marți, 18 iulie 2017

Digi Online și pentru cei care nu sunt abonați la Digi Tv

Poate este o informație utilă celor care nu sunt abonați la servicii tv RCS RDS, ci doar la telefonie Digi Mobil: "Dacă ești ABONAT Digi Mobil, dar nu Digi TV, poți accesa, pana la 30 Septembrie 2017, majoritatea canalelor din Digi Online și te poți înregistra foarte simplu, folosind numărul tău de telefon Digi."

Așa scrie aici. Înainte nu era accesibile majoritatea televiziunilor din Digi Online pentru cei care nu erau abonați la servicii de televiziune cu plată ale RCS RDS.


8 comentarii despre subiectul „Digi Online și pentru cei care nu sunt abonați la Digi Tv”:
Costesti

Da merge aplicatia sunt 50 canale și merg bine calitate buna nu merg cele 3 canale hbo

Anonim

Sunt abonat Digi Tv intr-o zona unde doar tv este disponibil prin cablu(retea veche) iar internetul este de la alt provider, insa daca sunt conectat la alt provider NU functioneaza canalele online, insa daca ma conectez prin date mobile atunci functioneaza fara probleme

Anonim

Pai nu vad ca scrie ca ar funcționa prin internet de la alt provider. Scrie ca funcționează prin Digi Mobil, asa cum funcționează și la tine.

Anonim

Digi Online funcționează și cu alt net, testat pe Orange și UPC. http://i.imgur.com/Yqb17Kg.png

Unknown

As dori și eu da nustiu cum

Unknown

Care știți ați descărcat ceva aplicație de merge programele

Anonim

Da, instalezi aplicația Digi Online din magazinul de Android a telefonului tau, apoi te conectezi in contul tau Digi Online.

Anonim

Da, instalezi aplicația Digi Online din magazinul de Android al telefonului tau, apoi te conectezi in aplicație in contul tau Digi Online.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile