marți, 26 februarie 2019

Ericsson cumpără compania Kathrein

Suedezii de la Ericsson au anunțat printr-un comunicat de presă achiziția companiei Kathrein, care va aduce companiei Ericsson aproximativ 4.000 de profesioniști cu înaltă calificare în cercetare, producție și vânzări din peste 20 de locații, inclusiv din România, Germania, SUA, Mexic și China.

Compania Kathrein, cu sediul în Rosenheim, Germania, a fost fondată în anul 1919. Este un furnizor mondial de tehnologii pentru antene și alte produse și are o vastă experiență în designul și proiectarea antenelor. În prezent, este și furnizor pentru Ericsson, iar achiziția este importanta inclusiv din perspectiva implementării tehnologiei 5G.

Achiziția companiei Kathrein este în desfășurare și este de așteptat să fie finalizată în trimestrul al treilea al acestui an. Părțile au convenit să mențină secret prețul de achiziție. Finalizarea achiziției este supusă condițiilor obișnuite și aprobărilor din partea autorităților de reglementare.


2 comentarii despre subiectul „Ericsson cumpără compania Kathrein”:
Anonim

Mi e pare o achiziție logica. Oricum, Kathrein e cel mai cunoscut fabricant de antene din Europa și probabil și din lume, nu credeam ca se va vinde vreodată.

Anonim

Compania suedeză de tehnologie Ericsson a finalizat achiziția diviziei de antene și filtre a producătorului german Kathrein. Odată cu preluarea, care a fost anunțată în februarie 2019, Ericsson își dorește să ofere clienților săi un portofoliul extins de produse.

Entitățile comerciale Kathrein achiziționate de Ericsson se concentrează pe cercetare și dezvoltare, producție și vânzări, avand sedii în peste 20 de locații, inclusiv Germania, România, Statele Unite, Mexic și China. Cu majoritatea profesioniștilor aflați în Europa, Ericsson își completează baza de cercetare și dezvoltare în 21 de locații de pe continent.

Afacerile de satelit, difuzare și IoT ale lui Kathrein nu fac parte din achiziția de către Ericsson.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile