marți, 2 octombrie 2018

Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Happy Channel și Zu Tv, în grila Digi Tv Satelit

DTH-ul românesc Digi Tv (serviciu de televiziune prin satelit) a introdus în grila de canale 5 noi televiziuni: Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Happy Channel și Zu Tv.

Cele 5 televiziuni sunt preluate prin simulcrypt de la DTH-ul românesc Focus Sat, prin adăugarea în transmisia acestor canale a unui sistem de criptare suplimentar (Nagravision, utilizat de Digi Tv România). Focus Sat și Digi Tv România emit prin aceeași poziție orbitală (se poate recepționa semnal de la ambele DTH-uri fără reorientarea antenei). Astfel, abonații Digi Satelit România au posibilitatea sa vizioneze aceste cinci televiziuni fără sa mai fie necesară transmisia acestora pe o frecvență separată.

Cei care dețin un receptor FTA (destinat recepției canalelor necodate, adică un receptor care poate scana diverse frecvente de pe sateliți, nu doar cele ale unui operator) pot face verificări la pozitia orbitală 0,8 grade Vest și vor observa că au fost create pozițiile virtuale pentru cele 5 televiziuni (fiecare având câte un punct adăugat la sfârșitul denumirii) și a fost adăugată criptarea utilizată de Digi Tv.

Frecvențele utilizate sunt 11996, SR 28000, polarizare verticală (pentru Antena 1 SD, Antena 3, Antena Stars și Happy Channel) și 11938, SR 28000, polarizare orizontală (pentru Zu Tv). Pentru Antena 1 HD, la ora publicării acestui articol (ora 16:05, 2 octombrie 2018), nu exista o poziție virtuala, asa cum au deja celelalte cinci canale SD.

Pe 18 iulie 2018, RCS RDS a anunțat ca a încetat litigiile cu societățile din grupul Antena, cu care a semnat un contract de retransmisie.

UPDATE 2 octombrie 2018, ora 17:00: Conform unor membrii (Alin și Emil) ai comunității de Facebook a HD Satelit, cele 5 televiziuni au intrat deja în rezoluție SD ( Standard Definition) pe receptoarele oficiale ale Digi Tv. La scanare manuală pe receptoare HD oficiale ale operatorului, sunt găsite pe pozițiile 5, 12, 28, 29 și 69. Aceste televiziuni sunt incluse în pachetul Popular.


29 de comentarii despre subiectul „Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Happy Channel și Zu Tv, în grila Digi Tv Satelit”:
Anonim

Le-au dat drumul !!Simulcrypt cu Focus .

Giony

Felicitări HD SATELIT ! Sper sa se liniștească acum cu controversele .

Anonim

Doar pe cele Fta sunt receptionate momentan

Anonim

AU INTRAT ANTENELE..... MULȚUMIM!!

Anonim

Revin in forta si pe DTH. bravo Digi. Multa lumea au ales alte DTH-uri romanesti tocmai ca lipseau antenele

Anonim

antenele sunt in pachetul popular..Antena 1 pe poz.5,Antena 3 pe poz.12, Antena Stars pe poz.28, Happy Channel pe poz.29 si Zu TV pe poz.69, pe receiverele HD sper sa nu incepeti cu vesnica nemultumire..de ce nu sunt in HD, 4K sau 8K...vizionare plăcută...

Anonim

De ce nu sunt in HD?

Anonim

Scrie mai sus, cele 5 canale sunt preluate de la Focus Sat, care e pe acelasi satelit. Focus Sat nu are patru dintre aceste canale in HD, ci doar in SD, si doar Antena 1 o are Focus Sat in HD. Deci singura speranta ar putea fi la Antena 1 HD, celelalte in niciun caz, ca nu e posibil tehnic fără închirierea unui transponder nou pe satelit.

Giony

Oricât de interesant ar fi conținutul, daca nu sunt HD , apa de ploaie . Adică tehnica a evoluat și eu să mă uit la canale cu purici (incetosate). Ii rog sa ma scuze cei care nu iubesc calitatea imaginii . M-am săturat ca atatia ani "sa mănânc numai fasole" .

Anonim

Giony, nu stiu daca tu discuti teoretic sau chiar ești abonat Digi Tv, dar eu, care sunt abonat Digi Tv, mă mulțumesc practic și așa in SD decât deloc.

Giony

Sunt abonat la DIGI TV prin cablu
Am selecționat la Favorite numai canalele HD. De câțiva ani nu mai fuzioneze canale SD. Sunt avantajate și de faptul că am 4 antene pe bloc și recepționează peste 100 de canale din Europa HD.

Giony

Scuzati-ma , vizionez si nu fuzionez cum am scris gresit.

Anonim

Salut știe cineva trebuie căutare manuala ca nu le am

Anonim

Da, trebuie căutare manuala.

Anonim

Pentru decodorul hd digi hd 1000 inchideti redeschideti decodorul si vor aparea in lista de programe.

Anonim

Cred ca de vreo 6 ani nu au mai fost Antenele la Digi Satelit.

Giony

Si ce daca n-au fost . Sunt canale de umplutura și nu sunt nici HD .

Anonim

1. Nu am televizor HD si nici nu ma intereseaza. Daca t eintereseaza pe tine, nu inseamna ca ma intereseaza HD si pe mine.
2. E parerea ta ca sunt de umplutura, nu si a mea.
3. Tu nu esti abonat Digi Satelit, vorbesti teoretic: tu, ca abonat de cablu al RCS, ai avut aceste canale, eu pe satelit nu le-am avut, normal ca nu le-ai simtit lipsa.

Giony

N-ai inteles nimic . Eu nu am spus ca HD nu te intereseaza si pe tine si nici ca acele canale nu sunt pentru tine de umplutura . Ai zis ca eu nu le-am dus lipsa , pai ce daca le-am avut , nu ti-am spus ca de ani de zile nu mai vizionez canale SD si acelea cu circari . Ce-am spus este parea mea , iar ce spui tu , este a ta si ti-o RESPECT . Stai linistit ca n-o sa le scoata din grila c-am zis eu ca sunt de umplutura . Vizionare placuta !

Anonim

Initial nu ai spus ca sunt canale de umplutura pentru tine, ai spus la modul general, ca "sunt canale de umplutura". Prin asta ai inclus opinia tuturor telespectatorilor, si deci si pe a mea. Eu nu sunt de acord cu asta. Acum ai rectificat, e ok.

Parerea mea e insa alta: exista in Romania alte zeci de canale mai de umplutura de acestea.

Anonim

bravo digi in sfarsit!!!!

Anonim

Bravo! Singurul motiv care limita numarul si varietatea abonatilor DigiTV acum a disparut. Era si timpul.

Giony

E Ok ca si tu recunoști că mai sunt canale de umplutura . Numai bine .

Unknown

Salut! De cand au introdus aceste canale, celelalte nu mai funcționează corect pe satelit. Se vad interupt...Am resetat de 2 ori receiverul si tot degeaba...Stie careva care poate fi problema?

Anonim

La mine funcționează ok, e o problema de la tine, probabil ți s-a dereglat antena, ori o conexiune imperfecta, ori receptor sau lnb defect,sau altceva.

Unknown

Multumesc pt raspuns...am sa vad dacă e vreo problema cu antena...ciudat e faptul ca pana pe 2 octombrie totul funcționa perfect...de aceea m-am gandit ca e o problemă de la satelit...

Anonim

si la mine merg canalele perfect

Unknown

Bună ziua,eu nu am antena1 pe tv cum fac să o am?

Anonim

@Unknwon Antena 1, 3, Stars si Happy nu mai sunt in grila Freesat din octombrie anul trecut si nu se stie daca vor mai reveni.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile