D, multiple tiles intr-un folder din meniul Start, îmbunatățiri ale browserului Edge ( o mai bună administrare a tab-urilor, capacitatea de a deschide E-books) sau funcția Game Mode ( pentru a prioritiza resursele computerului pentru o mai buna performanta în jocuri).

Deci dacă ați cumpărat și utilizați o licență de Windows 10 Home, Pro sau Education, tot ce trebuie să faceți pentru a actualiza sistemul de operare este să descărcați Asistentul de actualizare de AICI (dacă nu este deja instalat), apoi urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a actualiza sistemul de operare.

Cei care doresc să aștepte actualizarea automată ( eu astfel voi proceda ), după 11 aprilie 2017 vor primi o notificare care solicită utilizatorului să examineze setările de confidențialitate înainte de a descărca actualizarea.


13 comentarii despre subiectul „Windows 10 Creators Update, instalare manuală pe PC, cu o săptămână mai devreme de lansarea oficială”:
Anonim

Nici bine nu l-au lansat ca deja Windows 10 necesita "updateuri majore"

Anonim

Windows 10 a fost lansat pe 29 iulie 2015. Tu crezi ca e gresit ca adauga periodic noi functionalitati si mai multa securitate?

Anonim

N-are rost sa-ti raspund la provocari. Windows 7 de exemplu in toata existenta lui a avut un SINGUR Service Pack major..SP1

Anonim

Pai tu faci provocare si flame. Eu am gresit ca ti-am raspuns.

Cu siguranta nu este gresit cu nimic ca se fac updateuri, este exceptional ca se face asta. De ce e gresit sa faca updateuri si sa imbunatateasca siguranta unui produs software? Te rog sa imi explici contra argumentele tale si de ce e bine sa existe doar un update si gata.

Anonim

poate are omul net limitat si ii consuma megabitii cu updateurile astea :))

SanD

@ Anonim cu "update-uri majore":
Microsoft a informat la lansarea Windows 10 ca nu vor mai fi alte versiuni dupa Windows 10 (de ex: Windows 11,12 etc.). Actualizarile (sau daca vrei, versiunile noi) vor avea la baza Windows 10 peste care se vor pune aceste patch-uri.

Deci, nici vorba de service pack.

Anonim

Exact, asta e ca si cum ar fi lansat o noua versiune de Windows ( Windows 12 ).

Viorel Ele

Pe Windows 10 Enterprise funcționează

Anonim

Nu cred că pe Windows 10 Enterprise funcționează. Pentru Windows 10 Entreprise, care e pentru firme, trebuie asteptata lansarea oficiala.

Unknown

Mersi frumos,pe Windows 10 Pro a mers :D Nu stiu unde sa gasesc functia Game Mode :)))

Anonim

Daca ai facut updateul, incearca sa apesi pe tastatura butonul Windows si tasta G simultan. Vezi daca iti apare bara Game Bar, de unde poti activa Game Mode.

Anonim

Sau vezi in Windows settings, daca iti apare Game Mode settings.

Nicu

Gata, a aparut si update normal, a aparut automat. A durat cam 30 minute update-ul la Creators update. Interesant clientul de email si putin si Paint-ul 3D. Ceva schimbari prin interfata. Merge si comanda Windows + G.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile