vineri, 29 martie 2019

RCS RDS - noi televiziuni în grila de cablu tv: Nicktoons, Medika Tv, Cinethronix, Magic Tv, Rock Tv, Orizont Tv, București Tv și Kapital Tv și NCN. La Digi Satelit a intrat Nicktoons.

Operatorul RCS RDS adaugă în grila digitală de cablu tv, până cel mai târziu săptămâna viitoare, noi televiziuni: Medika Tv, Cinethronix, Magic Tv, Rock Tv, Orizont Tv, București Tv și Kapital Tv. Televiziunile sunt în versiune SD și sunt prezente în lista must-carry valabilă pentru anul 2019.

La Digi Satelit a intrat noua televiziune Nicktoons, în grilă pe poziția 63. A fost eliminată din grilă televiziunea DoQ, care se va închide (e necesară actualizarea grilei din receptorul Digi Satelit pentru ca schimbările sa aibă loc).

Cautați televiziunile menționate în zona dvs. pe una din următoarele frecvențe: 490, 498, 506 sau 514, toate cu SR 6900, 256 QAM (în unele zone, în special din Ardeal, unele dintre televiziuni au fost introduse de astăzi în grile, dar în restul României vor fi adăugate din 1 aprilie 2019).


UPDATE 1 aprilie 2019 ora 12:00:

Cinethronix, una dintre televiziunile nou introduse, a menționat: "Începând cu 30 martie 2019, postul CINETHRONIX este distribuit, la nivel național, de operatorul RCS-RDS. Implementarea în grila RCS-RDS se face treptat, pe județe, astfel că distribuția pe întregul teritoriu al României se va face în aproximativ 48 de ore." Detalii găsiți AICI.

Noua televiziunea Nicktoons România a intrat în grila de cablu a RCS RDS, înlocuind televiziunea DoQ (care s-a închis începând de astăzi). Practic, introducerea Nicktoons Romania în grila de cablu a RCS RDS ar trebui sa fie mult mai rapidă la nivel național, deoarece înlocuirea nu necesită activarea unei frecvențe noi, iar procedurile tehnice și montarea de echipamente au un nivel mai redus de complexitate decât activarea unui nou transponder. Detalii gasiti AICI.

Am primit o confirmare și din București, trimisă de Ionuț. Televiziunile menționate sunt afișate chiar de receptorul oficial al RCS RDS, fără să fie necesară scanare direct cu televizorul.

Am verificat personal introducerea în grilă a noilor televiziuni, prin scanare pe televizor cu tuner DVB-C, precum și prin scanare manuală cu receptor HD oficial al RCS RDS, pe frecvența 498000 cu SR 6900, 256 QAM.

Am primit și alte confirmări din Târgu Jiu și Drobeta-Turnu Severin. Televiziunile menționate au început sa intre în grila de cablu tv RCS RDS și din alte localități.

Conform informațiilor hdsatelit.com, va fi introdusă în grila de cablu tv digital a RCS RDS și televiziunea NCN, tot la nivel național, pe aceeași frecvență cu celelalte 7 televiziuni de pe noul transponder. De asemenea, televiziunea TVH va fi retrasă și din grila analogică.

UPDATE 1 aprilie 2019, ora 16:50:  A intrat în grila de cablu tv digital a RCS RDS și televiziunea NCN, pe aceeași frecvență cu celelalte 7 televiziuni de pe noul transponder. De asemenea, televiziunea TVH a fost retrasă și din grila analogică.


Conform zecile de confirmări pe care le-am primit, televiziunile Nicktoons, Medika Tv, Cinethronix, Magic Tv, Rock Tv, Orizont Tv, București Tv și Kapital Tv și NCN au început sa fie găsite și la scanare automată, în diverse zone geografice ale României, prin intermediul receptoarele oficiale ale RCS RDS (inclusiv în localitatea unde am verificat).

UPDATE 3 aprilie 2019, ora 13:30:  De ce nu se poate viziona deocamdată televiziunea Cinethronix în grila de cablu tv a RCS RDS? Detalii găsiti AICI.


119 comentarii despre subiectul „RCS RDS - noi televiziuni în grila de cablu tv: Nicktoons, Medika Tv, Cinethronix, Magic Tv, Rock Tv, Orizont Tv, București Tv și Kapital Tv și NCN. La Digi Satelit a intrat Nicktoons.”:
mariustm

- Rock TV (SD)
- Magic TV (SD)
- Kapital TV(SD)
- Orizont TV(SD)
- București TV (SD)
- Cinethronix(SD)
- Medika TV(SD),
Pe frecventa 506000 /6900 /256 QAM!
Timișoara
din păcate n-a intrat nici un program HD, numai programele obligatorii din lista must carry mai puțin programul NCN !

Unknown

În București nu a intrat nici un canal.

Unknown

asteptam sii la braila sa apara noile programe osera placuta

Anonim

Au intrat si in Alba Iulia posturile Rock TV Magic tv Medika Tv Cinethronix Kapital TV Orizont tv Bucuresti Tv.

Anonim

Au intrat si in Oradea. Scanati cu scanare completa, nu dupa operator.

Anonim

Vor intra peste tot pana pe 4 aprilie 2019, ca atunci e termenul limita pentru adaugarea in grila canalelor din lista must-carry. Cred ca in multe zone vor intra mai greu ca de obicei, deoarece se foloseste o frecventa intreaga, pentru care nu sunt montate echipamente in toate arealele geografice. Probabil de aceea au intrat in Banat prima data, acolo au fost echipamente active deja pe frecventa utilizata.

Anonim

De fapt, printre Primele Orase in care au intrat
au fost BUCURESTI, ORADEA, plus ARAD, TIMISOARA,
dar si BRASOV, BAIA MARE, BACAU...

Vedeti Forumul S.P..

Unknown

Aseara au intrat si in Lugoj Jud Timis!!

ALIN29

La Dth se mai introduce si alte posturi?

Anonim

La mine în Maramureș nu a intrat deloc nici un canal nou în grilă din canalele mai sus menționate în imagine plus că Disney Channel de câteva zile este blocat.

Tibi

Sibiu - Mediaș nu au întrat încă

Anonim

Sunt multumit si cu SD-urile decat deloc. Bravo DigiRomania

Giony

Este adevărat și ce spui tu.

Anonim

si in Slobozia Ialomita cand...?

Anonim

Pana pe 4 aprilie intra peste tot.

Anonim

In Arad in oraș n-au intrat încă,posibil in judet

Anonim

Toți cei care au scanat, au scanat cu scanare completa, nu după operator Digi. Nu intra la nimeni deocamdata cu scanare după operator. Mie doar cu scanare completa mi-au intrat. Bine, in zonele unde nu sunt transmuse, nu le găsește cu niciun fel de scanare.

Unknown

Nu inteleg de ce pe Digital sunt doua canale de Cartoon pe 100 si 107 desii nu sunt Hd!!

Anonim

A fost schimbata mai demult frecventa, de aceea îl ai de doua ori in lista, ți-a rămas și poziția veche, șterge una dintre ele sau dai resetare .

Anonim

Aștept nicktoons pe cablu😎

Anonim

În Bacau in oras nu a intrat nicmic din canalele de mai sus!, încă...

Anonim

La Bacau sunt pe 498000 KHz

Anonim

In Brașov sunt pe frecventa 506, SR 6900, 256 QAM.

Anonim

Incercati si 514000 / 6900 / 256 QAM.

Anonim

Inercati manual pe frecventele 498, 506 si 514, 6900, 256 QAM.

Anonim

Daca nu va apare semnal pe una dintre aceste 3 frecvente, inseamna ca nu a fost activata frecventa in localitatea dvs si trebuie sa mai asteptati.

Anonim

Pot sa fie si pe 492 mhz sau 490 mhz.

Anonim

Maine sau cel tarziu luni la pranz vor intra Travel Mix Hd in locul lui Doq iar Nicktoons Sd in la minelocul lui Digi 24 Cluj

Anonim

este ca și confirmat duminica intra pe cablu Nicktoons.

Anonim

În Galați nu au intrat încă. În schimb este cartoon network de două ori și digisport 1 SD la fel.

Ionut

In Bacău nu a intrat nicmic...

Anonim

In Bacau scaneaza manual 498000 KHz 6900, 256 QAM.

Anonim

În Borșa Maramures au intrat pe Frec, 514000 256 Qam Ncn tv încă nu intrat iar pe DIGI 24 CLUJ e tot Mira

Anonim

Nu inteleg de ce exista atat de multe canale plictisitoare in grila must carry. Faptul ca sunt SD inrautateste situatia. Desigur, e doar opinia mea.

Anonim

Pe Mux Galati Braila Tecuci deocamdata nimic.

Anonim

Atata tam tam pentru niste must carreuri :))). Nu va suparati pe mine da' si HBo daca era gratis in weekend nu-l urmariti cu atata "inversunare"

Anonim

La Hunedoara pe digicablu nu sunt băgate nici unul din canale menționate de voi aici

Anonim

Au intrat si in Bucuresti.

HD Satelit România

Noile canale nu sunt introduse deocamdată în toată țara. LA RCS RDS cablu tv, posturile noi nu sunt introduse în grilă simultan în întreaga Românie. Aveți răbdare, vor intra în toate zonele.

Giony

Sper că ai văzut ce ne-a comunicat HD SATELIT, chiar atât. Nu vă mai perpeliti atât, aveți puțintică răbdare.

Unknown

este vorba de 9 canale pana luni asa aspus operatoarea de la digi

HD Satelit România

OFICIAL DE la Cinethronix: "Începând cu 30 martie 2019, postul CINETHRONIX este distribuit, la nivel național, de operatorul RCS-RDS. Implementarea în grila RCS-RDS se face treptat, pe județe, astfel că distribuția pe întregul teritoriu al României se va face în aproximativ 48 de ore." Detalii AICI - CLICK.

Gaby

Pe Bucuresti nu a intrat nimic. Poate de Luni!

Anonim

La Focșani sa u introdus canalele !

Anonim

Sper ca unii ati inteles ca pe receptoare nu merge nimic deocamdata, ca trebuie cu cablul bagat direct in televizorul compatibil, ce are tuner DVB-C.

Anonim

Slabe sanse sa mai lucreze echipele zonale ale RCS sambata seara si duminica. De abia de luni dupa masa, cel mai devreme, cred ca vor intra in alte localitati.

Anonim

Tehnicul de la Digi lucreaza non-stop

Anonim

O lucra tehnicul, dar si nu aceia care introduc canalele in nu stiu ce oras din nu stiu ce judet...

Anonim

la RCS RDS in Brasov nu a intrat inca in grila de cablu tv: Medika Tv, Cinethronix, Magic Tv, Rock Tv, Orizont Tv, București Tv și Kapital Tv .( cele 7 canale tv anuntate ), ie bine ca baga canale tv sd , dar de ce nu baca altele mai tari cum ar fi celelate canale Discovery ( science , iD inestigation , animal planet etc ) sau Crime & Investigation Network , celelate canale Bollywood Classic Bollywood Film , AMC , MTV Romania/Europe . Si mai multe canale HD ca : BBC Earth HD , TNT HD , travel mix HD/4K , Bollywood HD , Discovery Channel Ro HD , The Museum Channel HD ,ARCADIA TV SD/HD , etc .

Anonim

Deoarece cele enumerate nu sunt in must-carry :)

Anonim

Toti lucreaza non-stop in caz ca nu stiai. Orice furnizor de servicii de la curent, gaze, cablu, etc, au astfel de echipe care lucreaza in ture non-stop.

Anonim

Deci au in fiecare oras echipe tehnice de rezerva care se pricep la introducerea de canale in grila?

Anonim

daca ar fi avut, ar fi introdus pana acum cele 7 canale
sunt aproape 24 de ore de cand deja cele 7 canale au intrat in alte localitati!
ce echipe de rezerva sunt acelea care au nevoie de mai mult de 24 de ore sa activeze o frecventa si sa bage un mux de 7 canale pe ea?

Anonim

Sunt echipe care se ocupa cu o anumita zona (1-2 judete), de cand se activeaza o frecventa pana incepe sa fie receptionabila si pana se fac si fisierele de configurare ale grilei de programe ca sa o "vada" STB-urile poate sa dureze cateva ore. E mai complicat de explicat

Anonim

Stiu asta... cateva ore, chiar si 8-10 ore e ok. Dar au trecut aproape 24 ore. Multumesc pentru explicatii.

Cristi

Poate in alte judete au inceput sa lucreze de abia de a doua zi, adica de azi, poate abia din seara asta. Nu poti sa stii, anonim, de cand incep sa se contorizeze acele ore, de cand au primit ordin sa inceapa confirgurarea. Confirm si eu ca sunt echipe care lucreaza non-stop, am lucrat la alt cablist, doar ca unii sunt mai lenti, asta e.

Anonim

Deci sa ne asteptam atunci sa intre chiar de azi peste tot?

Anonim

E weekend, nu aveti ce face in zi libera unii dintre voi? Lăsați tehnicienii RDS sa se bucure si ei de weekend, ce asteptati asa cu mare înfrigurare sa intre canalele?...

Anonim

Programele au fost introduse de mult in toata tara. Mai greu este cu receptia acestora care poate sa dureze ceva timp, in functie de MUX-urile existente in reteaua locala

Anonim

RCS ar trebui să înțeleagă că abonatul a evoluat din punct de vedere al pretențiilor, iar dacă 4k este încă scump, măcar HD ar trebui oferit pe o scară cât mai largă. Va fi greu să ne uităm de pe marile panouri 4k la aceste canale SD.

Anonim

De ce ar face asta? Au bagat extraoptiunea aia de 5 lei cu postul Digi 4k si foarte putini s-au abonat la ea. De ce sa-mi bage posturi in HD ca sa-mi mareasca abonamentul de baza deoarece la o eventuala extraoptiune cu aceste posturi putini se aboneaza la ea. Sunt multumit si cu SD-urile, cui nu-i convine sa se duca la ines sa dea bani seriosi pe abonament

Unknown

Bună ziua,la Breaza Prahova,nu au intrat inca...

adelin

nici in Drobeta Turnu Severin nu au intrat, are cineva mai multe detalii care este din zona?

Anonim

La 30 lei abonamentul voi va certati pe posturi HD si 4K?

Anonim

In Galati Braila nu au intrat

Anonim

Bună oferta de la Digi, dar parcă lipsește Amc-ul și ceva programe în HD.

Anonim

Ca intodeauna rds-ul lasa resita pe ultimul loc,noi nu platim ca si celalalte orase...

Anonim

Nu doar în Reșita nu sunt canalele noi deocamdată, in trei sferturi din țară nu sunt deocamdată, asa ca nu te mai victimiza.

Anonim

AMC, Extreme Sports, CBS Reality şi Crime&Investigation ar completa o grilă bună de canale...Dar deocamdată la mine în Alexandria nu au intrat nici cele 7 canale din must-carry...Cel mai probabil mâine vor intra odată cu NickToons.

Anonim

Nu inteleg UTILITATEA comentariilor celor care se plang ca nu au nu stiu ce canale in grila sau in rezolutii HD/4K sau ca vor anumite canale.

Niciun cablist sau DTH nu va tine cont de ceea ce comentati pe forumuri si nici daca faceti sesizare direct lor in privinta imbunatatirii grilei. Dupa ce veti primi un raspuns standard de la un robot, cerera voastra va ajunge in cosul de gunoi. Nimeni nu va contoriza aceste cereri. La fel se intampla la toti operatorii, si la Telekom, si la Orange, si La UPC, si la AKTA, si la RCS RDS.

Vreti sa faceti un pas util? Schimbati operatorul. Asa am facut eu, care am plecat de la un cablist local la AKTA, apoi la NExtgen, apoi am ajuns la RCS si daca va venit inES, voi merge la ei. NU VA MAI FIE LENE, schimbati operatorul daca nu va convine ceva. A va exprima nemultumirile pe forumuri e egal cu zero in privinta grilelor de canale.

Giony

Inexact, foarte mulți s-au abonat la DIGI 4K. 5 lei e nimic. Imagineaza-ti că la fiecare două zile bei o sticlă cu suc. Calculează câte luni poți plăti acest canal cu banii dați pe suc.

Anonim

La cati de multi s-au abonat la Digi4K postul ala nu face anul cu extraoptiune. Au renuntat abonatii si la FilmNow care este 3 lei si are filme cat de cat in HD. Cine le da 5 lei sa vada clipuri si documentare in 4K cand se vad la fel de bine si in HD

Anonim

Care foarte multi s-au abonat la DIGI 4K??? In afara de cate o transmusiune sportiva toata ziua au clipuri in reluare si documentare cu imagine spre Hd, nici vorba de 4K

Anonim

La 30 de lei pe luna sa ziceti MS ca se vad acele posturi in SD

Anonim

Cred s-au abonat peste 10000 de clienți la Digi 4k. Oricum, ati deviat de la subiect.

Anonim

WOW, o adevarata performanta 10 mii de abonati la Digi 4K din peste 2 milioane de abonati cat sunt la televiziunea prin cablu. referitor la acest subiect, ar fi tare ca posturile alea sa fie zonale, sa se vada numai in anumite regiuni din tara

Giony

Dar ce documentare ? Merită să le vizionezi de 10ori.

Giony

Toți am dori cate ceva. Eu îmi doresc MEZZO HD , STINGRAY BRAVA HD și CLASSICA HD. Nu le am și nu mă supăr pe nimeni.

Anonim

Eu imi doresc programele de sport sarbesti,Arena si Sport klub ! :)))

Anonim

In Iasi nu au intrat
Poate vor intra de maine împreună cu nicktoons

Gaby

Da ca vrei ce-a mai buna grila dar mai
Putin sport UPC e number 1 . Eu am si rds si upc , nu se compara grilele singura diferenta o face sportul ( lipsa upc) in rest cea mai buna grila repet.

Anonim

Nicktoons nu intra pe cablu
Terminati cu off topicul
Pe site-ul oficial nicktoons.ro nu apare DIGI :)

Anonim

Nu apare Digi la ei pe website, dar DEJA ESTE la Digi Tv DTH. Deci, cum explici asta?

mariustm

salutare lume ... așa, cum pot o să încerc să explic și pentru cunoscători și pentru mai puțin cunoscători!
...
în zona fiecăruia (Arad,Reșița,București,Bacău,Severin,Hunedoara,etc.), cele 7 programele sunt transmise în toate zonele dar nu-s băgate în NIT !
...
unele televizoare cum ar fi LG sau SAMSUNG poți să introduci tu frecvența manual și le prinzi....sunt unele televizoare cum ar fi PANASONIC,SONI,etc. care nu le recepționează acele programe dacă nu-s introduse în NIT !
...
de aceia din aceeași localitate unii le recepționează și alții nu !
...
frecvența este în funcție de localitate...încerc să scriu mai multe și să le introduceți MANUAL după ce-ați scanat televizorul cu alți operatori !
...
490000 256 6900
498000 256 6900
506000 256 6900
514000 256 6900
...
dacă nu aveți semnal pe aceste frecvențe (să spunem 50600 256 6900, cum este la Timișoara) înseamnă că acel televizor nu recunoaște numai când sunt în NIT (Could not receive NIT)!

Anonim

La Ploiești încă nu au întrat.. Speram azi în cursul zilei

Anonim

La cluj s-a introdus Magic TV, kAPITAL TV, Rock tv, Orizont tv, Cinethronixtv, Bucuresti tv

Anonim

bravo, asa imi place, ca se comenteaza si cand apar confirmari
eu sunt curios daca toti cei care au comentat ca nu au inca unele canale in grila, vor avea buna-cuviinta sa revina si sa anunte ca in sfarsit le-au intrat in grila si la ei. sau unii comenteaza doar cand sunt nemultumiti ca echipele rcs din zona dvs se misca mai lent decat in alte zone? :)

HD Satelit România

Am primit o confirmare și din București, trimisă de Ionuț. Televiziunile menționate sunt afișate chiar de receptorul oficial al RCS RDS. Imaginea este adăugată deja în articol.

Anonim

Au intrat si la Constanta, cu scanare alti operatori direct pe tv.

Anonim

DE STIUT ! = A intrat si in Brasov pe cablu digital : Rock TV (SD) , Magic TV (SD) , Kapital TV(SD) , Orizont TV(SD) , București TV (SD) , Cinethronix(SD) la asta imi scrie deocamdata ca canalul este codat sau nu este disponibil , Medika TV(SD), Nicktoons (SD)._ in total 8 canale tv /posturi tv sunt acum bagate noi .

Tibi

Au întrat și la Mediaș-Sibiu

Anonim

Au intrat si in Alexandria pe frecventa 498.

Anonim

Si in Valcea pe frecventa 506.

Anonim

si in Bucuresti au intrat

Anonim

Au intrat si in Dorohoi

Cosmin

In Galati,pe decodor HD au intrat urmatoarele canale:Medika Tv, Magic Tv, Rock Tv, Orizont Tv, București Tv,Kapital Tv,Nicktoons,NCN fara Cinetronix

Anonim

La introducerea Cinethronix inca se lucreaza. Pe televizor DVB-C sau pe receptor cu scanare manuala se prinde, dar nu are deocamdata imagine.

Anonim

In Braila cu stb humax hd4 sunt 151 posturi. Cinethronix este in grila da momentan nu se vede

Anonim

Toti operatorii au marit abonamentele ca sa bage....posturi must carry

Anonim

in Brasov pe cablu digital acum pe decodor HUMAXdigi+C SD ( DV3) sunt : 163 de posturi tv .

Anonim

Au intrat si in iasi

George

Au intrat și la Pitești toate cele 9 canale (doar Cinethronix are ecranul negru), inclusiv NCN. Am făcut scanare automata, tv Samsung + cablu digital + cartela Smart de la RDS. Au ieșit DOC, TVH, eStrada.

Anonim

Cinethronix are ecranul negru si la Targoviste, restul sunt ok.

Villy

Frecventa pt Suceava care este ? Nu le-am ga sutana acum.

Anonim

Bravo RCS-RDS pentru Rock tv. Credeam ca nu mai apuc. Alex 63 ani, Brasov.

Emil Raevschi

pentru Villy - frecventele pe care sunt introduse aceste posturi sunt: 490000, 498000,506000, 514000, 256 QAM, 6900. daca nu merge pe automat incerca sa le introduci manual si o s aiti apara

Anonim

Targu Mures Cinethronix AV indisponibil.

Villy

Gata merg si în Suceava. Cinethronix nu .

Emil Raevschi

Referitor la faptul ca CINETHRONIX nu poate fi vazut inca se datoreaza unei probleme tehnice la provider-ul respectivului program. aici e raspunsul oferit de DIGI RONANIA cand i-am contactat: <>

Anonim

Magic Tv este bestial. Păcat că nu l-au băgat HD 😭

liviu

Daca exista un operator national de cablu tv in Romania, trimitea lista de canale tv disponibile pe teritoriul nostru, oferea acces la diferite extraoptiuni si din 200 posturi SD, HD si 4k, iti alegeai dupa buget la ce vrei sa ai acces si gata. Gen IPTV.

Giony

Ce frumos ai spus !

liviu
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim

In Maramures a introdu in grila Digital RCS RDS urmatoarele Programe. RTL KLUB. TV2 HU. COMMEDY CENTRAL HU. VIASAT 3. SOROZAT=. M5 HU. MINIMAX HU. M1 HU.

foxxy

gata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
azi 22.04 Cinethronix in reteaua RDS

mariustm

salutare lume, pentru cei interesați începând de astăzi (eu astăzi am observat) în grila RDS/DIGI Timișoara un program nou regional, programul se numește SUD VEST TV și se recepționează la o scanare manuală pe frecvența 442000 kHz 6900 64 QAM , vizionare plăcută !
p.s nu știu să vă spun dacă postul SUD VEST TV a intrat în tot județul sau se recepționează pe aceeași frecvență ca în Timișoara !

mariustm

salutare lume, pentru cei interesați/pasionați începând de astăzi (eu astăzi am observat) în grila RDS/DIGI Timișoara un nou program, programul se numește JEDNOTKA TV și se recepționează la o scanare manuală pe frecvența 306000 kHz 6900 64 QAM , vizionare plăcută !

ion enciu

Astăzi 15 iunie am găsit în grilă canalul Cinemaraton!
Mulțumim RCS&RDS��

Unknown

IN ZONA BOZOVICI ALMAJ CARAS SEVERIN CE FRECVENTA ARE BANAT TV PE DIGI

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile