marți, 22 ianuarie 2019

Digi Online, o nouă interfață pentru web, Android și iOS

Pentru platforma Digi Online (digionline.ro) a operatorului RCS RDS a fost lansată o nouă interfață pentru web browsere.


Noua temă a serviciului de streaming al operatorului are și un mod pentru copii, în care sunt afișate doar televiziunile dedicate acestei categorii de vârstă.

Streaming-ul funcționează acum în web browser și prin internet de la UPC (posibil și prin internet de la alți furnizori), dar nu știm dacă este o opțiune temporară sau definitivă (nu funcționează redarea din alte rețele pentru canale premium cum este Digi Film). Conținutul Digi Play, care era afișat în vechea interfață, nu mai este disponibil la momentul publicării acestor informații.

Conform informațiilor prezentate pe platformă, accesul la continutul Digi Online este disponibil gratuit pentru clienții Digi TV și Digi Net (servicii cumulate). Conținutul Digi Online nu este disponibil persoanelor aflate temporar în afara teritoriului României. Pentru a viziona online televiziunile disponibile pe platformă, în funcție de grila abonatului, este necesară logarea în contul de abonat sau în contul Digi Online.

UPDATE: Pe 23 ianuarie 2019 a fost lansată o nouă versiune și pentru aplicația Digi Online pentru Android, în versiune beta. Pe lângă nouă interfață și modul pentru copii, în ChangeLog este menționat suportul pentru Chromecast, autentificarea prin cont Digi Romania, precum și repararea unor erori și a unor aspecte legate de securitate. Deocamdată, pentru a instala noua versiune beta a aplicației Dig Online, trebuie să fiți beta tester ( sau să aplicați pentru calitatea de beta tester și să obțineți această calitate).

UPDATE 30 ianuarie 2019: Noua versiune a aplicației Digi Online pentru Android a devenit accesibilă și pentru utilizatorii care nu sunt beta-testeri. O versiune cu un nou design a aplicației Digi Online va fi lansată și pentru iOS la începutul lunii februarie 2019. De asemenea, a fost lansată o nouă versiune și pentru aplicația Digi România.

UPDATE 27 februarie 2019: Noua interfață a aplicației Digi Online a devenit disponibilă pe iOS, inclusiv pentru X/XS sau modelele Plus.


45 de comentarii despre subiectul „Digi Online, o nouă interfață pentru web, Android și iOS”:
Anonim

Ciudat, nu imi merg HBO-urile, desi am abonament MaxPack.

Anonim

Trebuie instalat pluginul pe care il recomanda.

Unknown

De cînd va fi disponibila ca nu sa modificat nimic

Anonim

Cum nu s-a modificat nimic??? Nu intri pe digionline.ro sa vezi inainte de a scrie?

Anonim

Eu am adaugat pluginul Rcs&Rds Media Player Extension din Google Chrome din Store pentru a viziona Filmnow dar tot nu functioneaza.

Unknown

Functioneaza bine cu net din alta retea! Bravos, RCS-RDS!

Anonim

Sal.Digi play mai exista ? Site ul nu mai merge.

Anonim

Nu mai merge la tine, eu am intrat acum 5 secunde si merge perfect digionline.ro .

Anonim

Ma refer la siteul cu filme de la digi.

Anonim

Si care e acel site? Scrie adresa siteului aici.

Anonim

http://www.digionline.ro/digiplay/

Anonim

Probabil vroia sa spuna ca nu mai merge o pagina de pe siteul Digi Online, adica nu mai merge pagina de la adresa:

digionline.ro/digiplay/.

Asta scrie si in stire, ca nu mai merge continutul Digi Play de la adresa mentionata.

Anonim

Ah, am inteles. Anonim, pagina nu e sinonim cu site, un site contine mai multe pagini. Daca nu merge o pagina de pe un site, din cauza ca a fost stearsa sau nu a fost recreata, nu inseamna ca nu merge siteul.

HD Satelit România

Media Player Extension, după instalare, când dorești să vizionezi un canal special la care ești abonat, de exemplu Digi Film, iți va solicita, o singură dată ( prima dată ) acordul sa stocheze fisiere pe hard. Trebuie sa accepți, astfel televiziunea respectiva nu va fi redata. Funcționează perfect pe browserul web Chrome pe canalele criptate gen Digi Film, testat de mine în noua interfață.

Unknown

Functioneaza perfect,multumim RDS-RCS.

Anonim

Mai este gratuit?

Anonim

Da, este gratuit, nu ai citit? Accesul la continutul Digi Online este disponibil gratuit pentru clienții Digi TV și Digi Net.

Unknown

Buna ziua, pe PC nu functioneaza decat AXN, restul programelor de film necesita o extensie care se pare ca la 32-bit Operating System- Windows 7 nu este buna. EXTENSIA ESTE :RCS & RDS Media Player Extension , IAR MESAJUL DE EROARE PRIMIT : WebGL is not supported. PE TELEFON FUNCTIONEAZA PERFECT ORICE PROGRAM.

Anonim

Mie pe Windows 10 64 bits imi functioneaza perfect.

Anonim

mai nou nu ma pot loga din chrome (ip de upc), de pe alte browsere functioneaza login-ul, insa nu au support pt chromecast... a mai intampinat cineva problema asta? stie cineva vreun alt browser cu suport pt chromecast?

Anonim

Eu nu am problema asta, merge perfect din Chrome logarea.

Anonim

Digi Play nu mai functioneaza pentru ca au schimbat domeniul de internet si au facut redirectionare de la digi-online.ro (cu cratima - site vechi) la digionline.ro (fara liniuta - site nou), iar sectiunea digiplay nu a mai fost creata pe noul site.

Anonim

In full screen nu se vede bine... fata de UPC Horizon GO. Slabut...

Niko

Se vede prost din cauza ca ai net de la UPC. Pe net de la RCS bitrate-ul e mare si se vede super. Cei care vad pe net de la altii e limitat bitrate-ul. Am testat eu. Pe net de la RCS se vede super.

HD Satelit România

A fost lansată o noua versiune și pentru aplicația Digi Online pentru Android, în versiune beta. Pe lângă nouă interfață și modul pentru copii, în ChangeLog este menționat suportul pentru Chromecast, autentificarea prin cont Digi Romania, precum și repararea unor erori și a unor aspecte legate de securitate. Deocamdată, pentru a instala noua versiune beta a aplicației Dig Online, trebuie să fiți beta tester ( sau să aplicați pentru calitatea de beta tester și să obțineți această calitate).

Anonim

A mers "prea mult" cu net din alta retea...

Anonim

Pe aplicatie merge cu net de la altii, am testat eu. Doar pe browser web l-au blocat.

Anonim

Da... Prea era cum ar trebui sa fie, de fapt. Dupa o saptamana cu vazutul de pe laptop, din alta retea:
- A apărut o problemă la acordarea accesului la conținut protejat.(Cod eroare: 232403)
- Acest video nu poate fi redat.(Cod eroare: 232011)

Unknown

Se poate viziona iarasi cu net din alta retea!

Anonim

Din pacate aplicatia de ios tot nu are suport pentru chromecast

Anonim

Am net din alta retea, am incercat sa vizionez pe laptop, dar apare un cod de eroare 232011. Cum pot viziona canalele de sport ?

Anonim

Suport chromecast pentru IOS? Inca nu este disponibil ? Merci

Anonim

A reusit cineva sa faca sa mearga Digifim si HBO pe Android din aplicatie sau browser?
"Ne para rau nu exista permisiuni pentru a rula acest continut pe HDMI"
Am reusit sa incarc extensia cu Kiwi browser, dar zice plugin nu e suportat.
Din Windows functioneaza fara probleme pe Chrome. Din aplicatia din Store NU.
Mersi

Anonim

Da, functioneaza perfect din aplicatie cu imaginea redata pe mobil. Tu poate incerci sa redai prin cablu HDMI pe un televizor sau proiector, aceasta nu este permis din motive de protectie la copiere. Nu e eroare, e intenționat facuta asa aplicatia.

Anonim

Mai functioneaza aplicatia pentru mobil cu net din alta retea? (Ma refer cand telefonul e conectat la wifi). Ieri a functionat o perioada, acum nu mai merg decat digi24 si utv

Unknown

Bună ziua. Cod de eroare 232403 când doresc sa vad un film. Ce am de făcut? Mulțumesc anticipat

Cristian

Eroare stream 2 format

Corneliu

Eroare format stream 2

Anonim

Buna ziua, stie cineva cum se poate trece de eroarea "EROARE FORMAT STERAM - 2" care apare la lansarea oricarui post tv?

Alin Ianca

În 12 febr. 2020 a fost adăugat suport-Chromecast și pentru iPhone+iPad.
https://apps.apple.com/cz/app/digi-online/id718810631

Constantin

Și eu aș dori să știu cum se poate rezolva eroarea "EROARE FORMAT STREAM - 2" care apare de la ultimele 2 sau 3 versiuni.

Ati

aceeasi problema EROARE FORMAT STREAM - 2 poate cineva sa ne ajute cu o rezolvare?

Constantin

Revin cu soluția (cel puțin în cazul meu, dar cu siguranță vă va merge și vouă): dezinstalați aplicația actuală și apoi căutați pe net (veți găsi sigur) aplicația digi online versiunea 5.3.8. Merge brici! (Bineînțeles, dezactivați apoi update automat)

Corneliu

La mine merge pe un Huawei Mate 30 Pro... Mulțumesc frumos!!!

cr3ativ3

Cu versiunea 5.3.8 functioneaza dar cum rezolvam problema cu HBO?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile