marți, 6 martie 2018

Disneyland și Disney World, adăugate in Google Street

Google Street de la Google Maps a fost întotdeauna o modalitate amuzantă și simplă de a te plimba virtual pe străzile diferitelor localități și nu numai. Acum, Google a trimis o echipa în Disneyland și Disney World pentru a captura magia a 11 locații din aceste parcuri.

Compania a anunțat în această dimineață că Google te ajută acum să te bucuri de un tur virtual al ambelor parcuri tematice ale Disney din Statele Unite. Pentru a vizita diverse locații tematice (eu am descoperit doar 10 locații), dați click pe linkurile următoare: California Adventures, Pandora – The World of Avatar, Epcot, Epcot Morocco, Disney Magic Kingdom Park, Disney Springs, Guardians of the Galaxy, Mickey & Minnie’s Houses, Hollywood Studios sau Typhoon Lagoon Water Park.


5 comentarii despre subiectul „Disneyland și Disney World, adăugate in Google Street”:
Anonim

Foarte bine, nu am vazut niciodata Disney Land si probabil nu voi avea niciodata aceasta ocazie. Chiar au facut un lucru foarte bun, macar asa virtual sa simt ca vizitez Disney Land!

Anonim

suuupeerrr!!!

Anonim

ce faina e chitara aia mare din hollywood studios
imi place si gradina aia din avatar
si cel mai tare e castelul din magic kingdom park

Anonim

Credeam ca e mai mare acel castel. E mare, dar din ce vazusem filmat aveam impresia ca e mai mare. E ceva ce merita vazut daca nu ai vazut pana acum.

Anonim

Disneyland construieste deja un nou parc cu tematica Stars Wars, e in lucru. Sper sa apara si acesta pe Google Street.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile