vineri, 25 august 2017

BBC Earth lansează documentarul "Oameni extraordinari"

BBC Earth lansează o nouă serie documentară intitulată "Oameni extraordinari", care va avea premiera pe data de 28 august, de la orele 23:00, anunță televiziunea într-un comunicat remis către HD Satelit. Documentarul surprinde oameni uimitori și inspirați, ale căror corpuri și vieți s-au format într-un mod foarte diferit de cel convențional. Vă invităm să îi cunoașteți pe cei mai extraordinari oameni care au împins limitele medicinei și au sfidat legile naturii.

Seria "Oameni extraordinari" reunește cei mai talentați oameni de știință și pacienți care nu au renunțat la luptă, precum inginerul din Londra care a proiectat un aparat medical pentru a-și proteja inima sau un om paralizat din Ohio care poate să-și miște din nou degetele cu ajutorul semnalelor trimise direct de către creier. Cartea de Curiozități și Mistere Medicale include povestea unui bărbat care nu se poate opri din râs, o femeie ai cărei mușchi se transformă în os, o fată care poate să meargă numai desculță și cea mai păroasă familie din lume. Descoperiți cum experiențele lor transformă modul în care înțelegem fiziologia umană, oferindu-ne perspective uimitoare asupra modului în care corpurile noastre se dezvoltă, prosperă și supraviețuiesc.

Urmând un ritm rapid și dinamic, fiecare episod oferă mai multe povești pe parcursul fiecărei ore de program, combinând scurte întâmplări extrase din arhivă cu materiale filmate de-o manieră aparte și împletite cu informații amuzante preluate din cele mai bizare și cele mai impresionante cazuri din istoria medicală.


Un comentariu despre subiectul „BBC Earth lansează documentarul "Oameni extraordinari"”:
Unknown

Da, un canal de documentare foarte bun .Din pacate nu este si la UPC si nici nu cred ca va fi curand!!!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile