vineri, 30 martie 2018

Focus Sat și UPC: o lună de vizionare gratuită a televiziunilor din extraoptiunea Filmbox

Focus Sat a anunțat că oferă pentru abonații săi o lună de vizionare gratuită a televiziunilor din extraoptiunea Filmbox.

Perioada în care televiziunile Filmbox Extra HD, Filmbox Premium, Filmbox Plus, Filmbox Family, Docubox și Fightbox vor fi disponibile abonaților Focus Sat la pachetul Familia este între 29 martie 2018 și 30 aprilie 2018.

Transmisia celor șase televiziuni va fi criptată, deci nu va fi accesibilă posesorilor de sisteme de recepție satelit care nu sunt abonați la Focus Sat. Pachetul Familia trebuie să fie activ.

UPDATE 17 aprilie 2018: În luna aprilie, vizionarea televiziunilor FilmBox este gratuită și la UPC, se anunță printr-un comunicat remis către HD Satelit.

Toți clienții UPC se pot bucura de programele FilmBox Plus, FilmBox Family, FilmBox Premium și FilmBox Extra HD (disponibile în pachetul Play Maxim) până pe 30 aprilie, indiferent de abonamentul de televiziune digitală.

În aceeași perioadă de timp, clienții Focus Sat primesc vizionare liberă a tuturor acestor canale, chiar fără să fi reîncărcat extraopțiunea Filmbox.

Capul de afiș al lunii aprilie la FilmBox Premium este serialul ”The Young Pope” (”Tânărul Papă”), cu Jude Law și Diane Keaton în rolurile principale. Cu un buget de 40 de milioane de euro, serialul regizat de Paolo Sorrentino recreează atmosfera din interiorul Vaticanului, fără ca vreuna dintre scene să fie filmată acolo. Povestea Papei Lenny Belardo sau Pius al XIII-lea, primul papă american din istorie, a necesitat reconstruirea decorului în totalitate, inclusiv Capela Sixtină și biblioteca papală. Un papă neconvențional, diferit de imaginea pe care o cunoaștem, carismatic, autentic și intrigant – așa poate fi descris în câteva cuvinte personajul interpretat de Jude Law.

Un alt film cu o distribuție atractivă este ”The Lost City of Z”, difuzat duminică, 15 aprilie, de la ora 21:00, la FilmBox Premium. Bazată pe fapte reale, producția surprinde povestea exploratorului britanic Percy Harrison Fawcett, care dispare în timp ce caută un misterios oraș amazonian, în anii ‘20. În următorii 70 de ani, numeroși exploratori încearcă să recreeze traseul lui Fawcett. Robert Pattinson și Sienna Miller vă vor însoți în această aventură biografică fascinantă.

Primul om care s-a născut pe Marte vine la FilmBox Premium. Gary Oldman și Janet Montogmery joacă rolurile principale în ”The Space Between Us”, un film SF, de aventură, plin de romantism. Vineri, 20 aprilie, de la ora 21:00.

La FilmBox Extra HD poți afla cum este printre criminali. Avocatul Andrew Fraser îi apără cu succes pe cei mai periculoși infractori, dar ajunge, până la urmă, să fie condamnat la 5 ani de detenție într-o închisoare de maximă securitate. ”Killing Time” (”Printre criminali”) este în fiecare duminică, începând din 8 aprilie, de la ora 22:00.

Sâmbătă, 21 aprilie, de la ora 22:00, la FilmBox Extra HD poți urmări ”Multiple Sarcasm” (”Sarcasme Multiple”), drama unui bărbat cu o viață aparent perfectă care decide însă să schimbe totul.

O comedie ce nu trebuie ratată este ”I Do, But I Don’t” (”Da, dar mai degrabă ba”), duminică, 22 aprilie, de la ora 20:35, la FilmBox Extra HD. Organizatoarea de nunți Lauren Crandells are misiunea de a face miracole pentru cei care urmează să se căsătorească. Din păcate, problemele personale îi afectează afacerea. Iar acum când cel mai mare târg de nunți se apropie, Lauren este la pământ atât în ceea ce privește cariera, cât și în ceea ce privește viața personală.

FilmBox Plus vă propune producția ”An Accidental Soldier”, un film bazat pe romanul ”Silent Parts” scris de John Charalambous. Un soldat australian fuge de masacrul de pe frontul de vest și găsește adăpost la ferma izolată a unei franțuzoaice. Împreună vor descoperi o dragoste atât de puternică încât fiecare este dispus să își dea viața. ”An Accidental Soldier” este duminică, 15 aprilie, de la ora 23:55 la FilmBox Plus.

La FilmBox Family, puteți urmări ”The Curse of King Tut’s Tomb” (”Blestemul lui Tutankhamon”), duminică, 22 aprilie, de la ora 22:00. În 1922, arheologia a intrat în istorie prin descoperirea primului mormânt al unui faraon, dezvăluind ceva nemaivăzut în istoria modernă: o mumie intactă a unui faraon de doar 17 ani. Ce a trebuit să facă un băiat de 9 ani pentru a ajunge în vârful puterii? De ce a murit aşa de devreme? Ce s-a întâmplat cu frumoasa lui soţie, Ankhesenamum? De ce au murit toate femeile din familia lui înainte de a ajunge pe tron? ”Blestemul lui Tutankamon” este o miniserie istorică dramatică, plină de spectacol şi intrigă.


5 comentarii despre subiectul „Focus Sat și UPC: o lună de vizionare gratuită a televiziunilor din extraoptiunea Filmbox”:
Anonim

Nu sunt abonat Focus Sat dar e un lucru foarte bun din partea celor de la Focus Sat că oferă acest pachet gratuit timp de o lună. Bravo. Felicitări Focus Sat. Sunteți cei mai tari.

Anonim

Din vara vor fii introduse canalele Spiler Tv 2,3 ?

Anonim

Au primit licența de la C.N.A dar nu se stie daca aceste posturi vor fi retransmise și la noi prin Focussat.

Anonim

Si la UPC sunt mai multe canale libere (necodate)in perioda 02-30 aprilie. Filmbox Family, Plus,Premium, Extra. Romance tv, Fishing, JimJam, Da Vinci, Megamax. Bo Film,Clasic,HD....

Anonim

Si la AKTA avem pachetul Filmbox la liber.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile