joi, 13 decembrie 2018

Prima transmisie în direct prin 5G din Europa pentru un jurnal de știri

Sky Italia și Vodafone Italia au colaborat pentru a efectua prima transmisie în direct prin 5G din Europa pentru un jurnal de știri. Cu ocazia deschiderii anuale a operei La Scala din Milano, o echipă a televiziunii Sky TG24 a utilizat o cameră conectată la rețeaua 5G a Vodafone pentru a transmite live de la evenimentul menționat.

Aceasta reprezintă o etapă importantă a unui proiect mai amplu al operatorului de telefonie mobilă, care dorește să transforme orașul Milano în capitala europeană a tehnologiei 5G. De fapt, acoperirea 5G în oraș a ajuns deja la 80%.

Noua rețea 5G pusă la dispoziție de Vodafone face posibilă transferarea conținutului aproape instantaneu. Latența redusă și capacitatea mare de transfer a datelor prin 5G facilitează o astfel de transmisie chiar și în mișcare, în zone aglomerate.

În octombrie, Vodafone Italia a achiziționat licențe în benzile de frecvențe de 700 MHz, 3700 MHz și 26 GHz pentru dezvoltarea serviciilor 5G, investind un total de 2,4 miliarde euro.


Un comentariu despre subiectul „Prima transmisie în direct prin 5G din Europa pentru un jurnal de știri”:
koss

Broscarii nu au infrastructura de fibra nationala bine pusa la punct. Singurele lor variante sunt terestru dth sau 4gu'..

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile