joi, 11 mai 2017

Televiziunea CINETHRONIX este prezentă pe platforma BALCAN-IX, prin TELEKOM

Distribuitorii de cablu interesați să retransmită postul CINETHRONIX pot prelua semnalul, prin intermediul Telekom România, direct de pe platforma BALCAN-IX. Platforma este dedicată furnizorilor de servicii de internet şi asigură interconectarea neutră a reţelelor acestora prin servicii de peering public sau interconectări private virtuale din România, Ungaria, Germania, UK, Bulgaria, Republica Moldova, Olanda și Serbia.

Cosmin Nicolescu, directorul Cinethronix, a precizat pentru HD Satelit: "Acest parteneriat cu Telekom România, care ne onorează, este un pas important în evoluția televiziunii pe care o conduc și un semn că, în numai un an de la prima emisie, am devenit interesanți și pentru operatorii mari de cablu din România și Diaspora. Vizăm atât utilizatorii din Republica Moldova și Bulgaria, unde suntem deja distribuiți, cât și pe cei din celelalte țări europene cu o prezență românească masivă."

Cinethronix este singurul post TV de film documentar românesc.


5 comentarii despre subiectul „Televiziunea CINETHRONIX este prezentă pe platforma BALCAN-IX, prin TELEKOM”:
Anonim

dar acest post de televiziune cand v a intra si la rcs rds

Anonim

Probabil, va intra atunci când Digi Film va fi distribuit in reteaua Telekom!
Cinethronix are exclusivitate in reteaua Telekom, exact ca si Digi Film in grila RDS!

Laurentiu

@Anonim, nu este adevarat ce spui. Cinethronix nu este televiziune detinuta de Telekom, esti informat gresit, iar analogia e si mai gresita.
Cinethronix este disponibil pentru orice operator dornic sa il introduca in grila.

Bodo

Ca sa intre Cinethronix in reteaua RCS-RDS trebuie in primul rand ca abonat sa faci o sesizare in Digicare sau telefonic ca vrei acest post in grila de programe si pe urma sunt sanse sa apara si-n aceasta retea. Postul este liber la retransmisie pentru toti operatorii de cablu din Romania, mai ramane sa fie cerere din partea abonatilor acelor firme de cablu. Personal am trimis sesizare pentru acest post, mi se pare ceva aparte si merita sa stea in grila de programe. Bine ca avem posturi nemtesti, italiene si manele si acest post lipseste

Unknown

Am solicitat acest post la UPC, eu fiind abonat la aceasta firma, dar povesti...NIMIC.Desi am luat legatura cu directorul postului care mi-a confirmat disponibilitatea de a fi preluat gratuit pe reteau UPC , tot NIMIC. Nu cred ca se compara cu Science dar fiind ceva romanesc, altcumva ar trebui promovat.L-am mai urmarin on-line si au documentare interesante, pentru mine, prezentand istoria si cultura romanilor si nu numai. Dar la noi ca la nimenea...nu ma mai mira nimic!Paine si circ , ca tot vorbeam de istorie. Felicitari conducerii postului care reusesc cu toate impotrivirile sa scoata capul in lume.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile