vineri, 24 august 2018

Televiziunea Profit.ro emite online

Televiziunea Profit.ro a început relativ recent să emită în mediul online. Postul tv prezintă informații de business, subiecte și știri economice pentru mediul de afaceri.

Clever Media Network, care mai administrează și televiziunile Look Tv și Look Plus, a primit autorizare de la CNA pentru studioul Profit.ro acum aproape o lună. Televiziunea este adresată în special telespectatorilor din mediul urban, oamenilor de afaceri și persoanelor din segmentul de vârsta 25 - 55 de ani, cu venituri peste medie.

Televiziunea profit.ro poate să fie vizionată online pe websiteul oficial al postului tv, dând click AICI (uneori imaginea rămâne blocată la începutul redării, caz în care va recomand unul sau mai multe refresh-uri la respectiva pagină).

UPDATE 31 august 2018: Televiziunea Profit.ro a intrat în grila de cablu tv a operatorului UPC România. Detalii găsiți AICI.

UPDATE 8 septembrie 2018: Recent lansata televiziune Profit.ro a fost inclusă în grila de televiziune digitală prin cablu a Digi Tv ( RCS & RDS ). Detalii găsiți AICI.

UPDATE 5 octombrie 2018: Televiziunea Profit.ro a intrat în grilele de cablu tv digital si tv prin protocol IP ale operatorului Telekom România.


6 comentarii despre subiectul „Televiziunea Profit.ro emite online”:
Andrei

Interesant acest post: Acum pot urmari postul si pe UPC pe canalul 406. Speram sa nu se inchida curand

Anonim

De astazi a intrat la UPC.

Anonim

La poziția 406 în format S.D. Megafanro.

HD Satelit România

Mulțumesc, Megafanro, Andrei și Anonim.

Unknown

Vă rugăm introduceți și pe focussatelit

Cosmin

Salut programul Profit Tv se receptioneaza si pe Digi Tv impreuna cu TvSud Est ,Alfa Omega eStrada Tv

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile