joi, 30 august 2018

„Vafă - câinele minune” latră din septembrie la Minimax

Din 1 septembrie, copiii își fac un nou prieten, numai pe Minimax: Vafă, un cățel magic, care îi așteaptă în fiecare zi a săptămânii, de la ora 18:55, în câte două episoade live-action, pline de aventuri și culoare. Primul sezon al noului serial Minimax „Vafă, câinele minune” – care totalizează 15 episoade – se va termina pe 7 septembrie, producția fiind apoi difuzată zilnic, din 10 septembrie, în reluare, de la orele 10:05 și 17:30 (câte un episod), anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit.


În scenariu, Jess (mama lui Evie) și Simon (tatăl lui Doug) se căsătoresc și formează o nouă familie, cu 4 membri. Când ajung acasă, după nuntă, găsesc printre cadourile primite un pui de cățeluș. El e Vafă, un pudel în miniatură care nu are microcip și al cărui stăpân nu e de găsit, așa că rămâne în familia Brooklyn-Bell. Cățelul nu este însă unul oarecare – e magic (Evie descoperă că vorbește), ghiduș, aventuros și le va schimba tuturor viețile!

Vecina familiei, doamna Hobbs, e singura nemulțumită de situație: ea iubește numai pisicile și stă cât mai departe de noul patruped. Dar Vafă nu se supără – se înțelege bine cu toată lumea, și cu motanul ei (George), și cu toți ceilalți cățeluși din poveste (Baxter, Trevor și Violet).

Serialul „Vafă, câinele minune” (producție Marea Britanie, 2018) a ajuns la sezonul 2 în țara-mamă. Filmările au loc la celebrele Studiouri Shepperton din Surrey (unde s-au filmat pelicule celebre, ca „Jurnalul lui Bridget Jones”, „Harry Potter și Prizonierul din Azkaban” și „Mary Poppins revine”). Cu o distribuție talentată și o poveste perfectă pentru micii telespectatori, serialul (în care Vafă este interpretat de 3 pudeli identici) se adresează copiilor de 4 – 7 ani, pe care îi învață în fiecare episod lecții de viață valoroase.

Despre Minimax

Minimax este primul canal educativ pentru copii din România, care promovează un conţinut non-violent şi iniţiază proiecte care vin în sprijinul dezvoltării copiilor. Postul se adresează unui target de vârstă cuprins între 2 şi 12 ani. Minimax promovează o politică de programe diferită de celelalte posturi specializate, bazându-se pe desene pacifiste, care au şi o componentă educaţională puternică.


Niciun comentariu despre subiectul „„Vafă - câinele minune” latră din septembrie la Minimax”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile