joi, 5 iulie 2018

Televiziunea TNT are acum o versiune dedicată pentru România, diferită de versiunea româno-poloneză

Televiziunea TNT are de la 1 iulie 2018 o versiune dedicată pentru România, diferită de versiunea româno-poloneză (TNT CEE). Programele au rămas aceleași, dar cu diferență de o oră.

Publicitatea difuzată de TNT pentru România era localizată și până la 1 iulie 2018, dar nu și promoționalele, care acum sunt pentru România.

Deocamdată, subtitrările românești nu au fost eliminate din versiunea româno-poloneză, deci e posibil ca unii operatori din România sa mai transmită o perioadă versiunea CEE.


30 de comentarii despre subiectul „Televiziunea TNT are acum o versiune dedicată pentru România, diferită de versiunea româno-poloneză”:
Bogdan

Inseamna ca o sa avem mai multa reclama

Anonim

Tu nu ai citit articolul? Era si inainte publicitate romaneasca. Ce s-a schimbat de fapt sunt grafica si promourile, care acum sunt in romana.

Anonim

Și versiunea HD este localizată în limba română, dar nu are subtitrare.

Bogdan

Anonim primul, citeste ce am scris si nu mai comenta aiurea "si mai multa reclama"

Anonim

zau nu inteleg de ce emit in Romania. transmit in fiecare luna cateva zeci de filme... mereu aceleasi. peste ocean, unde e alta concurenta, au programe mm frumoase

Clauss

Platesti 20 lei pe luna pe 100 ch si vrei content?

Anonim

nu content, doar calitate

Anonim

Platesti 20 lei pe luna pe 100 ch si vrei calitate?

Anonim

Un abonament la Sky Germania pentru pachetul minimal costa € 24.99 pe lună. Pachetul full, dar fara extraoptiuni speciale, costa € 69,99 luna. Ti-am exemplificat ca sa intelegi cat trebuie sa coste serviciile unui furnizor de televiziune adevarat, cu continut si grila de calitate, adica de 5 pana la 15 ori mai mult de 20 lei lunar cat platesti in Romania. Acolo pachetul full costa pe o luna cat platesti tu in Romania pe un an si jumatate.

Bogdan

Mare dreptate ai Anonim cu exemplu Sky germania

Anonim

Vad ca au lansat si Bboomerang HD

Tibi

Sky Germania e peste toate dth din romania continut variat de programe si calitate

Anonim

Ramane de vazut daca versiunea HD a lui TNT va ajunge si la abonatii RCS.

Adrian ChirilaNT

Eu am anticipat aceasta stire, atunci cand cand a disparut HD-ul de langa sigla TNT, ca trecut pe varianta romania asa cum a facuto si Paramount channel daca nu ma insel! Nu stiu FilmCafe,cred ca tot pe varianta de Romania!!! FilmBox nu trece si el :-D

Anonim

TNT Romania are de fapt programul usor diferit. Am facut o comparatie intre programul romanesc si cel polonez. Un exemplu,in timpul saptamanii la 19:30,pe varianta romaneasca este That 70s Show,in timpul ce pe varianta poloneza este film,iar That 70s Show este doar dimineata pe varianta poloneza,iar la noi dimineata si seara.

Anonim

pai poate de acum 2 zile s-au mai schimbat programele, poate in timp vor fi diferite complet programele

Anonim

Adi Chirila- lângă siglă apare din nou HD, pe versiunea SD.

Anonim

Apare HD, dar e SD. Este voie sa afiseze informatii gresite pentru utilisatorul normal, care nu are cunostinte avansate in domeniu, este un simplu consumator. Din punctul meu de vedere nu e corect, chiar daca stiu ce mi se va argumenta.

Anonim

Daca exista doar versiunae HD, dar vor sa transmita SD, operatorii sunt nevoiti sa o preia pe aceea HD, cu sigla HD, si sa o transmita SD. Nu au cum sa stearga HD de acolo din sigla, daca asa vine, cu sigla HD pe formatul HD.

Anonim

Daca tot comparam preturi de abonamente, sa comparam si standardul de viata, venitul minim ...samd. E normal ca in tarile mai dezvoltate sa fie costuri mai mari. De exemplu salariul mediu brut este de aprox 3600 euro si un ab. de 25 euro. La noi ... e un pic diferit , nu e asa ? Daca stau sa ma gandesc, poate iesim ca mai scump este la noi :))))

Anonim

Raportat la salarii (inclusiv cele plătite propriilor angajați de compania de cablu), prețul este mai mare la noi decât la "ei". La "ei" veniturile, costurile, salariile, sunt așezate mai corect, în timp ce la noi încă este speculativ.

Adi Chirila

Domnu Anonim la mine la rcs sigla e fara HD TNT!

Anonim

@Adi Chirilă: Acum e din nou fără, înainte era cu HD. Așa e de anul trecut. Ba e trecut HD, ba nu.

Anonim

Anonim, de cand s-a trecut pe noua versiune romaneasca, nu mai apare deloc HD la sigla.

Anonim

Eh nu, acum 2 zile era cu HD lângă siglă. :)

Anonim

acum doua zile poate la cablistu tau era inca preluat din versiunea poloneza care e HD

Anonim

Pt penultimul anonim, de la 1 iulie NU A MAI FOST HD LA SIGLA!!!
Crede-ma.

Anonim

Feedul s-a schimbat la fiecare cablist chiar din 1 iulie. :) A fost cu sigla HD apoi câteva zile fără. Apoi a fost din nou cu sigla HD, acum e din nou fără. La următoarea o să postez și o imagine. Așa e oferit de Turner. Chiar și Boomerang acum pe cablu are sigla cu HD lângă.

Anonim

TNT in limba romana are si versiune HD pentru Romania ?

Anonim

Evident. E în grila Telekom și Akta.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile