vineri, 9 noiembrie 2018

Trei noi producții difuzate în premieră de Extreme Sports

În penultima lună din an, postul de televiziune Extreme Sports ține aproape amatorii de povești extreme, cu trei documentare difuzate pe micul ecran din 9 până pe 28 noiembrie, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit.

În fiecare săptămână, în intervalul orar 21:00 – 22:50, pe Extreme Sports vă așteaptă povești australiene intense (direct de pe plaja din Sydney, narate de Russell Crowe), ciclism la cele mai înalte cote montane (în timpul Festivalului Crankworx) și sporturi în aer liber, pe muzică dată la maximum (la Natural Games, cel mai mare festival european de acest tip). Mai jos descoperiți în ce zi a săptămânii puteți urmări fiecare dintre cele trei producții difuzate în premieră de Extreme Sports, dar și mai multe informații despre fiecare dintre acestea.

„Whistler, ciclism montan” (2015), 14 noiembrie, de la ora 22:20/22 noiembrie, de la ora 21:10/30 noiembrie, de la ora 21:10. Producția a fost filmată în Whistler (British Columbia), în 2015, timp de o lună, în timpul celui mai mare festival de mountain biking din lume – Crankworx. Filmul este centrat pe următorii sportivi: Brandon Semenuk, Stevie Smith, Marcelo Gutierrez, Andreu Lacondeguy, Sam Pilgrim, Sam Blenkinsop și Nicholi Rogatkin. Festivalul Crankworx a ajuns la aniversarea de 15 ani în august 2018 și cel mai important eveniment al său (competiția Red Bull Joyride, care atrage zeci de mii de spectatori și presupune săroturi de peste 15 m lungime) rămâne deschis doar bărbaților.

„Natural Games” (producție 2016), 16 noiembrie, de la ora 21:10/28 noiembrie, de la ora 21:10. În jumătate de oră de documentar, privitorul este transpus în Millau (sud-estul Franței), la cel mai mare festival european care combină sporturile în aer liber și muzica – Natural Games. Acesta este organizat anual, în primăvară, iar la el participă 1.200 de sportivi internaționali experți în mountain biking, cățărare, slacklining, caiac freestyle, dar și zbor cu parapanta, parkour și stand-up paddle. Practic, aici poți concura alături de unii dintre cei mai buni atleți din sporturile amintite, pe fundalul extraordinarului canion francez Gorges du Tarn.

„Bra Boy, rebelii din Maroubra” (2007), 9 noiembrie, de la ora 21:35/29 noiembrie, de la ora 21:00. Un film despre evoluția culturală a suburbiei de lângă plaja Maroubra (din Sydney) și lupta socială la care este supus tineretul orașului, mai exact gașca cu notorietate cunoscută sub numele de „Bra Boys”. Produsă și narată de actorul Russell Crowe („Gladiatorul”), povestea se centrează pe frații Abberton (Sunny Abberton fiind scenaristul și co-regizorul producției), iar pe ecran apar 49 de surferi cunoscuți, membri Bra Boys. Povestea a devenit documentarul nedifuzat în IMAX cu cele mai mari încasări ale anului, în Australia.


Niciun comentariu despre subiectul „Trei noi producții difuzate în premieră de Extreme Sports”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile