luni, 10 septembrie 2018

LOOKSPORT, un nou serviciu media audiovizual la cerere

În ședința de marți, 11 septembrie 2018, CNA va fi notificat de către S.C. CLEVER MEDIA NETWORK SRL Cluj-Napoca cu privire la serviciul media audiovizual la cerere cu denumirea LOOKSPORT.


Televiziunile LookSport și LookPlus dețin drepturi de retransmisie pentru diverse competitii sportive, printre care La Liga și Serie A, Champions League, Europa League, SuperLiga Turciei, Liga I, Liga a II-a și Cupa României.

UPDATE 11 septembrie 2018: Conținutul platformei de streaming online va fi format dintr-un serviciu media la cerere, un serviciu cu conținut video în reluare și un serviciu mixt. Aria geografica de furnizare a serviciului este formată din Romania, dar și din state din Uniunea Europeana și din afara Uniunii Europene.

Serviciul va fi restricționat (probabil pe baza de abonament) și va fi disponibil la adresa looksport.ro. La adresa web menționată este deja prezentă o platforma în lucru, bazată pe Wordpress.

Data estimată a lansării va fi 20 septembrie 2018. CNA a luat act de notificare.

Pe platformă sunt prezente linkuri către 9 viitoare canale PPV ale LookSport.


13 comentarii despre subiectul „LOOKSPORT, un nou serviciu media audiovizual la cerere”:
Anonim

deci va fi ceva ca VOYO, Netflix, HBO GO, dar axat pe sport

Anonim

E posibil să le includă în pachetul Sport care oricum e taxat.

Anonim

Orice pas facut in directia diversificarii ofertelor media este binevenit.

Johnny Papa

Oare o sa fie gratis pentru abonatii DIGI?

Anonim

Toate canalele din portofoliul Sc Clever Media Network vor fi incluse in grila de baza a Telekom Romania si Digi Romania si contra cost pentru celelalte companii ca Upc Akta Orange si companiile mai mici care vor sa le preia

Anonim

Aici nu e vorba de canalele Look Tv si Look Plus pe cablu sau prin satelit, unii chiar nu stiti ce este acela un serviciul VOD? E vorba de transmisii prin internet.

HD Satelit România

Conținutul platformei va fi format din conținut video la cerere, conținut video în reluare și serviciu mixt. Aria geografica de furnizare a serviciului este formată din Romania, dar și din state din Uniunea Europeana și din afara Uniunii Europene. Serviciul va fi restricționat (probabil pe baza de abonament) și va fi disponibil la adresa looksport.ro. La adresa web menționată este deja prezentă o platforma în lucru, bazată pe Wordpress. Data estimată a lansării va fi 20 septembrie 2018. CNA a luat act de notificare.

HD Satelit România

Poate vor transmite prin streaming online și meciuri care nu sunt transmise de cele doua posturi tv. Dar nu a fost confirmata deocamdată această ipoteza, vedem după lansare...

Anonim

vad ca e si PRIMEIRA LIGA, au luat drepturi si pentru portughezi? sau e doar asa de test prezentat la ei pe sit?

Anonim

Campionatul Portugaliei il poti vedea la TVR

Unknown

"Campionatul Portugaliei il poti vedea la TVR" Greșit. S-a putut vedea la TVR.

_-KALMAN-_

LookSport 1 - 9 PPV au intrat azi la UPC pe pozițiile 217 - 225. Sunt pe 2 frecvențe: 282 și 290 Mhz. Deocamdată sunt nefuncționale.

Unknown

Cele 9 va fii si pe rcs-rds?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile