luni, 4 februarie 2019

Nat Geo Wild a devenit National Geographic Wild

Grupul Fox Networks a redenumit televiziunea Nat Geo Wild, canalul tv având acum denumirea de National Geographic Wild, mai apropiată de brandul National Geographic. Nișa postului tv rămâne aceeași: lumea animalelor.


National Geographic Wild este o televiziune internațională care difuzează programe documentare despre viața sălbatică și de istorie naturală. Televiziunea a fost lansată pe 1 ianuarie 2006 de către National Geographic Society împreună cu Fox Cable Networks și este prezentă și în grilele diverșilor operatori de televiziune cu plată din România.


11 comentarii despre subiectul „Nat Geo Wild a devenit National Geographic Wild”:
Anonim

La Telekom Romania nu mai este în grila de anul trecut

Anonim

"Diverși operatori" inseamna unii operatori, nu inseamna toți... National Geographic Wild e la RCS, UPC, AKTA, Digi Satelit, Focus Sat si altii.

Anonim

La Akta unde? Akta le-a eliminat din grila canalele National Geographic din 10 ianuarie 2019

Anonim

Bine, atunci National Geographic Wild este la e la RCS, UPC, Digi Satelit, Focus Sat si altii. Acum esti multumit de raspunsul meu? :)

Anonim

La RCS-RDS DIGI pe cablu digital de ce nu bagă și canalul Național Geographic People.

Anonim

Bănuiesc că e o întrebare, dar ai uitat sa pui semnul întrebării.

Național Geographic People nu este oferit în România, niciun cablist nu îl are în grilă.

Anonim

Nu va mai certati atata. Operatorii care il mai au in grila inca n-au negociat contractele de redistributie pentru aceste posturi care se face odata la 2sau 3 ani. Cei de la Telekom n-au fost de acord cu noile taxe si au renuntat la aceste posturi. Este posibil sa vedem asa ceva si la alte posturi

Anonim

La Telekom TvDth a fost Național Geographic People mai demult introdus.

Anonim

A fost National Geographic People la Telekom, dar nu mai e, nu mai e la nimeni din Romania.

Anonim

A fost închis odata cu ieșirea de la Telekom Nat Geo People in România

Anonim

Pe scurt aceeasi Marie dar cu alta palarie. Pot sa schimbe sigla de cate ori vor, din pacate Nat Geo nu mai e ce a fost candva. Acum documentarele lor sunt mai mult axate pe senzational si mai putin pe partea educativa. Aceeasi poveste si cu Discovery, care sa distantat si mai mult de la telul initial, acela de a educa publicul. Sa ma corectati daca ma insel, pt ca nu mai urmaresc Nat Geo de prin 2013, de cand am inceput sa observ scaderea calitatii programelor difuzate de ei.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile