miercuri, 7 iunie 2017

Prima TV și Kiss TV, prin satelitul Intelsat 33E ( 60° Est )

Televiziunile Prima TV și Kiss TV ( destinate publicului din România ) au început să fie distribuite necriptat în rezoluție SD prin satelitul Intelsat 33E de la poziția orbitală 60° Est, pe frecvența 11672, polarizare orizontală, SR 4960, FEC 7/8, DVB-S / QPSK.

Chiar dacă este o poziție orbitală și mai exotică decât cea a satelitului Intelsat 12 de la 45° Est, prin care sunt distribuite în prezent cele două televiziuni ( pe frecvența 12556, polarizare verticală, SR 5786, FEC 3/4, DVB-S / QPSK ), prin intermediul satelitului Intelsat 33E recepția este posibilă în România și chiar în Europa Centrală cu antene de 80 - 100 cm.


26 de comentarii despre subiectul „Prima TV și Kiss TV, prin satelitul Intelsat 33E ( 60° Est )”:
Anonim

Bun si pentru cei ce vor sa vada canale romanesti prin zona siberiana??

Anonim

Spotul pentru Prima TV si Kiss Tv de pe Intelsat 33E nu acopera cu semnal Siberia.

Anonim

HD?

Anonim

Ai citit prima propozitie? Scrie ca sunt SD, deci nu sunt HD.

Anonim

Gata, a încetat transmisia Prima Tv și Kiss Tv prin Intelsat 12 de la 45° Est, emit acum doar prin satelitul Intelsat 33E de la 60° Est.

Anonim

Greu de inteles de nu au ales satelitul eutelsat 16E sa ajunga la mai multe case aici sunt multe programe romanesti free daca tot emit si ei free. .cine tine antena pe acel satelit ba mai bine se mutau cu tot cu bataca in siberia:))))

Anonim

E simplu, acolo nu emit pentru publicul care doreste receptia prin satelit, ci pentru cablisti. E distributie pentru cablisti, nu pentru persoane private. Motivele sunt de asemenea de ordin finanicar, probabil pe acel satelit de la 60 grade costa distributia de 10 ori mai putin decat satelitul mentionat de tine. Semnalul e bun in Romania, daca vrei neaparat sa le receptionezi prin satelit, poti orienta antena catre 60 grade est. Dar repet, acolo e distributie pentru partenerii care ofera televiziune cu plata prin cablu, IPTv, satelit etc, nu este destinata in principal publicului FTA.

Anonim

Dar totusi era bine cred si pentru ei un pic de rating in plus tot ei aveau de castigat din asta, cine tine antena fixata acolo sa se uiti la 2 programe romanesti..bravo italienilor germanilor etc ei au stiut sa se axeze pe un satelit .

Anonim

Poate vrei sa spui că mai câștigau ceva telespectatori reali în plus, dar asta nu ii ajuta la vânzările de publicitate, din cauza ca recepția FTA nu este inclusa în măsurătorile de rating / audiente. Deci câștigul financiar suplimentar ar fi fost zero, iar costurile de distribuție mult mai mari.

dorinel

Azi 17 Iunie 2017 am orientat antena offset pe Intelsat 33e la 60°E,11,672,H,04,960,7/8,elevatie 21,iar semnalul este de 98% si este stabil,am antena de 91,5/91,5 din inox si nu sunt probleme cu receptia,atata timp cat ai vizibilitate spre satelitul respectiv ! Dorinel Dogaru

dorinel

Majoritatea celor ce detin decodoare in Romania,acestia au norma DVB-S,degeaba gasim posturi FTA,daca sunt in norma DVB-S2 !

Anonim

Majoritatea ar trebui sa își cumpere receptoare DVB-S2, dacă sunt pasionați de recepția satelit. Prețurile pentru receptoare HD DVB-S2 noi-nouțe și sigilate, în magazine online din România, încep sub 200 lei.

Receiverele DVB-S2 au aparut de acum mai mult de 10 ani. Nu ai mai schimbat receiverul de atunci sau ai cumparat recent un receptor doar DVB-S, fara DVB-S2? Atunci sigur nu esti pasionat cu adevarat de receptia satelit.

dorinel

Sa fii sanatos,de cand ma ocup de DTH,am DVB-S si nu l-as inlocui cu un altul,pentru ca are sensibilitate mare si sa orientezi mii de antene si sa nu cedeze...asadar,despre ce polemizam ?!

Anonim

Nu ai cum sa fii pasionat de recepte satelit si sa folosesti inca receptor DVB-S majoritatea programelor FTA DVB-S2 nu mai spun HD sau UHD si 4k in cazul meu le am pe toate nu am purut sa rezist si leam cumparat cum au esit sunt Pasionat

Anonim

@Corect, ultimul anonim.

@Iar pentru anonimul de dinaintea ta:

Tu folosesti receptorul sa orientezi mii de antene?Ca instalator, poate ar trebui macar sa iti cumperi un satfinder profesional.

Iar legat de "polemizare", e dreptul meu sa te contrazic, din cauza că tu ai deschis discutia prin exprimarea nemultuirii tale că sunt emise canale in DVB-S2. Pai asta e trendul de ani de zile.

Si nu in ultimul rand, ce legatura are DVB-S2 cu subiectul asta ? Ca nu inteleg.

Unknown

In Romania abonatii au decodoare DVB-S,exceptie fac cei de la Orange,sunt numeroase persoane care din motive financiare nu-si permit sa continue sa plateasca abonamentul,daca au si norocul ca operatorul sa nu le ridice echipamentul,ar dori sa se foloseasca de el si sa prinda programe free to air,pot veni in sprijinul lor,ajutandu-i in masura in care pot,Prima TV este o optiune pentru ei,acum eu nu-mi permit sa le ofer si echipamentul adecvat si all inclusiv,cat despre satfinder profesional,consider ca este o investitie inutila,din moment ce ma descurc impecabil si fara el si chiar cu unul de 50 RON,sunt cazuri in care te poti dispensa de satfinder,daca stapanesti bine azimut,elevatie,avand o busola,un Angle Meter,un inclinometru,precizie de ceas elvetian,rabdare de fier si succesul este garantat,ne descurcam fiecare cu ce putem,nu sunt obsedat,dar chiar nu doresc sa fiu tinta rautatilor,oricum,nu am sa raspund in continuare la provocari,am alte prioritati,daca am m-am facut inteles ar fi bine,daca nu...tot la fel de bine si sa auzim numai de bine !

Anonim

Daca ai vrea sa ii ajuți cu adevarat să recepționeze mai multe televiziuni necodate, le-ai spune sa isi cumpere un receptor FTA HD cu 180-200 lei lei ( sunt convins ca majoritatea cheltuie lunar mai multi bani pe vicii ) si le-ai orienta antena catre Astra 19,2 Est, sa receptioneze cateva sute de canale necodate, inclusiv HD.

Dar deja discutam oftopic, ai dreptate. Legat de subiect, care e pana la urma legătura dintre DVB-S2 cu Prima Tv? Ca tot NU AM INTELES.

mircea

Nu-si permit sa plateasca abonamentul, mai raman si cu receptor gratis - daca nu e a lor - dar isi permit sa plateasca curentul si sa stea la televizor, in loc sa isi caute de munca si sa castige 30-40 lei intr-o luna sa plateasca abonamentul la pachetul de baza minim la un DTH, sa aiba copiii si somerii la ce se uita toata ziua. :-)

Pentru instalator: Nu doar Orange are receptoare HD, mai informeaza-te.

Anonim

Pentru mine unu ,pe satelitul de la 45 era super,ca prindeam si canalele de la 46 si ma refer la cele din azerbagian unde sunt 4-5 canale Idman,1Tv Georgia,CBC Sport etc.si vedeam fotbal la greu din campionatele ce le mai tari (ANGLIA,ITALIA,SPANIA,etc)plus alte canale pot spune interesante ,dar acum o sa renunt la Prima,deoarece nu o sa renunt la fotbal,si pe deasupra e departe pozitia satelitului.

Anonim

salutare stie cineva cum pot receptiona prima si in ce banda ca sunt 2

Anonim

In banda Ku, modulatie DVB-S...

frecventa 11672 polarizare orizontala, DVB-S, SR 4960, FEC 7/8

Anonim

@dorinel dogaru in ce locatie ai prins prima si kiss cu antena de 95/95?ca eu nu reusesc sa prind semnal deloc in SE romaniei mai precis oras nehoiu,jud buzau

Anonim

prima tv se recepționează la 60 grade est

Anonim

Buna ziua. Am si eu o intrebare.
Cu o antena mai mica de 80 de cm nu pot sa o reglez pentru prima tv necripta si daca pot sa o reglez usor fara un aparat profesiona? Multumesc

Anonim

Daca ai experienta, se poate regla. Cam mica dimensiunea pentru Prima TV pe acest satelit. Eu de abia am semnal cu antena de 80 cm.

Anonim

Cu antena de 100 de cm de tip mesh si motor h-h usals am 78% calitatea semnalului pe vreme buna, pe timp de ploaie scade la 67% cel mai rau a fost cand a ajuns 58% pe vreme grea.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile