vineri, 26 octombrie 2018

Streaming-ul prin aplicația Horizon Go, disponibil și clienților abonați doar la televiziune digitală sau analogică

UPC România a anunțat pe pagina oficială de Facebook că streaming-ul prin aplicația Horizon Go este disponibil și clienților abonați doar la televiziune digitală sau analogică.

Astfel, acești clienți au acces la canalele de televiziune din abonamentul lor de televiziune digitală sau analogică pe 5 dispozitive în același timp și la toate programele disponibile ca Replay cu până la 7 zile în urmă. Clienții trebuie sa descarce și sa instaleze aplicația mobila Horizon Go sau accesează horizon.tv, apoi se autentifica utilizând numele de utilizator și parola contului lor MY UPC (creat pe my.upc.ro).

Conform paginii web a operatorului, teritoriile în care este disponibil streaming-ul Horizon GO sunt Austria, Belgia, Bulgaria, Croatia, Cipru, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franta, Martinica, Mayotte, Guadalupe, Guiana Franceză și Reunion, Saint-Martin, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Olanda, Polonia, Portugalia, Madeira și Insulele Azore, Slovacia, Slovenia, Spania, Insulele Canare, Suedia și Marea Britanie.


5 comentarii despre subiectul „Streaming-ul prin aplicația Horizon Go, disponibil și clienților abonați doar la televiziune digitală sau analogică”:
_-ROBERT-_

Trebuiau sa faca demult lucrul acesta deoarece castiga mai multi abonati doar pe partea de TV fara net, pentru ca pentru net se aboneaza la concurenta (RDS, Telekom, Orange) deoarece ofera internet la viteza mai buna si la pret mai bun fata de UPC.

dintre-noutati blog - manChi TV - incerc dulciuri scump vs ieftin taste test review

Din păcate, e cumva doar declarativ! Acum am testat balkanika tv pe o altă rețea de internet! Îmi dă: nefuncțional, conectează-te la UPC WI-FI.

Anonim

@manChiTV, spui ca nu functioneaza un anumit canal din 100 de canale sau cate sunt... Dar restul de 99% din canale funcționează doar cu abonament de cablu UPC, dar fara abonament de internet de la UPC? Aceasta, tocmai ceea ce era important, ai omis sa ne spui...

Anonim

testat de pe RDS. Functioneaza bine si ca design e peste orice altceva ce se gaseste in Romania

Cristina

Am testat serviciul din Franta timp de un an si 2 luni si nu am avut nicio problema. Totul merge excelent!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile