luni, 11 februarie 2019

Ultimele opt episoade ale serialului „Into the Badlands”, la AMC din 25 martie 2019

AMC a anunțat astăzi printr-un comunicat remis către HD Satelit că serialul dramatic revoluționar de arte marțiale, ”Into the Badlands”, se va încheia cu ultimele opt episoade, difuzate din 25 martie, de la ora 22:00.

La începutul ultimului capitol din „Into the Badlands”, Bajie, din închisoare, îl avertizează pe Sunny că nu trebuie să se încreadă în Pilgrim. Dar Sunny se luptă cu decizia de a îl ajuta pe Pilgrim să deschidă Camera Meridian, deoarece viața fiului său este în joc.

În același timp, M.K., care încă nu și-a revenit după o dezvăluire, caută răzbunarea. Răpită de The Master, Văduva este nevoită să se confrunte cu trecutul ei. Între timp, Moon se grăbește s-o salveze pe Lydia de moartea iminentă, după ce aceasta și-a riscat viața pentru el pe câmpul de luptă. În ultimele episoade, vor ieși la lumină secrete vechi, se vor forma alianțe noi, iar saga își atinge punctul culminant într-o bătălie majoră care pune capăt tuturor bătăliilor.

Produs de AMC Studios,”Into the Badlands” a fost creat de Alfred Gough și Miles Millar, producători executivi, showrunneri și scenariști. Producători executivi au fost și Stacey Sher și Michael Shamberg, producători nominalizați la Oscar®, alături de David Dobkin, Stephen Fung, Michael Taylor, Karen Richards, Paco Cabezas și actorul principal, Daniel Wu.

 
Din distribuție fac parte: Wu (Sunny), Nick Frost (Bajie), Aramis Knight (M.K.), Emily Beecham (The Widow), Orla Brady (Lydia), Ally Ioannides (Tilda), Lorraine Toussaint (Cressida), Sherman Augustus (Moon), Babou Ceesay (Pilgrim), Ella-Rae Smith (Nix) și Lewis Tan (Gaius).


Despre AMC Global

AMC Global, care face parte din AMC Networks International, difuzează filme celebre din fiecare gen și decadă și producții originale, pentru a oferi publicului ceva mai profund, ceva mai variat, ceva mai mult. Postul AMC a creat unele dintre cele mai premiate seriale ale ultimilor 10 ani, care au redefinit producțiile TV dramatice. AMC este distribuit în întreaga Americă de Nord, dar și în alte peste 125 de țări din lume. AMC Global este o destinație de top când vine vorba despre divertisment și este disponibil în HD și SD, pe toate platformele (TV, online, on demand și pe dispozitive mobile).

Despre AMC Studios

AMC Studios este studioul de producție și distribuție in-house al AMC Networks Inc. Primul serial marca AMC Studios a fost „The Walking Dead”, care a împlinit recent 100 de episoade și este serialul cu cel mai mare rating din istoria posturilor de cablu americane și serialul nr. 1 de la TV, în rândul persoanelor de 18 – 49 de ani, de șase sezoane încoace. De atunci, AMC Studios a produs pentru AMC seriale originale, aplaudate de critici și laureate cu premii (ca „Fear the Walking Dead”, „TURN: Washington’s Spies”, „Halt and Catch Fire”, „Into the Badlands”, „The Son” și viitoarele producții „The Terror”, „Lodge 49” și „Dietland”), dar și producții de nonficțiune („Ride with Norman Reedus”, „Robert Kirkman’s Secret History of Comics”, „James Cameron’s Story of Science Fiction”). Studioul a mai produs serialele „Rectify” (laureat cu Premiul Peabody) și „Hap and Leonard” și „Cold Blooded: The Clutter Family Murders” (nonficțiune, pentru SundanceTV).


2 comentarii despre subiectul „Ultimele opt episoade ale serialului „Into the Badlands”, la AMC din 25 martie 2019”:
Anonim

bunicel serial, pacat ca se termina...

DragonStar

Deci acesta e sezonul final din Into the Badlands ? Chiar imi placea :(

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile