joi, 20 septembrie 2018

Televiziunea comedyEst a fost introdusă în grila AKTA

Începând de astăzi, 20 septembrie, televiziunea comedyEst a intrat în grila de cablu tv a operatorului AKTA. Emisia prin cablu a televiziunii comedyEst a început de la ora 14:00 în rezoluție standard, difuzând promoționale. Primul film difuzat în prime-time, de la ora 21:00, va fi producția românească "Filantropica", în regia lui Nae Caranfil.

Tot începând de astăzi, au ieșit din grila AKTA televiziunile Filmbox Extra HD > SD (versiunea care era transmisă downscaled în SD; a rămas versiunea Filmbox Extra HD, transmisă în High Definition), Magic TV HD (a rămas în grilă Magic TV în SD) și Fishing & Hunting HD (a rămas versiunea SD). Televiziunea comedyEst a înlocuit Filmbox Extra HD (versiunea transmisă în SD).

Televiziunea comedyEst a fost testată prin platforma AKTA Tv Online, difuzând diverse filme.

Televiziunea comedyEst va difuza filme și seriale de comedie clasică, precum și interviuri cu personalități ale comediei, programe de stand-up și alte programe din aceeași nișă. Televiziunea comedyEst va fi disponibilă gratuit pentru toți abonații AKTA.

UPDATE 21 septembrie 2018: A fost adăugată în grila AKTA și versiunea HD a televiziunii comedyEst, în locul postului tv Fishing & Hunting HD, care a fost eliminat ieri din grilă.

Notă: Informațiile și imaginile ne-au fost furnizate de colegul de hobby _-KALMAN-_.

UPDATE 5 decembrie 2018: Veste bună pentru pasionații de filme romanești: AKTA oferă acces GRATUIT la vizionarea a două canale din aplicația Akta Online, promoțional, până la Revelion. Astfel, pasionații de filme românești vor putea viziona CINEMARATON și COMEDY EST, CHIAR DACĂ NU SUNT ABONAȚI LA AKTA. Detalii găsiți AICI.


5 comentarii despre subiectul „Televiziunea comedyEst a fost introdusă în grila AKTA”:
MP

Ne anuntati daca va fi introdus si pe Telekom?

Anonim

Nu se știe deocamdată daca va fi și la Telekom.

MP

Poate vor proceda la fel cum au facut cu Cinemaraton, au dat la schimb canale sportive.

Anonim

Încă nu se știe deocamdată dacă va fi și pe Telekom al tău.

Anonim

Telekom a dispărut 2021/ 2022 a rămas Telekom mobile doar!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile