marți, 26 februarie 2019

Televiziunile Telekom Sport 5 și Telekom Sport 6 încetează transmisia

Televiziunile Telekom Sport 5 și Telekom Sport 6 încetează transmisia din 1 martie 2019. Furnizorii de servicii de televiziune cu plată vor avea posibilitatea de a înlocui în grile aceste televiziuni cu posturile tv Telekom Sport 3 și Telekom Sport 4, dar acordurile de retransmisie și condițiile financiare trebuie renegociate, deoarece conținutul difuzat pe Telekom Sport 3 și Telekom Sport 4 este superior calitativ celui difuzat pe Telekom Sport 5 și Telekom Sport 6.


Acordurile de retransmisie se vor renegocia până pe 31 martie 2019, perioadă în care furnizorii de servicii de televiziune cu plată vor putea retransmite Telekom Sport 3 și Telekom Sport 4 în condițiile contractuale anterioare, conform unei comunicări postate pe Forumul Softpedia. Începând cu 1 aprilie 2019, televiziunile Telekom Sport 3 și Telekom Sport 4 vor rămâne disponibile doar în grilele furnizorii de servicii de televiziune cu plată care au semnat un nou contract cu Telekom România.

UPDATE 28 februarie 2019: Mai jos găsiți notificarea de migrare trimisă furnizorilor de servicii de televiziune cu plată, care a fost postată pe forumul Softpedia ( sursă: click AICI ).


UPDATE 4 martie 2019: Conform aceleiași surse Softpedia Forum, Telekom Sport 5 și Telekom Sport 6 afișează din această noapte miră cu textul "Revizie tehnică". Mai jos găsiți fotografii postate pe forumul citat.La Orange Tv au fost deja înlocuite televiziunile Telekom Sport 5 și Telekom Sport 6 cu Telekom Sport 3 și Telekom Sport 4.

UPDATE 4 iunie 2019: Telekom a solicitat CNA-ului retragerea licențelor pentru cele două televiziuni (Telekom Sport 5 și Telekom Sport 6). Detalii găsiți AICI.


17 comentarii despre subiectul „Televiziunile Telekom Sport 5 și Telekom Sport 6 încetează transmisia”:
Anonim

Eu daca eram in locul lor deschideam si Telekom Sport 7, 8, 9 si 10 si nici atunci nu sunt sigur daca erau suficiente.

Gabriel

In condițiile in care ts 5 și 6 retransmiteau programele ts1 și 2 cu unele excepții, cine mai da bani pe ts 3 și 4. In orice caz, de când au ieșit de la akta ts5 și 6 nu iși mai aveau rostul.

Anonim

Nu mai au bani. Decat sa scumpeasca abonamentul, ca doar e concurenta, taie tot ce se poate taia.

Anonim

Ar fi bine daca ar introduce Telekom sport 3 si Telekom Sport 4 la UPC.

Anonim

Telekom 5 si 6 erau de fapt Telekom 1 si 2, cu program ceva diferit, pentru pentru alti operatori.

Unknown

Mai bine le transformau in 2 posturi tv cu filme.

Anonim

pentru abonatii proprii pe cablu analogic se vor inlocui cu telekom sport 1 si 2?

Anonim

Mai bine mai putine si de calitate, decat fara numar si fara audienta.

Anonim

Telekom Sport 5 si Telekom Sport 6 se inchid pentru o perioada de 90 de zile incepand cu 4 martie 2019 spun reprezentatii postului

Anonim

E vrajeala, ca sa nu le ia licentele. Daca te uiti in comunicarea trimisa cablistilor si postata pe Forumul Softpedia ( ai link in stire catre postare ), vei vedea ca scrie clar ca trebuie renogociate contractele pentru difuzarea televizunilor Telekom Sport 3 si 4. Nu scrie nimic in informare despre intrerupere de 90 zile pentru Telekom Sport 5 si 6. Scrie clar in comunicare: "INCETAREA TRANSMISIEI", nu scrie suspendarea.

Anonim

Incetare dau suspendare, efectul este acelasi asupra vizionarii.

Anonim

Gata, nu mai emite. A aparut mira cu revizie tehnica.

Anonim

Si dupa 90 zile se inchid de tot...

Anonim

O revizie tehnica nu dureaza 90 zile, ci maxim cateva zile, hai 1-2 saptamani, desi nu am auzit termen asa lung pentru o revizie tehnica reala... Au solicitat la CNA 90 zile, maximul permis pentru suspendarea transmisiei.

Anonim

pentru mine ca telespectator efectul e acelasi, nu mai vad aceste canale

Anonim

La Orange au fost înlocuite cu Telekom Sport 3 și 4.

Anonim

Deci pana la urma se inchid, asa cum a banuit toata lumea.

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor.

Furnizori de servicii

AKTA (81) Digi (555) Focus Sat (259) FREESAT (25) iNES (26) Nextgen (84) Orange (227) Telekom (310) UPC (280) Vodafone (85)

TOP 10: Cele mai citite știri în ultimele 7 zile