marți, 26 februarie 2019

Ericsson cumpără compania Kathrein

Suedezii de la Ericsson au anunțat printr-un comunicat de presă achiziția companiei Kathrein, care va aduce companiei Ericsson aproximativ 4.000 de profesioniști cu înaltă calificare în cercetare, producție și vânzări din peste 20 de locații, inclusiv din România, Germania, SUA, Mexic și China.


Compania Kathrein, cu sediul în Rosenheim, Germania, a fost fondată în anul 1919. Este un furnizor mondial de tehnologii pentru antene și alte produse și are o vastă experiență în designul și proiectarea antenelor. În prezent, este și furnizor pentru Ericsson, iar achiziția este importanta inclusiv din perspectiva implementării tehnologiei 5G.

Achiziția companiei Kathrein este în desfășurare și este de așteptat să fie finalizată în trimestrul al treilea al acestui an. Părțile au convenit să mențină secret prețul de achiziție. Finalizarea achiziției este supusă condițiilor obișnuite și aprobărilor din partea autorităților de reglementare.


Un comentariu despre subiectul „Ericsson cumpără compania Kathrein”:
Anonim

Mi e pare o achiziție logica. Oricum, Kathrein e cel mai cunoscut fabricant de antene din Europa și probabil și din lume, nu credeam ca se va vinde vreodată.

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor.

Furnizori de servicii

AKTA (72) Digi (473) Focus Sat (235) FREESAT (23) iNES (22) Nextgen (77) Orange (193) Telekom (285) UPC (260) Vodafone (56)