sâmbătă, 3 noiembrie 2018

Total Country, o nouă televiziune gratuită pentru fanii muzicii country

La începutul acestei luni a fost lansat un nou canal de muzică pe piața britanică: "Total Country" este distribuit gratuit ( FTA ) prin satelitul Astra 2G de la 28,2 grade Est, prin intermediul fasciculului european (se poate recepționa și în România cu antene de dimensiuni obișnuite).


"Total Country" difuzează muzică din genul country, provenită din SUA și din Marea Britanie. Televiziunea oferă cele mai recente clipuri video ale acestui gen muzical, dar și melodii clasice din ultimele decenii.

Parametrii tehnici de recepție a televiziunii "Total Country" sunt: satelit Astra 2G (28,2° E), frecvența 11582, polarizare orizontală, SR 22000, FEC 5/6, DVB-S / QPSK.

Total Country este a doua televiziune de acest gen de la poziția orbitală 28.2 ° Est, unde mai este retransmis și postul tv gratuit "Keep It Country" (Astra 2G, frecvența 11082, polarizare orizontală, SR 22000, FEC 5/6, DVB-S / QPSK), recepționabil de asemenea gratuit în România prin satelit.


13 comentarii despre subiectul „Total Country, o nouă televiziune gratuită pentru fanii muzicii country”:
Anonim

Am antena de satelit, il prind, e super !! Si celelalt canal country e tare, dar e mai faina muzica pe asta nou, desi cel nou nu se vede asa bine. Ar fi frumos ca niste cablisti din Romania sa retransmită un astfel de canal. In prezent avem foarte multe canale muzicale pe cablu, dar cam cu acelasi tip de muzica, cu mici exceptii rock, oldies si clasica. Dar country nu avem, e un gen muzical care iti crează o stare de bine cand asculti.

_-KALMAN-_

Total Country a înlocuit Massive R&B. Păcat, era un canal bun.

healer

super bun acest canal..pacat ca a disparut capital tv...

Anonim

La poziția orbitală 28,2 est în general Astra 2G pentru recepția semnalului mult mai bun necesită antenă de 90cm, deoarece sateliți de la 28,2 est sunt mai mult dedicați sa acopere Anglia cu antene mai ales de 48cm.

Dan Marian Enastescu

Da, dar exista la 28,2 Est si fasciculul de semnal European, prin care sunt transmise o multime de canale necodate, inclusiv acesta Total Country, canale care se prind in Romania cu antene de marimi obisnuite, de pana la 1 metru. Eu am pus pentru acest satelit o antena ramasa de cand eram abonat la Digi Satelit, o antena normala cumparata de la Digi, si prinde perfect toate canalele de pe fasciculul European, inclusiv acest canal Total Country.

Anonim

Da asa este dar in sudul Romaniei spre Bulgari nu e semnal la calitate intensitate chiar maxim pe unele TP-uri vorbind de fasciculul European asta nu mai daca ar mari, aria de acoperire din satelit pacat ca unele TP-uri unde sunt o multime programe sunt dedicate in special pentru Anglia

Anonim

Eu sunt un Drobeta-Turnu Severin, merge perfect canalul acesta cu antena de 80 cm. Nu e nevoie sa ai semnal maxim 100%, merge si cu semnal de 60-70%.

Anonim

Eu marefer pe toate TP-urile de pe fasciculu European nu neaparat de postul asta si ori cum din cate vad semnalul e slab prin Drobeta-Turnu Severin cu andena de 80cm 60-70% maxim.

Anonim

In receptia digitala nu e necesar semnal 100%. Atat timp cat BER (rata erorilor) este zero, se va vedea exact la fel si la semnal 60%, si la semnal 100%.

Anonim

Am inteles de inteles dar ori cum tot mise pare slab maxim 60-70% de exemplu la fel si fel de intemperi la revedere

Dany

Eu am antena de 90 cm cu LNB Inverto Black Ultra Single, montata pe un motor HH, si receptionez in Romania sateliti de la 34,5 grade Vest pana la 85 grade Est. Exista pe unii sateliti canale pe care le receptionez perfect pe vreme fara ploaie cu doar 55% semnal. Pe ploaie, nu am avut niciodata probleme cu canalele cu semnal peste 60%.

Ceea ce conteaza cu adevarat in receptia satelit nu este nivelul semnalului, ci nivelul calitatii semnalului. Calitatea semnalului se poate optimiza si prin rotirea LNB-ului, dar depinde si de alti factori. La mine, canalele cu semnal 60-70% au intotdeuna un nivel al calitatii semnalulului de 80-98 %. Atata timp cat nu ai erori BER, iar BER este zero, receptia este perfecta, indiferent ca nivelul semnalului este mai mic, deoarece mai mult conteaza nivelul calitatii semnalului, care intr-o antena si LNB reglate cum trebuie, va fi intotdeuna va fi mai mare decat nivelul semnalului.

Anonim

nu se vede bine in giurgiu cu 8o....3o la suta acest canal...si turcii pe 42 au modificat niste canale si e mai prost ca inainte ..florin 38

Anonim

În Braniștea, foarte aproape de Giurgiu, îmi merge perfect cu antena de 90 cm acest post tv. Reglează-ți mai bine antena sau LNB-ul, sau poate ai ceva probleme la sistemul de receptie. Nici pe turcii de la 42 Est nu am probleme.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile