joi, 7 martie 2019

PS4 Remote Play, oficial pe iPhone și iPad

Cea mai nouă actualizare a sistemului de operare a consolei de jocuri PlayStation 4, update-ul 6.50, oferă o caracteristică pe care utilizatorii au solicitat-o de mai mulți ani. De astăzi, consola se va sincroniza corespunzător cu dispozitivele cu iOS minim 12.1 sau mai nou, oferind utilizatorilor de iPhone și iPad (minim iPhone 7, iPad generația a 6-a sau iPad Pro generația a 2-a) posibilitatea de a juca jocuri cu aplicația PS4 Remote Play.

Sony a lansat pentru prima oară PS4 Remote Play pe Android (pentru Xperia Z3, în octombrie 2014). Cu siguranță că patru ani și jumătate o lungă perioadă de așteptare pentru utilizatorii de dispozitive cu iOS.

Configurarea este destul de simplă, iar comenzile de pe ecran sunt suprapuse peste imagine. La fel ca multe jocuri mobile, probabil pot să fie jucate mai bine cu un controler. Din păcate, în caracteristicile aplicației este precizat că nu puteți conecta un controler DualShock 4. Alte dezavantaje sunt: unele jocuri sunt incompatibile cu Remote Play, iar aplicația trebuie utilizată prin WIFI (nu funcționează prin rețele mobile).

Bineînțeles, cei are au dorit cu adevărat să joace jocuri de PS4 pe iPhone au avut această posibilitate, dar fără acordul expres al Sony. Aplicații terțe au oferit acestă funcție începând din anul 2017. Totuși, spre deosebire de ceea ce oferă Sony începând de astăzi, utilizatorii au trebuit să plătească pentru privilegiul respectiv. Acum există posibilitatea de a instala gratuit aplicația PS4 Remote Play pentru iOS din App Store, de AICI.


Un comentariu despre subiectul „PS4 Remote Play, oficial pe iPhone și iPad”:
Anonim

Foarte bine pentru cei cu IOS. Sony ar trebuie de asemenea sa extinda gama de telefoane si dispozitive Android compatibile cu PS Remote Play, deoarece in prezent pentru Android aplicația e compatibila doar cu telefoane Sony Xperia, nu si cu alte telefoane sau mediaplayere cu Android, care au capacitați chiar 4K, dar sunt văzute ca incompatibile.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile