joi, 7 iunie 2018

FreeSports, o televiziune gratuită pentru pasionații de sport, recepționabilă prin satelit

FreeSports este un canal TV de sport din Marea Britanie, disponibil prin intermediul operatorilor Freeview, Sky, Freesat, TalkTalk, precum și prin platformele BT și TVPlayer. Se poate de asemenea recepționa gratuit în România prin intermediul satelitului Astra 2G de la poziția orbitală 28,2 grade Est.

FreeSports este transmis necriptat în rezoluție High Definition prin intermediul frecvenței 11509, polarizare verticală, DVB-S2 8PSK, SR 23000, FEC 2/3. Televiziunea este găsita la scanare cu denumirea "55278".

Fasciculul este european, deci poate sa fie recepționat în România cu antene de satelit de dimensiuni obișnuite (am testat cu antena de 90 cm). Deocamdată transmisa este probabil în teste, deoarece nu are sonor, iar imaginea nu este cursivă întotdeauna.

Televiziunea FreeSports va difuza în acesta an peste 1000 de evenimente în direct, inclusiv competiții din fotbal, Rugby League, Rugby Union, baschet și box din Marea Britanie, darts, tenis, hochei pe gheață, sporturi cu motor, MMA, crichet, speedway și mult mai multe sporturi. FreeSports este un canal lansat pe 31 august 2017, administrat și deținut de către compania Premier Media. Sloganul acestei televiziuni este "Because sport is better free!", dar totuși nu este sigur dacă, după finalizarea testelor, va rămâne transmis necriptat prin acest satelit.

UPDATE 4 iulie 2018: Televiziunea FreeSports nu mai este transmisă pe frecvența menționată anterior. A rămas transmisă prin acest satelit doar pe frecvența 11426, polarizare verticala,SR 27500, FEC 5/6,  DVB-S QPSK, dar această frecvența utilizează un fascicul de semnal orientat către Regatul Unit, deci care nu se poate recepționa în România.

UPDATE 12 decembrie 2018: Au inceput din nou testele, dar pe o nouă frecvență, recepționabilă în România. Detalii gasiti AICI.


15 comentarii despre subiectul „FreeSports, o televiziune gratuită pentru pasionații de sport, recepționabilă prin satelit”:
Anonim

sunt sanse ca acest postsa fie receptionat siide firmele de cablu

DTH Fan

Sunt sanse zero sa intre un astfel de canal la firmele de cablu din Romania.
Dar poti sa nu mai astepti si sa nu mai speri degeaba, deoarece exista o solutie simpla si relativ ieftina. Cumpara o antena de satelit, un LNB, cablu si mufe, si un receptor de satelit HD (nu unul oferit de operatorii din Romania, ci un receptor HD care permite receptia canalelor necodate), orienteaza antena catre 28,2 grade Est si vei receptiona gratuit acest canal in Romania, plus alte mii de canale gratuite transmise prin diversi sateliti. Investitia totala minima va fi de aproximativ 300 lei, dar nu vei plati niciun abonament, deoarece mii de canale, inclus acesta, sunt transmise la liber (necodat) prin sateliti care se pot receptiona in Romania.

Unknown

Este negru

Anonim

Bogdan Ovidiu, ce este negru? Am verificat eu acum, merge imaginea, e necodat si HD, se transmite un reportaj din golf.

Giony

Nu stiu daca merita sa reorientez una din cele patru antene pe care le am (13 gr.E ,19,2 E,23,5 E si 42 E).Multumesc unui anonim care m-a informat ca pe satelitul 42 E se receptioneaza canalul turc TRT 4K.Fiind televiziune nationala, nu este codat. De fapt, de foarte mult timp informeaza telespectatorii ca toate cele 64 de meciuri de la C.M.din Rusia vor fi transmise (necodat).Multumesc.

Anonim

Poti sa iti adaugi pe diverse antene mai multe LNB-uri, si vei receptiona mai multi sateliti, fara sa reorientezi antenele.

Giony

Multumesc , ANONIM .Stiu de aceasta metoda cu mai multe lnb-uri pe o antena . Ceea ce nu stiu este daca exista disecq cu mai mult de 4 intrari pentru lnb sa pot cobori semnalul pe un singur fir asa cum am acum pentru cele 4 antene .

Anonim

Exista DiSEqC intern ( mai ieftin, de exemplu Amiko cu 8 intrari) si extern (cu carcasa ermetica, de exemplu Opticum cu 10 intrari):

http://www.elstar.ro/?page=shop/flypage&product_id=451&category_id=559a1f98559b1b76d2778a33948fed12

http://www.mondoplast.ro/Multiswitch-uri-pg_satelit-11

Important e ca televizorul/receptorul tau sa fie compatibil cu astfel de sisteme DiSEqC cu mai mult de 4 intrari, si asta nu poti sa stii decat cand il vei proba. De multe ori e specificat in caracteristicile televizorului/receptorului ca e compatibil DiSEqC 1.1 sau 1.2, dar uneori, in rare cazuri, nu e compatibil in realitate.

Giony

Eu am un receptor Amiko shd 8900 HD.In specificatii scrie Disecq C1.0 .si C1.1.Mai are functia Autodisecq. N-am accesat niciodata acest buton de teama sa nu dereglez conexiunea celor 4 antene.Am 74 dè ani si nu ma pricep atat de mult, ca voi,tinerii.Asa ca nu stiu daca este posibil sau nu
.Chiar daca ar fi posibil, nu doresc sa ma complic, sunt foarte multumit cu ce am. Am fost sfatuit sa instalez un motoras, dar stalpii care sustin antenele sunt greu de fixat perfect vetical (antenele sunt pe bloc).

Omide

Pentru a fi introdus in grila de programe pe cablu, chiar si de operatori mici, postul FreSport ar trebui sa se duca la CNA si sa ceara licenta de retransmisie pe teritoriul Romaniei. Altfel degeaba ar vrea operatori daca nu au voie

Anonim

Voi aveti sunet pe acest canal? Pe receptorul meu Amiko 8260 nu am nicio pista audio.

Anonim

Scrie si in stire ca nu e sunet...

Anonim

ATENTIE pista audio in dolby digital

Anonim

FreeSports a fost scos de pe Astra 2G?

HD Satelit România

Televiziunea FreeSports nu mai este transmisă pe frecvența menționată.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile