vineri, 8 iunie 2018

"Aventurile lui James Martin în America", la TV Paprika

Inspirat de aventurile lui din Franța (prezentate în cadrul emisiunii „Aventuri culinare în Franţa cu James Martin”, care a fost difuzată în premieră, în vara anului trecut, pe TV Paprika), maestrul bucătar James Martin își continuă circuitul gastronomic, următoarea oprire fiind Statele Unite. Noul format (producție 2017) este intitulat „Aventurile lui James Martin în America” și începe pe 8 iunie, de la ora 21:00, pe TV Paprika, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit.

Dincolo de Atlantic, britanicul descoperă cele mai captivante, surprinzătoare și diverse bucate și încearcă să înțeleagă spiritul american pur. Chef-ul și-a dorit mereu să exploreze America, așa că nu putea rata șansa de a călători cu vehicule emblematice (ca Harley Davidson, Aston Martin, Pontiac) de la Est la Vest, din Napa Valley până în Hamptons și din Los Angeles până la New York, descoperind paleta surprinzătoare și seducătoare a culturii culinare americane, dar și chefi celebri de aici (ca Wolfgang Puck și Eric Ripert).

În paralel, James prepară propriile versiuni ale mâncărurilor clasice americane – mai întâi pe drum, apoi acasă, în bucătăria lui din Marea Britanie. Emisiunea are 20 de episoade, care vor fi pe post de luni până vineri, de la 21:00 (reluarea este programată a doua zi, de la ora 14:30). Pregătiți-vă să fiți uimiți, inspirați și... înfometați în fața micilor ecrane!


Niciun comentariu despre subiectul „"Aventurile lui James Martin în America", la TV Paprika”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile