luni, 28 august 2017

Televiziunile Pro Tv, sigle noi

De astăzi, televiziunile Pro Tv au schimbat siglele și grafica, iar trei dintre acestea și denumirea.


Astfel, Sport.ro a devenit PRO-X, Acasă Tv a devenit Pro 2, iar Acasă Gold a devenit Pro Gold.


36 de comentarii despre subiectul „Televiziunile Pro Tv, sigle noi”:
Anonim

Pe cand Pro Cinema HD?

Anonim

"Pe cand Pro Cinema HD?" , pai reclamele le puteti vedea si la alte posturi care emit HD! :D

Anonim

Pe cand Pro Cinema HD și PRO GOLD HD și PRO Tv internațional HD ?

Anonim

Aceiași Mărie cu altă pălărie. Nici o investiție, nici un canal HD în plus, aceleași grile de programe, în plus a dispărut un canal de sport (sport.ro) transformat într-un program pentru difuzarea unor reluări ale unor seriale vechi (Pro X). Pe scurt: praf în ochi :(

Unknown

Nimic nou sub soare !...au schimbat doar sigla.Poate vor face ceva schimbari in grila de programe dar mai interesanti erau daca apareau cu nou canal tematic, stiri, cultura...Pro Cinema ar fi ok daca ar fi HD !

Anonim

Pro TV Internațional și-a mai schimbat sigla? Din câte am înțeles nu a intrat în revizie odată cu celelalte.

Bodo

Sa ia si ei sa scoata vechiturile alea cu maruta si telenovelele antice de pe gold si sa bage las fierbinti, atletico textila toate serialele sau sezoanele master chef, romanii au talent sau voce roamniei ori pe gold ori pe X ca este in HD... asa poate se mai uita careva la programele lor

Anonim

La ce ora a avut aceasta schimbare a logo-urilor:am stat pana la ora 1 dimineata si nimic,doar faceau reclame incontinuu la schimbarea lor !!!!

Anonim

Pe la 5-6 dimineata le-au schimbat.

Anonim

Stie cineva ce font au folosit la noile logo-uri? Multumesc.

Anonim

Reviziile erau programate la 2 noaptea, unele la 2:30.

Anonim

Vezi aici fotografiile cu anunturile in care PRO TV si PRO-X specifica exact ca revin la ora 5 dimineata:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1206432956129280&set=p.1206432956129280&type=3&theater

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1206433126129263&set=p.1206433126129263&type=3&theater

Anonim

Pentru anonimul de mai sus care întreba de fonturi:

PRO - Gotham Ultra - O-ul este retușat manual ca să fie perfect rotund
PRO X - Filson Pro Bold
PRO 2 - Filson Soft Medium - vârful din stânga al 2-ului e retușat manual
PRO GOLD, CINEMA - Filson Pro Medium
INTERNATIONAL, IAȘI, CONSTANȚA etc. - Filson Pro Heavy - nu se folosesc glifele deja existente pentru Ș și Ț, ci sunt custom-made: literă de bază + apostrof turtit dedesubt

Comentariu postat de andreyyshore pe forumul Softpedia.

Iuli

@Anonim, fontul folosit de numeste LOEW.
@Anonim care a zis Gotham Ultra pentru O-ul din PRO, gresit! Este LOEW, iar pentru grafica este fontul Filson.

Andreyyshore

Există 'j de mii de fonturi în care O-ul este perfect rotund (la Loew e puțin turtit, deci nu e Loew), dar e foarte clar că PR-ul e scris în Gotham Ultra (în Loew Ultra, picioarele R-ului sunt prea distanțate). Cred că e mai plauzibil să fi desenat, pur și simplu, două cercuri concentrice, că nu e mare lucru.

Am comparat prin suprapunere și sunt 100% sigur.

Rog pe cineva să posteze o captură de ecran de la Pro TV Internațional, fiindcă cel puțin pe Voyo Internaționalul e scris cu alt font decât se anunțase:

https://www.paginademedia.ro/wp-content/uploads/2017/07/2017.07.13-pro-tv-international.jpg
https://static.voyo.ro/static/ro/shared/img/eshop/linear/protvinternational-channel-idle.jpg

Vedeți diferența? Vreau să știu dacă la TV chiar apare versiunea de pe Voyo.ro.

Andreyyshore

Apropo, în versiunea de pe Voyo, textul INTERNATIONAL e scris cu Akzidenz-Grotesk Std Bold.

Anonim

Grupul Intact cu antenele sale și-a trecut toate programele pe HD. Media Pro a început acest pas cu mult mai devreme, dar nu l-a finalizat nici azi, Pro Gold și Pro Cinema rămânând de ani buni în prăfuitul SD.

Anonim

În anul 2009, PRO TV dădea următorul comunicat oficial:
"Compania PRO TV, care detine posturile de televiziune Pro TV, Acasa, Pro TV International, Pro Cinema, Sport.ro si MTV România, este pregatita sa ofere toate canalele TV in format H.D., ca urmare a investitiilor de aproximativ 20 de milioane de EURO realizate incepand cu anul 2006".
Ne aflăm deja în anul 2017 și putem concluziona care este respectul față de telespectator în România de azi. Păcat pentru noi, cei ce i-am crezut.

Anonim

"Este pregatita sa ofere toate canalele in HD" nu inseamna că "va emite toate canalele in HD". Ma surprinde ca nu poti face diferenta. Ei sunt de atunci pregatiti sa emita in HD toate canalele, dar nu au promis ca daca sunt pregatiti pentru aceasta, vor si emite in HD toate canalele. Oricum, au destule in HD.

Anonim

Dacă ești pregătit difuzezi. Dacă nu ești pregătit nu difuzezi. Iar dacă ești pregătit și nu difuzezi, atunci te sabotezi singur. Pentru că orice investiție trebuie să își scoată banii. Investești în HD, adică ești pregătit, dar nu difuzezi ? Așa minciuni gogonate, mai rar. Cum se vede, timpul lasă să se vadă care afirmații au fost reale și care au fost neacoperite de realitate.

Anonim

Niciodată nu vor fi destule canale HD, decât atunci când toate vor fi HD. Și nici măcar atunci, pentru că vor fi apărut deja canalele 4 K, iar progresul este rapid. Cât despre voi, cei cu televizoare HD (ready, full sau 4k)și care susțineți că nu trebuie să avem numai canale HD, acestea fiind destule, vă intreb, de ce naiba nu vă luati radio, sau gramofon, pentru voi ar trebui să fie suficient. Concluzia? Suficiența nu a adus niciodată progres.

Anonim

Tu chiar nu faci diferenta dintre a fi pregatit sa faci ceva si chiar a face ceva?! Sau vrei sa faca ca tine ? Adica esti pregatit sa faci flame si chiar faci. :))

Anonim

Avem aici adepți ai SD :) Cred că au greșit blogul. Aici suntem pe https://hdsatelit.blogspot.ro Cred că ei ar trebui să schimbe păreri pe https://sdsatelit.blogspot.ro (dacă o exista) :)

Anonim

Grupul Intact poate sa emita si in 4K, ca tot nu mai uit la mizerii politice si cancaniste. La fel si Pro Tv. Nici o diferenta intre canalele celor doua trusturi, doar de poleiala. Prefer DigiFilm si HBO, TVR HD si cateva canale de documentare. Oricum, discutia a deraiat, erau niste oamnei care discutau despre fonturi si chestii mai tehnice, legate de subiect, s-au speriat de off-topicul vostru cu HD-ul.

Anonim

Fără politică vă rog. Fiecare o are drept la propriile opțiuni.

Anonim

Domnilor, aici se vorbește despre HD. Fonturile la care faceți referire se referă la noile sigle ale PRO TV, majoritatea HD. Oricum, bate la ușă 4K, peste câțiva ani ne vom certa dacă vor fi suficiente sau nu :)

Anonim

Și eu sunt pregătit să zbor ca o pasăre. Iar dacă nu zbor, nu înseamnă ca nu sunt pregătit :)

Anonim

O fi aici HDSatelit, dar topicul e despre sigle, nu despre emisia HD ori SD. Deci orice alta discutie despre altceva decat siglele canalelor Pro e cam offtopic in acest topic.

Anonim

Celor care nu se uită la antene sau la protv, e dreptul vostru dragilor. Nici eu nu mă uit pe canalele de telenovele, dar părinții mei se uită și sper apuce să le vadă chiar și 4k într-o bună zi. Dacă ar fi să decidem unilateral fiecare dintre noi ce canal tv să dispara pentru că "eu nu mă uit", probabil că ne-am abona la televiziuni prin cablu care difuzează zero canale :)) Fiți toleranți, dar butonați telecomanda conform propriilor principii personale și nu ale altcuiva.

DTH Fan

Mie mi se par mai bune acum siglele, deoarece toate canalele au acum sigle asemănătoare. Erau prea diferite înainte, nu evidențiau apartenența respectivelor televiziuni de aceeași companie.

Anonim

Siglele sunt ok. Ele contează cât să ne ajute găsim programul dorit. Nu mai mult. Calitatea ține de alte lucruri, mai puțin de sigle.

Iuli

Cine stie care este vechiul font folosit de PROTV in sigla?

Anonim

Mai are indicativul HD pro tv-ul dupa aceasta modificare de sigla ?

Anonim

Da, dar nu in sigla, ci in partea din dreapta a ecranului.

Anonim

Până la urmă Pro Cinama HD există sau nu ?

Anonim

Nu există. Cine ți-a spus că ar exista Pro Cinema HD?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile