joi, 21 iunie 2018

Ligue 1 (2018-2021) la Digi Sport, în direct și în exclusivitate

Dintr-un promoțional care rulează în ultimul timp pe Digi Sport 3 se poate deduce că Digi Sport a ajuns la un acord pentru următorii trei ani, prin care Ligue 1 va fi difuzată în continuare la televiziunea menționată. Pe respectivul promo este afișat "2018-2021, în direct și în exclusivitate". Digi Sport nu a emis un comunicat despre această informație, singura sursă fiind deocamdată promoțional-ul menționat.

Ligue 1 este o ligă profesionistă franceză de fotbal, competiția principală de fotbal din Franța. Administrată de Ligue de Football Professionnel, în Ligue 1 participă 20 de cluburi, iar competiția funcționează pe un sistem de promovare și retrogradare cu Ligue 2.

Sezoanele se desfășoară în perioada august-mai. Echipele joacă împotriva fiecărei alte echipe din ligă, de două ori, acasă și în deplasare, în total 38 de meciuri pe sezon. Cele mai multe meciuri se joacă în zilele de sâmbătă și duminică, doar câteva partide fiind jucate în timpul săptămânii. Ligue 1 este cotată ca fiind una dintre ligile naționale de top, ocupând în prezent locul al cincilea în Europa, în urma La Liga din Spania, Premier League din Anglia, Serie A din Italia și Bundesliga din Germania.


6 comentarii despre subiectul „Ligue 1 (2018-2021) la Digi Sport, în direct și în exclusivitate”:
Anonim

unlucru bun poate vedem incontimore campionatele italei spaniei framtei

Unknown

digi te respecta
jos palaria

Unknown

Ce știți despre La Liga, Premier League și Bundesliga pentru sezonul 2018-2019 în privința drepturilor de difuzare?
Mulțumesc!

Anonim

Premier League e la EuroSport pana in 2020 Pentru La Liga Serie A si Bundesliga inca se poarta negocieri undeva spre sfarsitul lunii iulie inceputul lui august vom stii cine transmite pentru Romania La liga Serie A si Bundesliga

Unknown

".....inca se poarta negocieri undeva spre sfarsitul lunii iulie inceputul lui august...."

Mulțumesc pentru răspuns!

brO

sa dea domnul sa il ia Digisport La Liga si Serie A

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile