marți, 18 iulie 2017

Digi Online și pentru cei care nu sunt abonați la Digi Tv

Poate este o informație utilă celor care nu sunt abonați la servicii tv RCS RDS, ci doar la telefonie Digi Mobil: "Dacă ești ABONAT Digi Mobil, dar nu Digi TV, poți accesa, pana la 30 Septembrie 2017, majoritatea canalelor din Digi Online și te poți înregistra foarte simplu, folosind numărul tău de telefon Digi."

Așa scrie aici. Înainte nu era accesibile majoritatea televiziunilor din Digi Online pentru cei care nu erau abonați la servicii de televiziune cu plată ale RCS RDS.

8 comentarii despre subiectul „Digi Online și pentru cei care nu sunt abonați la Digi Tv”

 1. Da merge aplicatia sunt 50 canale și merg bine calitate buna nu merg cele 3 canale hbo

  RăspundețiȘtergere
 2. Sunt abonat Digi Tv intr-o zona unde doar tv este disponibil prin cablu(retea veche) iar internetul este de la alt provider, insa daca sunt conectat la alt provider NU functioneaza canalele online, insa daca ma conectez prin date mobile atunci functioneaza fara probleme

  RăspundețiȘtergere
 3. Pai nu vad ca scrie ca ar funcționa prin internet de la alt provider. Scrie ca funcționează prin Digi Mobil, asa cum funcționează și la tine.

  RăspundețiȘtergere
 4. Digi Online funcționează și cu alt net, testat pe Orange și UPC. http://i.imgur.com/Yqb17Kg.png

  RăspundețiȘtergere
 5. Care știți ați descărcat ceva aplicație de merge programele

  RăspundețiȘtergere
 6. Da, instalezi aplicația Digi Online din magazinul de Android a telefonului tau, apoi te conectezi in contul tau Digi Online.

  RăspundețiȘtergere
 7. Da, instalezi aplicația Digi Online din magazinul de Android al telefonului tau, apoi te conectezi in aplicație in contul tau Digi Online.

  RăspundețiȘtergere

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor.

Top 5 articole în ultimele 7 zile