miercuri, 28 februarie 2018

Formula 1 lansează F1 TV (Pro și Acces)

La începutul sezonului din 2018 al Campionatului mondial de Formula 1 al FIA va fi lansată o modalitate inovatoare de vizionare a competiției: F1 TV este platforma VOD care marchează cea mai mare investiție de până acum a Formulei 1 în transformarea sa digitală, se anunță într-un comunicat oficial prezentat pe formula1.com.

F1 TV Pro va avea fluxuri video unice, care nu sunt disponibile pe nicio altă platformă, cu capacitatea de personalizare pe mai multe niveluri. Fanii Formula 1 vor avea acces la fluxurile video live ale fiecărei curse, fără întreruperi publicitare, dar cu comentarii în mai multe limbi. În plus, serviciul va oferi acces exclusiv la toate cele 20 de camere de la bord, în timpul fiecărei sesiuni de curse.

Abonații vor putea alege conținutul pe care îl vizualizează, cum și când vor dori. Toate antrenamentele, calificările și cursele vor fi oferite în direct, împreună cu conferințele de presă și cu interviuri realizate înainte și după curse. Abonații vor putea viziona în direct de asemenea cursele din FIA Formula 2 Championship, GP3 Series si Porsche Supercup, printre altele.

Pe parcursul sezonului, F1 TV Pro va fi disponibil în patru limbi diferite (engleză, franceză, germană și spaniolă) și va fi lansată simultan în câteva zeci de piețe (inclusiv Germania, Franța, SUA, Mexic, Belgia, Austria, teritorii din America Latină). Accesul va fi inițial disponibil pe desktop și prin browser web, aplicațiile mobile și aplicațiile pentru televizoare smart fiind lansate ulterior pe Amazon, Apple și Android, permițând utilizatorilor să vizioneze competiția pe o serie de dispozitive diferite, fără alte abonamente suplimentare (va fi utilizat contul abonatului pentru web). Prețurile pentru F1 TV Pro vor fi de 8-12 dolari lunar, iar tarifele anuale vor fi evaluate în funcție de piață.

Un abonament mai puțin costisitor, dar fără transmisii video live, va avea pachetul F1 TV Access ( aproape similar cu actualul F1 Access ), care furnizează statistici live și comentarii radio, precum și reportaje extinse ale fiecărei sesiuni din weekendul de curse. Acest pachet va oferi de asemenea acces la conținutul video din arhiva deținută de Formula 1. F1 TV Access va avea o lansare aproape globală, pentru a completa F1 TV Pro.

Serviciile CDN și de conectivitate (pentru a distribui conținutul F1 TV la nivel global) vor fi furnizate de Tata Communications, partener oficial de conectivitate al Formulei 1.

Frank Arthofer de la Formula 1 a precizat: "Lansarea F1 TV pune piatră de temelie a transformării noastre digitale. Produsele pe bază de abonament ale Formulei 1 se adresează direct fanilor noștri cei mai împătimiți și suntem convinși că trebuie să ne concentrăm mereu pe furnizarea de produse și experiențe noi. Obiectivul nostru pentru F1 TV este simplu: să oferim acestor fani cele mai bune experiențe video la cerere. Echipa și partenerii noștri se va concentra pe realizarea acestei viziuni nu doar la lansare, ci pe termen lung, deoarece streaming video este un o lume interesantă care se schimbă aproape zilnic".

Mehul Kapadia, Managing Director, F1 Business Tata Communications, a completat: "F1 este primul sport global care adoptă o strategie mobilă ambițioasă. O singură platformă video globală, cu multiple fluxuri live, plus sute de ore de momente exceptionale din arhiva video, va oferi fanilor puterea de a-și crea propria experiență de vizionare. Este o modalitate de a păstra publicul actual, dar și de a atrage noi fani catre lumea Formulei 1".


12 comentarii despre subiectul „Formula 1 lansează F1 TV (Pro și Acces)”:
Anonim

Serviciul va fi disponibil si in Romania: https://www.racefans.net/2018/02/28/list-countries-f1-tv-pro-will-available-confirmed/

Anonim

Lansarea F1 TV Pro a fost amânată https://www.racefans.net/2018/03/21/f1-tv-pro-launch-delayed-beta-test-2018/

Anonim

Pe siteul oficial formula1.com nu este vreo stire ca sa anunte ca lansarea a fost amanata.

Anonim

F1 va fi transmis de RTL Germania, care se receptioneaza mai peste tot gratuit in Romania.
Oricum nu ma interesau comentariile in romaneste, iar pe F1 TV Pro nu va avea comentarii in limba romana.
Asa ca nu e nicio pierdere daca nu s-ar lansa F1 TV PRO la inceputul sezonului si nici chiar daca nu s-a lansa deloc anul acesta.

Anonim

La UPC este codat RTL Germania.Mai transmite si M4 Sport dar tot codat.

Anonim

Nu e RTL la UPC in pachetul de baza?? Atunci antena de satelit, e la liber pe satelit.

Anonim

Satelit 19.2 Astra 12.188 H 27500 HD

Anonim

La UPC canalul RTL este în pachetul Maxim și evident nu este criptat în timpul competițiilor sportive (este criptat doar pentru că nu face parte din pachetul de bază deci faceți confuzie). Confundați cu M 4 Sport care în timpul anumitor competiții afișează un mesaj cu drepturile de retransmisie (unele competiții nu pot fi retransmise la noi). Deci cam asta e diferența între RTL și M4.

Anonim

Daca nici un canal din Romania nu a cumparat drepturile de retransmisie atunci M4 de ce trebuie sa fie codat?

Anonim

De ce? Pentru că M4 a cumpărat drepturile doar pentru teritoriul Ungariei. E simplu. Cam așa e cu drepturile astea.

Laurentiu

F1 TV va fi lansat pentru fanii Formula 1 inaintea Marelui Premiu al Spaniei, in luna mai.

În cursul lunii trecute, testele s-au desfășurat intr-un grup închis în timpul Marelui Premiu al Chinei și Marelui Premiu al Azerbaidjanului.

F1 TV va fi lansat inițial pe computere desktop. Pe Apple TV, Amazon Fire, dispozitive mobile și tablete, serviciul va fi lansat mai târziu. Abonamentul anual va fi între 70 și 150 dolari, diferit în funcție de țară.

Giony

Din acest weekend cursele de Formula 1 pot fi urmarite pe noua platforms online F1TVPro.Pretul abonamentului lunar este de 8 euro. Spuneam ca pe platforma online F1TVPro pot fi urmarite cursele de F1 la pretul de 8 euro lunar, adica echivalentul a 38 lei. Comentariul este in limba engleza preluat de la televiziunea britanica Sky sports.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile