joi, 10 august 2017

Televiziunea Cinemaraton va fi transmisă prin satelit?

Întrunit în ședință publică, Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat solicitarea SC DIGITAL CABLE SYSTEMS SA din București de acordare a licenței audiovizuale pentru difuzarea prin satelit a serviciului de programe Cinemaraton (Câmpulung, județul Argeș).

Nu au fost anunţate deocamdată viitoarele date de recepție și nici dacă televiziunea menționată va fi transmisă independent sau printr-un DTH românesc, criptat sau la liber și nici data calendaristică a începerii transmisiei prin satelit.

AKTA a lansat televiziunea Cinemaraton pe 30 martie 2017 în reţeaua proprie de tv cablu. Acest post tv de filme românești include în grilă și diverse alte producții ( prezentări ale filmelor, emisiuni, informații de pe platourile de filmare și altele ).


6 comentarii despre subiectul „Televiziunea Cinemaraton va fi transmisă prin satelit?”:
Anonim

e un lucru frumos poate sii alte firmede cablu acest post suces

Anonim

POATE VA FI ȘI LA DIGI DTH.CE NU CRED.!!!!!

s0rin

La DiGi ai DiGiFilm, un canal adevărat de filme, la preț de 2,88/lună. Pentru filme mai vechi ai ProCinema, FilmCafe, TNT, AXN-urile, Paramount, TV1000, etc. Nu că te-ar interesa Anonim asta pe tine, noi am înțeles frustrarea ta legată de RCS-RDS.

Anonim

Și de ce comparăm Cinemaraton cu acele canale? Cinemaraton difuzează numai filme românești.

s0rin

Și de ce comparăm AKTA cu DiGi? Fiecare își alege furnizorul după bunul său plac, piața e liberă.

Dan Garceag

Apreciez f. mult ,aceasta ideie cu Cinemaraton. Poate ca Domnii de la CNA vor aproba transmisie libera FTA, alaturi de celelalte canale romanesti pe sat. W2 la 16 gr Est. Aceste canale sunt urmarite cu multa placere de romanii din diaspora , care doar asa mai sunt ,,legati de tara mama,Cinemaraton este foarte bun. Personal am inchiriat un aparat (rieceiver) de la Telekom , (cam scump) dar merita ,ptr ca mai au si alte progr. foarte bune .

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile