joi, 15 noiembrie 2018

Internet 4G prin cartela preplătită Digi Mobil România

Utilizatorii de cartele prepaid de la Digi Mobil România nu au avut până acum posibilitatea de a utiliza internet mobil prin rețeaua 4G, acesta posibilitate fiind oferită doar celor care aveau abonamente. Ieri, 14 noiembrie 2018, când am verificat oferta pentru cartela prepaid, aceasta includea expresii precum "internet mobil 4G" și "GB în rețeaua 4G". Mențiunile rețelei 4G sunt la opțiunile de 2 euro (1 lună HIPSTEROVA 2 GB și 3 luni DIVA 2 GB), de 3 euro (1 lună BOGATINOV 4 GB și 3 luni DELUXOVICI 3 GB) și de 4 euro (1 lună DINEROVICH 6 GB și 3 luni BASHTANOV 4 GB).

Așadar, în zonele acoperire cu semnal 4G de la Digi Mobil România, și desigur pe terminalele compatibile, utilizatorii de cartele prepaid vor putea beneficia de viteze superioare de internet mobil.

Penultima data când am verificat, pe 10 noiembrie 2018, nu era specificată în ofertă o astfel de posibilitate, internetul mobil fiind oferit pe acest tip de cartele doar prin rețeaua 3G.


De asemenea, prin rețeaua 4G, cei care utilizează cartele prepaid de la Digi Mobil România vor avea acces la apeluri VoLTE și VoWiFi, pe terminalele compatibile. De menționat că Digi nu a precizat dacă e suficient sa fie solicitată activarea în mod gratuit a serviciului 4G (este de asemenea posibil să se activeze 4G automat) pe cartela prepaid existentă sau este necesară înlocuirea cartelei preplătite, dar mai multi membri ai comunității de Facebook a HD Satelit ne-au confirmat că 4G funcționează pe cartele prepaid pe care le utilizau deja. Așadar, merită să încercați, dacă dețineți o cartelă prepaid de la Digi Mobil, un terminal compatibil cu rețeaua 4G de la Digi și vă aflați în zona de acoperire cu semnal 4G de la Digi Mobil România.


9 comentarii despre subiectul „Internet 4G prin cartela preplătită Digi Mobil România”:
Constantin

Salutare,
Majoritatea terminalele sunt compatibile cu rețeaua 4G de la Digi.Mobil atât în B1(2100 Mhz - acoperire extinsă ) cât și în exoticul B38 (2600 MHz )
Pentru serviciul Volte și Vowifi consultați lista oficială cu telefoanele compatibile pe site-ul Digi România.

Cosmin2010

Eu am cartela prepay Digi și tot degeaba nu am 4g și telefonul pe alte rețele merge 4g de ce?

Anonim

La mine merge 4G pe cartela Digi Mobil. Poate nu e semnal de la Digi in 4G la tine in zona, poate nu e telefonul compatibil cu reteaua 4G de la Digi, poate nu ai activat 4G etc.

Tibi

Sunt zone unde nu e 4 g dor 3 g oraș Copșa mica jud sibiu

Tibi

Eu am terminal 4 g pe alte rețele merge pe digi în locația mea e dor 3 g și ala cam slab acoperit Copșa mica jud sibiu

Anonim

Digi Mobil transmite, printr-o tehnologie specială, internet la viteze 4G și prin frecvente de 3G, deci nu prea are cum sa nu fie toate telefoanele 4G compatibile. Chiar daca nu are banda specială 4G de la Digi, orice telefon 4G va afișa 4G.

Anonim

Mai exact, frecventa 2100 poate fi folosita, conform standardelor, atat pentru 3G UMTS, cat si pentru
4G LTE 2100. Frecvența 2100 e compatibila cu orice telefon 4G, că de fapt e frecventa folosita de obicei pentru 3G, iar orice telefon 4G e compatibil cu frecventele 3G.

Anonim

Revenind la zonele unde nu e 4G, de fapt este de obicei și acolo 4G, dar e doar în banda specială 4G, pe care o recepționează doar anumite modele, destul de puține, de telefoane 4G. Și atunci utilizatorul de cartela Digi Mobil crede că nu e semnal 4G. Soluția e fie achiziționarea unul telefon compatibil cu banda specială 4G de la Digi, fie că Digi sa activeze 4G si prin frecventa 2100 si în acele zone. Dar aceasta e dificil în zonele urbane aglomerate, deoarece Digi are banda mai mica in 2100 decât în frecventa 4G specială, și s-ar congestiona rețeaua in acele zone. Digi nici nu poate să mai cumpere mai multa lățime de banda in 2100, deoarece e cumpărată deja de concurenti, care și-au lansat serviciile cu multi ani înainte.

Constantin

Digi are emisie în 3G pe frecvențele B8 (900Mhz) și în B1 (2100) , dealtfel spectrul folosit este B8x5Mhz și B1x5MHZ .
În 4G emisia este făcută în B1x10MHZ (cu un download de 75Mbps și un upload de 21Mbps)
și în B38x20Mhz (cu download de 100Mbps și un upload de 10Mbps.
Acest 4G in B38 este implementat în mare parte în orașe.
4G-ul în B1 este mult mai răspândit ca și arie de acoperire, în orașe și comune mai mari, poate și pe la sate.
A... și sar putea cu timpul emisia 3G în B1 sa fie oprita și cei 5Mhz disponibili sa fie alocați în 4G, favorizând viteza internetului atât pe download cât și pe upload.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile