vineri, 29 iunie 2018

Digi TV Satelit: TVR HD a înlocuit temporar Digisport 2 HD

În grila de canale a operatorului Digi Tv Satelit Romania, televiziunea TVR HD a înlocuit Digisport 2 HD, pe exact aceeași frecvență (11823 orizontal, SR 30000).

Înlocuirea Digisport 2 HD cu TVR HD este valabilă la Digi Tv Satelit doar pe durata Campionatului Mondial de Fotbal 2018 (adică până pe 15 iulie inclusiv).

De asemenea, televiziunea Eurosport 2 Wimbledon a intrat în grilă prin satelit a Digi Tv România, conform informațiilor primite de la un cititor al HD Satelit.

UPDATE 30 iunie 2018: În grila Digi Tv România Satelit, televiziunea Eurosport 2 Wimbledon a fost redenumită ca Eurosport 2, deoarece pe sateliții de la 0,8 grade Vest nu mai există o televiziune Eurosport care sa conțină în denumire "Wimbledon", deși feed-ul respectiv a rămas pe aceeași frecvență.


29 de comentarii despre subiectul „Digi TV Satelit: TVR HD a înlocuit temporar Digisport 2 HD”:
Anonim

Pe pozitia 14 TVR HD inlocuind DIgi Sport 2 HD, iar Eurosport 2 Wimbledon a inlocuit Eurosport 2 SD pe pozitia 21 pe receptoarele hd de la Digi Satelit.

Anonim

Tvr hd si Eurosport 2 Wimblendon sunt doar temporar pe Digi Satelit pana pe 15 iulie inclusiv

Anonim

Da,asa este,dispoibil temporar !!

Anonim

Mesaj de la Digi:

Stimate abonat Digi TV Satelit, te informam ca, pana la finalul C.M. de fotbal 2018, vei putea urmari canalul TVR HD in locul Digi Sport 2 HD. Vizionare placuta!

Anonim

Ca tot veni vorba de Digi Satelit. De ce oare nu introduc si ei CI+ si ne tin in continuare cu acele receivere?

Gino

Bravo Digi. Era si timpul ca pe DTH sa apara programe noi.

Unknown

De ce nu poate introduce TVR HD permanent.

Alexandru Gurgu

Părerea mea: Cred că Digi TV Satelit va introduce temporar TVR HD acea poziție, astfel: după 15 iulie, TVR HD va avea poziția schimbată (Bine, dacă audiențele TVR HD sunt mari).

Anonim

Pentru ca nu s-au inteles cu cei de la Focus Sat asupra sumei pe care trebuie sa o inparta lunar pentru a avea tvr hd in grila permanent. Cel mai probabil TVR HD va intra permanent atunci cand digi va inchiria un nou tp pentru posturile Intact. Aceste posturi tv vor intra in curand si pe dth-ul Digi

Anonim

BUNA DIMINEATA DECE NUL BAGA 2Eurosport 2 Wimbledon SI PE DECODOARE PE CABLU DIGITAL

Anonim

Eurosport2 Wimbledon a iesit din grila si a intrat Eurosport2 Int

Anonim

De fapt cred ca e acelasi canal si i-au schimbat numele de pe EPG intre timp...

Alexandru Gurgu

Foarte multe canale de la Digi DTH: a introdus Epic Drama HD, TVR HD și E2 Wimbledon. Mai urmează și Antenele (sunt zvonuri) = O recoltă bună pentru Digi DTH!

Anonim

Tvr HD este introdus doar până la finalul campionatului mondial de fotbal dupa aceea vor elimina si vor reintroduce postul Digisport 2HD Cat despre Eurosport 2Ro Wimbledon a fost eliminat si reintrodus Eurosport2 SD.Cel puțin la mine ada apare.Cat despre antene prea mari speranțe nu trebuie să facem daca in prezent Digi foloseste satelitul Thor5,6,7 si tot a fost nevoit să elimine Digisport2HD atunci ce așteptări sa ai Faca nici acum nu au spațiu destul pentru posturi noi atunci cand.Problema e ca trebuie sa închirieze Tp-re pentru introducerea posturilor noi. Cand vine vorba sa investească pentru a îmbunătăți grila de programe nu au bani.

Anonim

Totusi, sa vedem partea buna: si-au eliminat propriul canal de sport ca sa introduca TVR HD ca sa vada abonatii meciurile de la Cupa Mondiala in HD.

vali

Pentru anonimul care spune ca TVR HD nu e permanent din cauza ca nu s-au inteles cu Focus Sat: nu are nicio treaba Focus sat in schimbarea asta temporara Digisport 2 HD- TVR HD. In acest moment, TVR HD nu e preluat de Digi de la Focus Sat prin simulcrypt, ci e transmis chiar de Digi Tv in locul Digisport 2HD. E de doua ori TVR HD pe satelitul Thor 6 in acest moment, unul transmis de Focus Sat, pe frecenta 12034, si separat pe alta frecventa, TVR HD transmis de Digi Tv, pe frecventa 11823.

Anonim

Domnule Vali cu tot respectul .Daca cei de la Digi se intelege-au cu cei de la Focus Sat nu mai erau obligati sa scoata DS2 HD ci preluau TVR HD de pe frecventa Focus.

Unknown

Buna,
Nu reușesc sa recepționez canalele hd, apar in lista dar scrie lipsa semnal.
Ceva sfat ce ar trebui sa fac sa funcționeze?

Salutari

Anonim

Frecventa cu canale HD de la Digi e mai pretentioasa. Rezolvarea consta in reglajul mai bun al antenei. Incepe prin a roti LNB-ul in jurul axei principale, in trepte, stanga si dreapta, pana obtii calitate mai buna la semnal. De asemenea, mici reglare milimetrice la antena, in sus-jos, stanga-dreapta, ar putea ajuta.

Robert

Pentru Anonim de mai sus:(Ca tot veni vorba de Digi Satelit. De ce oare nu introduc si ei CI+ si ne tin in continuare cu acele receivere?)Nu introduc ci+ pt ca nu toata lumea are tv cu receptor de satelit incorporat in tv,multi inca au tv si pe tub,asa ca nu vad legatura,ci+ se poate folosi doar daca folosesti cablu coaxial conectat direct la tv,fara a mai fi nevoie sa_l treci printr-un receptor,care acela se foloseste si ca alimentare de 12-14 v a LNB-ului. . . . . .

dalmazzo

@Adrian Lazar, omul vroia sa spuna ca ar fi bine sa introduca pe satelit si CI+, nu sa elimine receptoarele. Adica sa fie si una si alta, cum e acum pe cablu la Digi. Adica tu sau altul care aveti televizor cu tub catodic sa folositi in continuare receptoarele, iar ceilaltii care au televizor cu slot CI+ sau receptoare mai performante cu slot CI+ sa aiba posibilitatea sa foloseasca modul CAM CI+. Deci nu te-ar deranja pe tine cu nimic daca ar exista si CAM CI+ la satelit, suplimentar pe langa receptoare.

Robert

dalmazzo,nu am televizor pe tub catodic,este evident ca ar fi foarte bine ca digi sau alt operator sa renunte mai mult sau mai putin la receptoare,dar,ca sa poti folosi modulu ci sau ci+ la un smart tv iti trebuie,obligatoriu,si tuner dvb-s,multi cu tv smart nu au aceasta functie,prin urmare momentan acesta este motivul pt care nu putem folosi doar cablul direct din LNB in tv,pt ca acele tv cu dvb-c au o intrare speciala cu alimentare separata pt LNB sau LNC,altfel nu ai putea sa folosesti antena,ce face decodoru,banuiesc ca stii,nu?in afara ca alimenteaza LNB,LNC,iti face o convertire din ghz in mhz ca tu sau altii,noi,sa putem vedea pe orice tv programele,incearca sa bagi cablu direct in tv,schimband doar mufa,sa zicem ca esti pe un satelit cu fta,asta ar insemna ca vei receptiona acele prg,?!?

dalmazzo

Adriane, nu stiu de ce presupui ca vorbesti cu niste copii habarnisti...

Am avut antene satelit simetrice de acum 25 de ani si offset de 15 ani, si am avut multe de receptoare analogice, dar si digitale cu Enigma 1, Enigma 2 sau firmware proprietar sau modificate, precum si cu Android si 4K, am si tuner DVB-S2X, dar si televizoare cu tuner DVB-S2... Ce tot vorbesti acolo? Ai impresia ca vorbesti cu vreu copil care habar nu are ca televizorul trebuie sa aiba tuner DVB-S2 pentru a utiliza un viitor CAM la Digi tv prin satelit, daca il vor lansa?

Asa ca tot nu pricep ce ai impotriva, ca SOLUTIE ALTERNATIVA, ca Digi TV sa ofere CAM-uri CI+ pentru televizoarele compatibile echipate cu tuner DVB-S2, asa cum ofera si altii in Romania?

Alexandru Gurgu

Acum vă certați pentru introducerea CI+ pe Digi.

O alternativă ar fi un modul CI+ Conax.

Sper că v-am lămurit?

Anonim

INSOMNIACUL, cum sa introduca Digi un CAM Conax, daca ei NU folosesc sistemul de codare Conax, ci Nagra?? Conaxul e folosit de exemplu de Focus sat, dar nu de Digi Satelit. :-)

Alexandru Gurgu

@Anonim, mersi pentru observație, dar am găsit deja modul CI+ Nagravision (deja o alternativă pentru Digi DTH)

Anonim

@INSOMNIACUL, te rog sa te documentezi temeinic inainte sa scrii ceva gresit. Acel modul CI+ Nagravision de la Digi e pentru Digi cablu, NU FUNCTIONEAZA pe Digi Tv Satelit Romania si nici nu vrea RCS sa functioneze acel modul pentru satelit. Deci nu exista deocamdată alternativa CAM CI+ Nagra pentru Digi satelit Romania.

Alexandru Gurgu

@Anonim, acum m-am lămurit. Deci (deocamdată) rămâne la Kaon.

Anonim

Au introdus din nou Digisport 2 HD in loc de TVR HD, asa cum era preconizat, cu 1 zi întârziere.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile