joi, 15 februarie 2018

Italia 1 HD, Canale 5 HD și Rete 4 HD, transmise prin sateliții Hotbird

Operatorul de sateliți Eutelsat a anunțat că a semnat un acord de capacitate multianuală cu Elettronica Industriale, o filială a grupului italian Mediaset, pentru a accelera trecerea operatorului la High Definition (HD).

Datorită acestui contract, cele trei canale emblematice ale grupului Mediaset (Canale 5, Italia 1 și Rete 4) vor fi difuzate simultan în SD și HD în pachetul de televiziune Tivusat care este transmis prin sateliții Hotbird de la 13 grade Est, o pozitie de referință în Italia, în special pentru DTH. Din o mie de canale difuzate din această poziție, peste 300 sunt în HD.

Michel Azibert, directorul departamentului comercial și de dezvoltare al Eutelsat, a precizat: "Semnarea acestui nou contract consolidează legăturile comerciale cu doi dintre partenerii noștri istorici italieni, Mediaset și Tivusat. Trecerea mai multor canale Mediaset la High Definition se încadrează în tendințele de îmbunătățire a calității imaginii, pentru a oferi spectatorilor cea mai bună experiență vizuală disponibilă în HD".

Italia 1 HD, Canale 5 HD și Rete 4 HD nu sunt transmise în sistem multi-stream, ci se pot recepționa și cu tunere de satelit DVB-S2 standard. Din păcate, transmisia este criptată, fiind necesar smart-cardul operatorului TivuSat (cartela, după activare, e valabilă pe o perioadă nedeterminată) și CAM ( ambele se găsesc de vânzare și în magazinele specializate din România și costă aproximativ 450 lei, dar necesită pentru activare să aveți Codice Fiscale italian ).

Parametrii de receptie a celor 3 televiziuni italiene sunt: Satelit Eutelsat Hot Bird (13 ° Est), frecvența 11432, polarizare verticală, SR 29900, FEC 3/4, DVB-S2 / 8PSK, criptat Nagravision.


35 de comentarii despre subiectul „Italia 1 HD, Canale 5 HD și Rete 4 HD, transmise prin sateliții Hotbird”:
Clauss

sunt la liber pe 5W insa in DVB-S2X

Anonim

Pe 5 grade vest nu sunt in DVB-S2X, ci sunt la liber in DVB-S2 PLS Multistream, ceea ce e cu totul altceva.

Clauss

Ai si tu dreptate, asa e, m-am grabit, m-am dus cu gandul la tunerul cu care le receptionez, insa sunt si pe 5W, asta vroiam sa spun. Acum stiu ca pe 13E va fi pentru orice receptor hd insa vor fi codate si vei fi legat mereu de un card.

Anonim

Este adevarat ce se zvoneste ca or sa reapara la retransmisie in Romania posturile Mediaset?

Anonim

As dori sa cunosc si eu acel magazin din Romania care vinde cartela si cam pt TivuSat.E cumva 1 aprilie?

DTH Fan

Un exemplu:

https://www.receptoare.ro/modul-cu-smartcard-tivusat-hd/

Alt exemplu: http://alfastar.ro/html/module_PCMCIA.php?cat=Module%20PCMCIA&page=1&product_id=Tivusat%20HD

Sau magazinul Elstar, cand vor mai aduce pe stoc, acum le-au terminat, dar la ei pretul e mai mare:

http://www.elstar.ro/?page=shop/flypage&product_id=1159

DTH Fan

Si poza cu oferta de la receptoare.ro:

http://oi64.tinypic.com/npjnh2.jpg

Anonim

Pentru anonimul nr. 4: Nu e adevărat. Nu o să reapară nicăieri.

Anonim

Cum poate Alfastar,Elstar sau care or mai fi,sa vanda un produs care in Italia nu-l poti cumpara fara a avea rezidenta si documente italiene(carta d"identita piu codice fiscale)?Daca-spre ghinionul tau-cartela se va bloca,vei telefona in Ialia pt.reactivare?Mira-m-as!

Nicu

Ideea e ca se vinde CAM si card Tivusat in magazinele din Romania. Asta ai intrebat, despre asta te-ai mirat si asta ti-a fost dovedit de catre DTH FAN, confirmat in mod profesionist, cu linkuri si imagini.

Activarea e alta intrebare si alta procedura si nu contrazice existenta acestor echipamente in oferta firmelor din Romania, despre care tu credeai ca e pacaleala de 1 aprilie si s-a dovedit te-ai inșelat.

Despre procedura de activare poti sa discuti la magazinele din Romania care vand respectivele produse. Probabil e o situatie similara cum se intampla cu instalatorii care vand receivere si cartele Digi Tv si de la alte DTH-uri romanesti in Italia si alte tari.

Cert e ca respectivele echipamente Tivussat sunt in oferta magazinelor din Romania si e clar dovedit ca nu a fost pacaleala de 1 aprilie. Dupa ce te informezi mai bine, sunand pe respectivii comercianti, revin-o cu o parere avizata si nu cu ipoteze, cum ai facut prima data.

Anonim

Folosesti codice fiscale al tau sau al unui amic ori al unei rude. Nu ai asa ceva, nu cumperi, simplu. Asta nu inseamna ca respectivele produse nu sunt in oferta magazinelor din Romania. Doar ca in cazul respectiv nu sunt pentru tine, ci pentru cei care au codice fiscale.

Anonim

În cazul în care vă mutați în Italia, pentru a putea să vă înscrieți în sistemul național de sănătate, pentru a vă putea angaja sau pentru a putea deschide un cont bancar, aveți nevoie de un cod numit “il codice fiscale”, cod ce se obține de la autoritățile fiscale italiene.

Cetățenii români pot obține acest cod de la oficiul regional al Fiscului, prezentând un act de identitate valid (carte de identitate, pașaport sau un document echivalent).

Anonim

eu am codice si stiu si italiana
pare interesanta ideea acestui cam si card mai ales pe perioada iernii cand stau in general in romania si nu in italia
multumesc!!

Unknown

Unde gasesc un tuner DVB-S2 PLS Multistream ?

Laurentiu

Depinde pentru ce ai nevoie de tuner, adica pentru pc sau pentru receptor. Daca vrei pentru PC, intreaba-i pe fabricantii de tunere TBS ( https://www.tbsdtv.com/ ), eu au printre cele mai profesionale tunere, sigur au si modele compatibile multistream si poti comanda online de la ei modelul pe care ti-l vor recomada. Daca te interesau receptoarele multistream, gasesti in discutia dedicata pentru receptia multistream:

https://hdsatelit.blogspot.ro/2013/05/receptia-dvb-s2-acm-vcm-si-pls-physical.html

Unknown

Mulțumesc.

Giony

Va agitati prea mult pentru aceste trei canale si nu inteleg de ce . Aveti destule canale pe cablu , interesante , timp sa aveti sa le vizionati . Hai sa ne intrebam si sa-i intrebam pe cand un canal 4k si in Romania ?

Anonim

Pai de exemplu pe mine ma intereseaza aceste trei canale si alte zeci de canale italiene din oferta Tivusat. Nu ma intereseaza posibile canale 4K romanesti, deoarece nu am televizor 4K. Deci sa pastram subiectul ontopic, despre canalele Tivusat, nu despre ipotetice canale 4K in Romania. Ai destule alte subiecte unde poti discuta ontopic despre 4K.

Giony

Hai la noi sa mancam nimic! Mai pui un ban si in loc de smartcard si cartela TIVUSAT iti achizitionez un televizor UHD
Seara buna.

Anonim

Nu ma intereseaza un televizor 4K la care nu vad aceste canale italiene. Vreau canalele Tivusat, tu nu intelegi ca esti offtopic?

Giony

Scuzati-ma ca postez aici . Doresc sa stiu daca NILESAT 7 grade W se receptioneaza pe teritoriul Romaniei si ce dimensiune sa aiba antena . Multumesc.

Anonim

Semnal foarte slab pe Nilesat 7 W in Romania, mai ales in jumatatea de nord a tarii. Eu am reusit acum vreo 9 ani receptie cu antena de 2,5 metri in sudul Romaniei si uneori si cu antena de 1,5 metri. Probabil pe unele frecvente mai puternice ar fi sanse si cu antena de 1,2 m. In nordul tarii nu stiu.

Giony

Multumesc. Eu locuiesc in sudul tarii si am sa incerc cu o antena de 1,2 m .

Anonim

Cum prinzi tu beam-ul MENA ? cand in europa nu se poate ??? Priveste aici http://prntscr.com/ihygy8

Anonim

Cu antena de 2,5 metri? Aia e acoperirea pentru antene de 1,2 m, 43 db.

Anonim

Fratica , tu nu vezi ca nu bate beam-ul ? poti sa ai tu si 3 metri ...

Giony

Am inteles ceva din ce mi-ai spus tu .Nu sunt atat de priceput ca voi tinerii. Am 74 de ani. In concluzie nu se poate receptiona Nilesat 7 W. Oricum, iti multumesc mult. N-am facut decat sa pun o intrebare,nu ca eu receptionez acest satelit. Seara buna.

Anonim

Fratica, nu stii ce vorbesti. Uite receptie de acum o luna, cu antena de 1,8 m:

https://s9.postimg.org/l6r336ebj/IMG_20180114_205020.jpg

mai mult imagini gasesti aici:

http://www.rdi-board.com/archive/index.php/t-144538.html

Anonim

A aparut zeta tv HD - canal tv, pe format de radio cu muzica italiană pe HOT BIRD 13 GRADE EST, 11642 H, sr 27500. E FTA!!!

Anonim

Da, un fel de radio cu camera video HD din studio, cum procedeaza, dar in SD, unele posturi de la noi locale cand cica au emisiuni.

Anonim

Zeta HD a apărut acum o lună. :D
RTL 102.5 HD a trecut în HD nativ. Înainte era upscaled.

Anonim

Au adaugat San Marino RTV HD in Tivusat.

Anonim

Și asta a apărut acum 2 săptămâni. :)

Andrei

Un receiver in linux enigma2 cu decodare video in H.265 HEVC la un pret minim cat ar putea fi? Multumesc...

Anonim

constantin andrei, nu e necesar astfel de receptor pentru a receptiona canalele acestea. Daca ai intrebat offtopic, atunci de exemplu poti cumpara VU+ UNO 4K, pe la 1000 lei, cauta pe internet la magazine online. Mai e si Dreambox DM 900 Ultra HD 4K, pe la 1500 lei. Mai ieftin e VU+ Zero 4k pe la 700 lei. Parca si GigaBlue UHD UE 4K are Enigma 2 si mai sunt si alte receivere de la producatori mai putin cunoscuti.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile