marți, 26 februarie 2019

Televiziunea SuperYacht TV HD, recepționabilă prin satelit în România

Televiziunea SuperYacht TV HD, un post tv dintr-o nișă inedită, respectiv cea a iaht-urilor și acestui stil de viață la bordul ambarcațiunilor de lux, a început sa fie transmisă gratuit prin satelitul TurkmenÄlem / MonacoSat de la poziția orbitală 52 grade Est.


Recepția este posibilă în România cu antene de dimensiuni obișnuite (am testat cu antenă de 90 cm). Frecvența de recepție este 12430, polarizare verticală, SR 3358, FEC 2/3, DVB-S2 / 8PSK.

Televiziunea emite din Monaco și este primul canal tv dedicat super-iaht-urilor. Principatul Monaco este cunoscut drept capitală iahtingului și, pentru a consolida această titulatură, a lansat această televiziune în anul 2017.

Distribuită prin satelit, cablu și online, televiziunea Superyacht TV ajunge în prezent la 45 de milioane de locuințe.

Canalul prezintă nu doar iaht-uri uimitoare, ci și poveștile lor, și invită telespectatorii într-o călătorie vizuală, prin intermediul mai multor categorii de programe: croaziere și locuri de vizitat, viața la bord, evenimente despre iaht-uri, iaht-uri de vânzare, plus documentare despre proiectanții acestor ambarcațiuni și despre șantierele navale.

Frecvențe alternative de testat pentru recepția acestei televiziuni de pe satelitul TürkmenÄlem52E / Monacosat 1 (52° Est):

 12417, polarizare verticală, SR 3357, FEC 2/3, DVB-S2/8PSK
 12456, polarizare verticală, SR 3357, FEC 2/3, DVB-S2/8PSK


2 comentarii despre subiectul „Televiziunea SuperYacht TV HD, recepționabilă prin satelit în România”:
Anonim

pare un post tv imteresant m ai ales ca e sii hd ar fii bine sa l vedem siii pe cablu

Anonim

L-am recepționat se vede foarte bine cu antena de 80 cm si motor h h

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile