marți, 16 mai 2017

Finalele Ligii Campionilor și Europa League, în 4K și VR pe Youtube, gratuit pentru telespectatorii din Marea Britanie

BT a anunțat planurile de oferi gratuit finalele UEFA Champions League și UEFA Europa League din acest sezon, disponibile pe YouTube, pe website-ul BT, canalele BT Sport și prin aplicația mobilă proprie, remarcând angajamentul BT de a transforma sportul televizat într-unul mai accesibil fanilor.


Finala Ligii Campionilor UEFA ( confruntarea dintre Real Madrid și Juventus va avea loc sâmbătă, 3 iunie, pe stadionul național din Cardiff, în Țara Galilor) va fi disponibil anul acesta pentru prima dată în 4K UHD pe YouTube ( precum și în 4K UHD cu sunet Dolby Atmos pe BT TV ), dar și printr-un număr de fluxuri la 360° pe YouTube și prin noua aplicație BT Sport Virtual Reality, permițând telespectatorilor din Marea Britanie să vizioneze un program produs la 360° cu comentarii și grafică sau să selecteze propriul punct de vizionare, prin intermediul unor camere video poziționate în 8 locații de pe stadion.

"Vor oferi gratuit și în direct finalele Ligii Campionilor și Europa League pentru toți fanii din Marea Britanie, dovedind că BT este cu adevărat o companie serioasă în ceea ce privește îmbunătățirea accesibilității publicului la transmisiile din lumea sportului. Acestea sunt două dintre cele mai mari turnee de fotbal din lume și vom difuza finalele și prin social media și pe dispozitive mobile, deci o modalitate mai accesibilă publicului tânăr, dar și pentru telespectatorii tradiționali", a precizat John Petter, CEO BT Consumer.

Finala Ligii Campionilor va putea fi vizionată pe 3 iunie 2017 pe Youtube de către telespectatorii din UK în 4K Ultra HD (dând click AICI) și în VR ( dând click AICI), iar finala Europa League în 4K, dintre Ajax si Manchester United, pe 24 mai 2017, dând click AICI.


3 comentarii despre subiectul „Finalele Ligii Campionilor și Europa League, în 4K și VR pe Youtube, gratuit pentru telespectatorii din Marea Britanie”:
Gabriel Antonio

Cu 20 de ani suntem in urma si la capitolul acesta ! Pacat , mare pacat ca suntem o tara cu potential !

Anonim

Nu este 4k, este doar Full HD transmisa pe Youtube.

Anonim

Pai esti acum in UK ?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile