joi, 20 decembrie 2018

Super TV din Câmpulung a obținut licență audiovizuală regională

S.C. AVE CONCRETE MEDIA SRL din Câmpulung Muscel a obținut licență audiovizuală regională pentru Super TV din Câmpulung Muscel. A fost solicitată modificarea zonei de difuzare și structura serviciului de programe. Zona de difuzare era locală și a fost solicitată o zonă de difuzare regională pentru Argeș, Sibiu, Brașov, Dâmbovița, Vâlcea, Teleorman și Olt. Conform cererii, difuzarea va fi în rețele RCS RDS, UPC, Telekom, MediaSud si Netergy.

Modificarea structurii serviciilor de programe va fi urmatoarea: se va diminua procentul de producție proprie de la 37% la 29%, iar procentul producțiilor de la alți producători va crește de la 63 la 71%. Programele informative se mențin la 17%, cele educative la 1%, iar cele culturale la 7%. Super TV difuzează zilnic 17 ore program și 7 ore de videotext; a fost solicitat program de 24 ore, fără videotext.

"Acum un an primeam licență pentru o televiziune locală în Câmpulung. După un an de zile, am realizat mai multe studiouri locale: unul în Câmpulung, altul în Curtea de Argeș și un al treilea este în Pitești. Ultimele două studiouri sunt funcționale și în curs de autorizare la CNA. Vom mai lansa anul viitor încă două studiouri, la Brașov și la Sibiu, iar pentru celelalte județe vom avea corespondenți. Ne-am dezvoltat și prin parteneri locali, cum ar fi "Ziarul Profit" de la Curtea de Argeș. Dorim să acoperim și zona de sud, deoarece avem multe cereri de cabliști din aceste zone, pentru a ne prelua. Într-un an am efectuat peste 20 de transmisiuni în direct de la concerte, evenimente, inclusiv din afara județului, chiar dacă suntem o televiziune locală. Suntem prezenți în rețele ale RCS RDS, UPC și Netergy. Deci ne dorim ca televiziunea Super Tv sa fie una regională, deoarece ne vedem deja la câțiva cabliști din afara județului și dorim sa fim în legalitate. Suntem prezenți și în rețele tv prin protocol IP, astfel ne vedem și international. Noi transmitem în SD și HD, la o calitate foarte bună, iar echipamentele sunt de ultimă generație", a explicat Marius Dumitrescu, directorul Super Tv.

Licența audiovizuală regională și modificarea structurii serviciilor de programe au fost aprobate de CNA cu un vot împotrivă.


17 comentarii despre subiectul „Super TV din Câmpulung a obținut licență audiovizuală regională”:
Gaby74

Oare sa avem parte de el și în grila RCS de Bucuresti

Anonim

În primul paragraf scrie: Argeș, Sibiu, Brașov, Dâmbovița, Vâlcea, Teleorman și Olt. Nu vad București sau Ilfov.

Anonim

Super tv chiar este Super. Asteptam sa-l vedem si in Bucuresti.

Anonim

In Bucuresti doar pe online sau pe IPTV la INES, ca pentru cablu tv nu are licenta in Bucuresti.

Anonim

super post, mult peste posturi locale din bucuresti

Giony

Canalul este introdus acum în grila RCS-RDS ? Mulțumesc.

Anonim

Da, desigur doar local.

Anonim

In grila UPC din Curtea de Arges nu a aparut acest program. O sa scanez azi si un TV legat in reteaua RDS.

Anonim

Verifica tu cu televizorul in Campulung, ca de acolo e televiziunea. Studioul local din Curtea de Arges e pentru a transmite sau produce emisiuni care intra la Campulung, nu la Curtea De Arges. Nu scrie niciunde ca deja emit regional, ca de abia au luat licenta ieri, vroiai sa fie preluati instant in toate acele judete de RCS si UPC? Va dura luni sau ani pana se va intampla asta.

Anonim

Pentru cei care nu stiu, televiziunile locale sau regionale sunt de obicei redistribuite local sau regional de cablisti. RCS RDS are de exemplu multe televiziuni in grila care sunt oferite doar intr-un oras, intr-un judet sau o regiune, nu si in restul tarii.

Anonim

In Campulung exista doar RDS si AKTA, nicidecum UPC, deci nu am cum verifica in grila UPC din C-lung

Anonim

Atunci verifica la RCS RDS in Campulung.

cg

Voi nu cititi cu atentie. Cei de la Super Tv au zis asa: "Suntem prezenți în rețele ale RCS RDS, UPC și Netergy." NU AU SPUS UNDE, degeaba verificati in nu stiu ce orase pe care le banuiti voi, ei nu au spus ca sunt la RCS sau UPC in Campulung sau in Curtea de Arges. Asta v-ati imaginat voi.

Anonim

Sunt în grila anlogica la RdsRcs în Câmpulung. Are cel puțin patru luni de când emite. Program non stop,. Muzica, se repeta videoclipurile la greu și ceva emisiuni în direct seara, politice, o ora, doua. A mai fost câteva concerte locale live

Anonim

supertv din ce emite acum în afara de o preluare și o singură emisiune transmite doar muzică balcanică. M-am uitat și eu zilele astea si sunt parca o televiziune de cartier cu ce programe baga. cum sa reușească să intre pe bucurești , vâlcea, sibiu , etc o asemenea televiziune. Nu te poti concura la cluj cu un ncn care au programe realizate exclusiv de ei 24/24. Eu fiind din cluj ma indoiesc ca RDS-ul sa accepte o asa televiziune fără un program serios. Se vede ca televiziunea asta nu are capacitatea sa faca programe serioase.

COSTYCABOOS

SI AZI 18 04 2020 NU MAI EMITETI PE UPC...DEMULT...CE SA INTAMPLAT..?CHIAR IMI PLACEA. POSTUL VOSTRU...

Anonim

super tv se receptioneaza in grila digi in arges valce teleormam si alte judete din tara. pare un post ok, l-am vazut pe valea oltului la o ciorba cat am stat la masa a fost perfect. recomand!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile