miercuri, 28 martie 2018

Operatorul DVB-T2 german Freenet Tv a lansat un DTH prin sateliții Astra de la 19,2 grade Est

Operatorul de televiziune cu plata Freenet Tv din Germania s-a lansat astăzi și prin satelit. Pentru prima dată, chiar și consumatorii care nu locuiesc în zonele de recepție DVB-T2 ale operatorului vor putea viziona programe din grila Freenet în Germania.

După ce a ajuns deja la numărul de un milion de abonați în februarie, MEDIA BROADCAST vizează peste 1,2 milioane clienți până la sfârșitul anului 2018, grație extinderii ofertei de servicii prin satelit, pe lângă creșterea continuă a afacerii DVB-T2.

Clienții au opțiunea de a utiliza un modul CAM (79 euro) atât pentru satelit, cât și pentru antena terestră, dar pot achizitiona alternativ un receptor HD ( deocamdată modelul TechniSat Digit S4, la prețul de 99 euro, dar gama de receptoare va fi extinsa cu încă patru modele de la alți producători). Activarea echipamentul se efectuează pe canalul RTL HD.

Televiziunea Freenet prin satelit include la lansare cele mai populare televiziuni private din Germania, în calitate High Definition. Printre acestea se numără RTL HD, VOX HD, n-tv HD, NITRO HD, SUPER RTL HD, RTL II HD, Sat.1 HD, ProSieben HD, Kabel eins HD, SIXX HD, Sat.1 Gold HD, Pro7 MAXX HD, Sport1 HD, Eurosport 1 HD, DMAX HD, MTV HD, Welt HD, Insight TV HD și altele. Operatorul nu a închiriat capacitate de transmisie prin satelit, ci a preluat prin simulcrypt canale deja transmise de alți operatori, prin acorduri cu aceștia.

Prin satelit este disponibilă o perioadă gratuită de testare, utilizatorii de satelit având nevoie să achiziționeze echipamentul operatorului Freenet Tv pentru a beneficia de cele trei luni de gratuitate. Prețul este de 5,75 euro lunar și nu necesită semnarea unui contract de abonament. Plata se face lunar prin card sau se poate achiziționa o cartelă preplătită cu termen de valabilitate de 12 luni (69 euro pe an). Este necesară crearea de cont pe websiteul operatorului (freenet.tv) sau comandă ca "oaspete", cu adresa de livrare în Germania.


11 comentarii despre subiectul „Operatorul DVB-T2 german Freenet Tv a lansat un DTH prin sateliții Astra de la 19,2 grade Est”:
Anonim

daca aduc un astfel de echipament in romania, pot vedea aceste canale?

DTH Fan

Daca reusesti sa il cumperi din Germania si sa il aduci in Romania, va functiona receptia si in Romania, e semnal.

Anonim

de ce se numeste freenet, daca nue freee ?!!

Anonim

Fiind un DTH de tv cu plata, nu poate sa fie gratuit. Oricum, cu riceivarul lor se receptioneaza si canale gratuite, nu doar cele codate din stire.

DTH Fan

Se numeste Freenet, nu FreeSat.
Ei au un stick USB care permite receptia pe laptop in zonele de acoperire DVB-T2 a peste 40 de canale, fara sa fie necesara o conexiune de InterNet. Banuiesc ca de aceea se numeste FreeNet.

Anonim

pentru cine stie germana si ii plac canalele germane, oferta lor e destul de ieftina, mai ales ca au o multime de canale hd

Anonim

asta inseamna aproximativ 27 lei lunar
plus ca in primul an trebuie sa cumperi CAM-ul, care costa 372 lei
asta daca ai pe cineva prin germania sa il cumpere pentru tine
dar ma rog, daca esti pasionat de aceste canale hd din germania, probabil e ok
oricum, preturile sunt aliniate la piata germana, pentru ei chiar sunt mici

Anonim

E un fel de concurență pentru HD+ https://www.hd-plus.de/web-shop
Grila de canale e cam la fel, ca și prețul. HD+ oferă însă și 2 canale UHD.
Pagina oficială: https://www.freenet.tv/satellit

Anonim

au si audio original transmis sau toate sunt in germana ?

Marian Timuc

Pot receptiona programe digitale publice in Romania si din Romania cu stickul freenet tv?

Anonim

Daca stickul are DVB-T2 si ai semnal DVB-T2 suficient de puternic in zona ta, vei receptiona canalele TVR.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile