sâmbătă, 30 martie 2019

Kapital Tv, București Tv, Cinethronix Tv, Orizont Tv și Nicktoons, în grilele de cablu si tv prin protocol IP ale Telekom, din 1 aprilie

Începând cu data de 1 aprilie 2019, Telekom România face următoarele modificări de grile, în pachetele sale de baza de cablu digital și tv prin protocol IP: intră Kapital Tv, București Tv, Cinethronix Tv și Orizont Tv și iese eStrada Tv.

Aceste modificări survin în urma aprobării noului clasament "must-carry" 2019 stabilit de ARMA pe baza măsurării audientelor din anul anterior și aprobat de Consiliul Național al Audiovizualului din România.

KAPITAL TV — Lansat în 2011, KAPITAL TV a fost liderul televiziunilor din județul Hunedoara. "În fiecare zi, de luni pana duminica, KAPITAL TV oferă o grila diversă de programe, iar din noiembrie 2016 aducem în casele tuturor românilor producții locale, știri, talk show-uri, emisiuni interactive si educationale, documentare. Prin parteneriatele cu importante fundații și asociații din Romania, KAPITAL TV își ține telespectatorii conectați și implicați social. KAPITAL TV va continua să le ofere telespectatorilor care urmăresc programele noastre atât la televizor, cât si online, conținut relevant și de calitate", se descrie televiziunea menționată.

BUCUREȘTI TV este o televiziune generalistă, iar în grila sa de programe se regăsesc emisiuni de actualitate, politică, administrație, economice, sociale, învățământ, sănătate, cultură, sport, turism și divertisment. BUCUREȘTI TV este o platforma destinata comunității, fiind un vector de comunicare intre autorități și locuitori dar și un mijloc de promovare pentru valorile locale.

CINETHRONIX TV este singura televiziune de film documentar din Romania, fiind dedicată promovării valorilor autohtone și europene autentice. Difuzează exclusiv filme documentare, reportaje și eseuri cinematografice produse și realizate în România, având în palmares 4 premii ale Asociației Profesioniștilor de Televiziune din România (APTR) în anii 200, 2007, 2008 și 2014. Introducerea Cinethronix la Telekom a fost confirmată chiar de televiziunea menționată (detalii AICI).

ORIZONT TV: "Suntem o televiziune folclorică cu emisia dintr-un oraș de 11.000 de locuitori (Târgu Lăpuș-Maramureș), care a ajuns astăzi să fie prezent în București și 550 de localități din 22 de județe, fiind preluata de rețele importante de cablu din Romania. Procesul de extindere în rețelele de cablu continuă. Dorința noastră este sa devenim din cea mai mica televiziune locală din Romania una națională".

ESTRADA TV este un canal generalist care și-a pierdut statutul de program obligatoriu la retransmisie începând cu acest an.

Informațiile de mai sus au fost postate în comunitatea HD Satelit de către Constantin D.

De asemenea, în grilele de cablu digital ale Telekom va fi adăugată și televiziunea Nicktoons România, în pachetul de bază, la poziția 159. Sursă privind introducerea Nicktoons la Telekom România este una externă, mai exact websiteul DTV News din Ungaria, precum și websiteul nicktoons.ro, unde este menționată de asemenea disponibilitatea televiziunii Nicktoons România la pozitia 159 în grila Telekom.


7 comentarii despre subiectul „Kapital Tv, București Tv, Cinethronix Tv, Orizont Tv și Nicktoons, în grilele de cablu si tv prin protocol IP ale Telekom, din 1 aprilie”:
Anonim

Sa vedem daca Telekom se misca mai repede decat RCS RDS, sa le introduca rapid in toata tara.

Anonim

Doar SD. Păcat.

Unknown

Ne sufocați cu atâtea tv-uri de umplutură,ce audiență fac aceste posturi ? măcar dacă ar emite în HD.

Unknown

La Telekom satelit când băga aceste canale?

Anonim

La Telekom satelit nu vor intra pentru că numai pentru cablu se aplică must-carry.

Anonim

La telekom satelit va intra doar Nicktoons.

Unknown

Dar eu nu prind NICKTOONS pe 159 la Telekom

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile