miercuri, 13 februarie 2019

FA Cup la Eurosport

Eurosport România a anunțat pe pagina sa de Facebook că, începând cu acest weekend, meciuri din cea mai veche cupă națională de fotbal din lume pot fi vizionate pe Eurosport timp de două sezoane și jumătate.


FA Cup, cunoscută oficial ca și The Football Association Challenge Cup, este o competiție anuală de fotbal englez masculin. Primul sezon a fost jucat între anii 1871-1872, fiind cea mai veche competiție națională de fotbal din lume. Este organizată de asociația The Football Association (The FA). Din anul 2015 și până cel puțin în anul 2021, competiția este cunoscută și sub denumirea de The Emirates FA Cup, fiind sponsorizată de o companie aviatică din Dubai.

Newport County vs. Manchester City (sămbătă) și Manchester United vs. Chelsea (luni), două dintre cele mai importante meciuri ale acestei etape, vor putea fi urmărite în direct pe Eurosport 1 și pe Eurosport Player. Drepturile pentru FA Cup cumpărate de Eurosport vor fi valabile și pentru următoarele două sezoane, 2019/2020 și 2020/2021.

UPDATE 14 februarie 2019: Premier League la Eurosport, acord prelungit până în 2022. Detalii găsiți AICI.


4 comentarii despre subiectul „FA Cup la Eurosport”:
Anonim

Eurosport Romania așa a făcut și cu moto gp, îl oferă in sd cand pe digi era hd. Alții trec la 4k iar ei ne intorc inapoi cu 10 ani. Pe un tv de 65 imaginea sd nu se vede ok...

Anonim

Nu am inteles politica postului Eurosport Romania.Transmite campionatul Angliei,Moto GP,in format sd si meciurile de snooker in hd.

Anonim

Pt că Eurosport 1HD nu este localizat pt România
Este difuzat în mai multe țări și nu are dreptul sa difuzeze pe Eurosport1HD unele competiții cumpărate doar pt România

Anonim

Eurosport 1 Romania se poate viziona din toamna trecuta in format HD online, pe Eurosport Player

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile