luni, 11 decembrie 2017

AMC: Serialul "The Terror" va avea premiera în România pe 27 martie 2018

„The Terror”, noul serial AMC, un thriller plin de suspans (creat de producătorii executivi Ridley Scott, David Kajganich și Soo Hugh și inspirat de romanul omonim al lui Dan Simmons, din 2007) se pregătește să poarte telespectatorii într-o călătorie zguduitoare, cu o premieră de două ore, pe 29 martie 2018, de la ora 22:00 (ora României), anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit. Premiera este programată la trei zile după cea americană. Postul a făcut publice și primele imagini din noua producție.

Inspirat de o poveste adevărată, „The Terror” se centrează pe o periculoasă expediție a Marinei Navale britanice într-un teritoriu încă neexplorat. Echipajul vrea să descopere Pasajul de nord-vest (calea de acces din Oceanul Arctic spre Pacific, de-a lungul coastei nordice a Americii de Nord).

Pe o vreme chinuitoare, având la dispoziție resurse limitate, din ce în ce mai puțină speranță și temându-se de necunoscut, echipajul este împins până la limite.

„The Terror” ilustrează ce se poate întâmpla cu un grup de bărbați înghețați, izolați și blocați la capătul Pământului, care sunt disperați să supraviețuiască și care nu se luptă doar cu elementele naturii, ci și între ei.

Distribuția serialului de 10 episoade îi include pe: Jared Harris (The Crown, Mad Men: Nebunii de pe Madison Avenue), în rolul Căpitanului Francis Crozier; Tobias Menzies (Străina), în rolul Căpitanului James Fitzjames; Ciarán Hinds (Urzeala tronurilor), în rolul lui Sir John Franklin; Paul Ready (Cuffs), în rolul Dr. Henry Goodsir; Adam Nagaitis (Sufragete), în rolul lui Cornelius Hickey; Nive Nielsen (Lumea nouă), care o joacă pe Lady Silence; Ian Hart (În căutarea Tărâmului de Nicăieri), în rolul lui Thomas Blanky; Trystan Gravelle (Mr. Selfridge), în rolul lui Henry Collins.

„«The Terror» este o combinație rară de istorie fascinantă, personaje complexe și pline de defecte, o poveste despre spiritul uman imposibil de oprit și promisiunea unei lumi noi, încă nedescoperite, care vine cu amenințările de rigoare”, au transmis producătorii executivi și co-showrunner-ii David Kajganich și Soo Hugh. „Abia așteptăm să îi aducem pe privitori în această lume.”

Filmat la Budapesta (Ungaria), serialul „The Terror” este produs de Scott Free, Emjag Productions și Entertainment 36, în colaborare cu AMC Studios. Pe lângă Kajganich și Hugh, lista producătorilor executivi îi mai include pe Ridley Scott, David W. Zucker, Alexandra Milchan, Scott Lambert și Guymon Casady.


UPDATE 14 februarie 2018: Pentru a da fanilor șansa de a vedea noul serial dramatic „The Terror” odată cu premiera americană, AMC a schimbat data de lansare. Astfel, primele două episoade din thrillerul inspirat de romanul omonim al lui Dan Simmons, din 2007 (și creat de producătorii executivi Ridley Scott, David Kajganich și Soo Hugh) vor fi difuzate pe AMC în noaptea de 26 spre 27 martie, la ora 04:00 (ora României), fără a fi subtitrate.

Telespectatorii le vor putea urmări, în reluare și cu subtitrare, joi (29 martie), de la ora 22:00. Fiecare nou episod – din totalul de 10 – va fi programat apoi joia, la aceeași oră.

Inspirat de o poveste adevărată, „The Terror” se centrează pe o periculoasă expediție a Marinei Navale Britanice într-un teritoriu încă neexplorat. Echipajul vrea să descopere Pasajul de nord-vest (calea de acces din Oceanul Arctic spre Pacific, de-a lungul coastei nordice a Americii de Nord). Pe o vreme chinuitoare, având la dispoziție resurse limitate, din ce în ce mai puțină speranță și temându-se de necunoscut, echipajul este împins până la limite. „The Terror” ilustrează ce se poate întâmpla cu un grup de bărbați înghețați, izolați și blocați la capătul Pământului, care sunt disperați să supraviețuiască și care nu se luptă doar cu elementele naturii, ci și între ei.

Distribuția îi include pe: Jared Harris (The Crown, Mad Men: Nebunii de pe Madison Avenue), în rolul Căpitanului Francis Crozier; Tobias Menzies (Străina), în rolul Căpitanului James Fitzjames; Ciarán Hinds (Urzeala tronurilor), în rolul lui Sir John Franklin; Paul Ready (Cuffs), în rolul Dr. Henry Goodsir; Adam Nagaitis (Sufragete), în rolul lui Cornelius Hickey; Nive Nielsen (Lumea nouă), care o joacă pe Lady Silence; Ian Hart (În căutarea Tărâmului de Nicăieri), în rolul lui Thomas Blanky; Trystan Gravelle (Mr. Selfridge), în rolul lui Henry Collins.

Filmat la Budapesta (Ungaria), serialul „The Terror” este produs de Scott Free, Emjag Productions și Entertainment 36, în colaborare cu AMC Studios. Pe lângă David Kajganich și Soo Hugh, lista producătorilor executivi îi mai include pe Ridley Scott, David W. Zucker, Alexandra Milchan, Scott Lambert și Guymon Casady.


13 comentarii despre subiectul „AMC: Serialul "The Terror" va avea premiera în România pe 27 martie 2018”:
Unknown

Cand apare si rcs ?

Cristy

ar fi foarte bine sa intre si la RCS !

Giony

Se stie ce televiziune de la noi va prelua acest canal? Sunt si alte televiziuni din Europa care sa-l transmita prin satelit ?

Anonim

Canalul AMC nu va fi preluat de nici o televiziune. AMC este un post de televiziune de sine statator, care emite deja si in Romania de ceva vreme. Este prezent in acest moment in grilele operatorilor UPC Romania, AKTA, Canal S, Focus Sat, Telekom DTH si Ines.

Costianu

Se zvoneste ca vor sa-l bage si cei de la RCS alaturi de SundanceTV, 2 posturi Discovery si vreo 2 canale de drama. Sunt doar zvonuri, nu le luati in seama

Anonim

La Telekom DTH nu este a iesit in ianuarie 2014

Anonim

Costianu informezi putin gresit. Se zvoneste ca vor intra la RCS catv si DTH urmatoarele posturi 1 AMC 2Sundance 3 Epic Drama 4 Romance tv 5 Discovery HD. Nici unul din posturile enumerate mai sus nu se stie daca vor intra sigur,poate doar Epic Drama 90% spun asta pentru ca Digi Ungaria a confirmat acest lucru si reprezentanti postului au spus acum vre-o 2 luni ca sunt in discuti avansate cu cei de la Digi Romania. Legat de Discovery HD se va lansa de la 1 Ianuarie 2018 dar nu este sigur ca va intra la Digi. Mai aveti rabdare cam 2 zile si vedem sigur unde si ce intra la fiecare distribuitor catv si dth.

Anonim

hai 14 hai sa vedem la ce operator intra

Anonim

Pe 14 decembrie se lansează, dar nu intra obligatoriu tot în acea zi în grilele tuturor operatorilor care vor adaugă acest post tv în grila. La unii intra mai devreme, la alții intră peste săptămâni de la lansare, cum se procedează de obicei.

Anonim

Ce intra la 14? E vorba despre AMC? Sau discutati offtopic ?

Anonim

probabil nu intra la rcs pentru ca nu are audienta. cautati lista audiente televiziuni.
viasat epic drama ar putea intra la digi de pe 14 decembrie dar nas crede ca intra in pachetul de baza ci va intra in pachetul viasat pachetul extra deoarece sunt 3 canale respectiv viasat history tv1000 nature. cam putin trei canale pentru 5 lei in plus. daca va intra si epic drama vor fi 4 canale viasat cu tot cu explore care este in pachetul baza

Anonim

Daca AMC nu are audienta in Romania cum au televiziunile generaliste, asta nu inseamna ca nu e un canal bun. Eu urmaresc seriale de la AMC care iti garantez ca sunt in top audienta mondiala a serialelor, de exemplu INTO THE BADLANDS, THE WALKING DEAD, FEAR THE WALKING DEAD, BREAKING BAD si acum acest serial The Terror, care deja imi place doar cand ma uit la imagini.

Anonim

Pentru persoanele de sus: Aici se discută despre AMC. Ce tot veniți cu Epic Drama? E așa de greu să fiți on-topic?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile