sâmbătă, 16 martie 2019

Timeless Drama Channel se pregătește pentru lansarea în România

Timeless Drama Channel a lansat o pagină de Facebook dedicată pentru România, în limba română. Pe pagină sunt prezentate diverse seriale, iar telespectatorii sunt invitați sa le urmărească începând din 1 aprilie 2019.

SPI International / FILMBOX a lansat televiziunea "Timeless Drama Channel" la nivel international în octombrie 2018. La acel moment, SPI a precizat printr-un comunicat remis către hdsatelit.com că televiziunea Timeless Drama Channel va disponibilă inclusiv în HD. Pe websiteul SPI International este menționată și posibilitatea distribuției în România.

Însă niciun operator de servicii de televiziune cu plată din România nu a preluat în grile această televiziune. Am contactat pe reprezentații paginii de Facebook a TDC România, dar până la momentul publicării acestui articol nu am primit o confirmare privind lansarea televiziunii Timeless Drama Channel în grila unui operator din România. Vom actualiza articolul atunci când vom primi un răspuns.

Timeless Drama Channel este o televiziune destinată publicului de toate vârstele, interesat de producții de tip dramă și care doresc să vizioneze programe selectate ce au avut succes în peisajul televiziunii turcești și chiar internaționale.

Serialele TV din Turcia sunt urmărite de peste 400 de milioane de persoane din peste 140 de țări. Turcia este la nivel global al doilea cel mai mare exportator de seriale TV în străinătate, după Statele Unite, conform pliantului internațional de prezentare a televiziunii TDC. Încasările din exportul acestor seriale au fost de peste 350 milioane dolari în anul 2017 și se estimează că vor ajunge la un miliard de dolari anul în 2023.

Producțiile difuzate de Timeless Drama Channel au bugete mari, cu o medie de aproximativ 200.000 dolari pe episod. Televiziunea are deja o biblioteca de 500 ore din cele mai bune seriale turcești.

Printre serialele posibil de difuzat de TDC România se numără și "Black Money Love", "Karadayi", "Kurt Seyit and Shura", "20 Minutes", "Moms and Mothers", "The End", "8th Day", "Five Brothers" și "Red Scarf".

"Black Money Love" va captiva fanii cu povestea de iubire dintre Ömer și Elif, condimentată cu dorințele și secretele lor.

"Karadayi": În Istanbul, în anii 1970, viața unei familii foarte respectate din clasa muncitoare este grav perturbată din cauza unei acuzații false care are drept rezultat arestarea lui Nazif Kara pentru o crimă pe care nu a comis-o. Premiera la TDC România este pe 1 aprilie, de la ora 21:05.

Dacă vă plac producțiile istorice cu costume de epocă, povești de dragoste pline de pasiune și multă melodramă, serialul "Kurt Seyit and Shura" vă va istorisi aventurile a doi îndrăgostiți care au părăsit viețile lor magnifice din Rusia și au fost forțați să ajungă la Istanbul. Călătoria lui Kurt Seyit, locotenent din Crimeea, și frumoasa Shura, care provine dintr-o familie nobilă din Rusia, devine semnificativă pentru povestea lor de iubire. Acțiunea serialului se desfășoară în Rusia, Ucraina și Turcia. Călătoria iubirii lor poate fi urmărită în fiecare seară, de luni până vineri, de la ora 22:00.

"20 Minutes" spune povestea profesorului Ali, care este aruncat într-o lume plină de acțiune și intrigă atunci când iubita sa soție Melek este arestată pentru tentativa de ucidere a unui tânăr - Kerim. Ali trebuie abandonează cărțile sale și regăsește puterea și curajul interior pentru a-și elibera soția și
a-și recupera viața de familie.

Cu acțiunea în Turcia anilor 1970, serialul "Moms and Mothers" dezvăluie povestea a două tinere femei ale căror vieți devin întrețesute în mod neașteptat . Kader locuiește într-un mic sat din Anatolia și nu mai dorește nimic altceva decât o viață fericită cu Mustafa. Dar după un accident tragic, ea îsi trăiește singură viața sa din Istanbul. Zeliha este o femeie educată a cărei relație pasională cu activistul Murat o pune în pericol: în cele din urmă rămâne văduvă chiar când era însărcinată. Nouă luni mai târziu, cele două femei se vor întâlni. ”Moms and Mothers” începe la ora 22:55.

"The End" este un thriller psihologic foarte popular în Turcia. Aylin este o femeie care are tot ce își dorește. Ea este profund îndrăgostită de soțul ei, Selim. Într-o dimineață, ea își îl conduce pe Selim la aeroport, dar totul se schimbă: avionul cu care călătorea acesta se prăbușește. Nu există supraviețuitori. După zile de durere copleșitoare, apare o rază de speranță: compania aeriană constată că numele lui Selim nu este înscris pe lista pasagerilor și că nu s-a urcat în acel avion.

"8th Day" prezintă povestea lui Bahar, un student inteligent și vesel. A crescut în bogăție și a trăit o viață fericită, până la o zi, când totul se schimbă. Acesta încearcă să supraviețuiască, în timp ce încearcă să rezolve misterul din spatele morții mamei sale.

"Five Brothers" ne invită în mica lume a cinci frați care au o legătura de familie foarte puternică. Dar într-o zi, fratele cel mai mare, mentor al celorlalți frați, decide că este timpul să se concentreze asupra propriei lui vieți. Deși el speră să traiască în continuare o viata responsabilă și matură, el va afla în curând că în lume există mult haos care îl va implica într-un triunghi amoros. După un timp, frații săi încep să-și traiască viețile în mod independent.

"Red Scarf" este o frumoasă poveste de dragoste între doi tineri. Asiye, un spirit rebel dintr-un mic oraș, o întâlnește pe frumoasa İlyas, dar are un accident pe pistele de motocross. Iubirea lor la prima vedere va fi testată de-a lungul serialului de o mulțime de obstacole.

Pagina de Facebook a televiziunii Timeless Drama Channel România o găsiți AICI.

UPDATE 18 martie 2019: Reprezentanții TDC au răspuns că sunt în discuții cu toți operatorii: "Bună ziua, mulțumim pentru interes și ne bucurăm că serialele și filmele noastre vă stârnesc interesul. Suntem în discuții cu toți operatorii, prin urmare răspunsul la întrebare îl găsiți mai degrabă la operatori."

UPDATE 4 aprilie 2019: SPI International a remis către hdsatelit.com un comunicat în care anunță că este în discuții cu unul dintre cei mai importanți operatori de pe piața din România pentru lansarea postului TDC (Timeless Drama Channel) în perioada imediat următoare, în țara noastră. Detalii găsiți AICI.

UPDATE 11 iunie 2019: Timeless Drama Channel a intrat în grila de cablu a UPC România. Detalii găsiți AICI.


28 de comentarii despre subiectul „Timeless Drama Channel se pregătește pentru lansarea în România”:
Anonim

Super tare acest canal Tv.Sper să îl preia și RCS-RDS DIGI acest post tv în grilă când se va lansa și la noi în România .

Anonim

Nici o șansă.Cand o sa fie pachetul Filmbox in grila Digi atunci poți spera.

Anonim

Unele par sa fie seriale turcești de calitate mult mai buna, comparativ cu serialele turcești care s-au difuzat si se difuzeaza la alte televiziuni din Romania, care cu siguranta vor avea in TDC un concurent serios pe nișa serialelor turcești.

Anonim

eu nu ma uit la seriale turcesti, dar foarte mult se uita nevasta-mea si mama
cred ca vor avea ceva audiente pe segmentul feminin

Anonim

oricum mult mai bune decat cele indiene, spaniole sau coreene

Giony

Tot turcești

Anonim

Incet, incet, serialele iau locul filmelor. Asta cere, asta se da. Cui nu ii convine, sa se uite pe net la filme.

Anonim

Mai avem un post cu drame, epic drama. la ce ar mai trebui inca un post? sa ajungem o tara de "tristi"

Cris

Tu credeai ca "drama" inseamna "trist" ? :)))

Drama is a genre of narrative fiction (or semi-fiction) intended to be more serious than humorous in tone. Exista chiar si drama comedie :))

https://en.wikipedia.org/wiki/Drama_(film_and_television)

Cris

Dramele nu sunt nici comedie, nici tragedie, ci un stil mai serios, ceva intre cele doua stiluri, incluzand uneori mici elemente de comedie sau tragedie, axate mult pe sentimente si trairi, exact ca in viata reala.

Giony

Nu domnule,nu privești la aceste canale.

Giony

Felicitări, i-ai răspuns foarte corect.

Giony

Și mai frumos răspuns.

Anonim

Probabil va intra la cei care au canale din portofoliul Filmbox iar Digi e exclus ca nu are niciun canal din acel pachet!

Anonim

Șanse sunt în primul rând la UPC unde sunt mai multe canale de la SPI și după ei ar veni Akta. În rest RDS, Telekom, Orange cablu, Nextgen sunt excluse.

Anonim

Dupa Upc ar venii Focus Sat ca si Focus sat are pachetul Filmbox , Focus sat are mai multe canale de la Filmbox , akta cateva!

Anonim

Eu m-am referit numai la cablu pentru că pe satelit nu există acest canal iar Focussat e clar că nu o să-l urce canalul fiind destinat mai multor țări. Canalul emite din octombrie 2018.

Unknown

La upc intra sigur acest canal

HD Satelit România

Reprezentanții TDC au răspuns că sunt în discuții cu toți operatorii: "Bună ziua, mulțumim pentru interes și ne bucurăm că serialele și filmele noastre vă stârnesc interesul. Suntem în discuții cu toți operatorii, prin urmare răspunsul la întrebare îl găsiți mai degrabă la operatori."

Anonim

Probabil UPC sau INES

Giony

Iarăși cu "probabil" ?...

Anonim

Cand este vorba despre o televizune de genul....
Da iar probabil
Audienta 0

Anonim

Super canal, mai ales ca apartine de SPI / Filmbox care se respecta si au doar canale premium in oferta. Serialele turcesti sunt cele mai tari, nu se compara cu prostiile de pe canalele noastre. Sunt sigur ca SPI / Filmbox au cumparat cele mai scumpe si renumite seriale din Turcia. Tot respectul pentru calitatea turceasca.

Giony

De curiozitate, te-ai uitat la un sondaj să vezi cine sunt cei care vizioneaza serialele fantastice turcești de care vorbești tu?

Anonim

Daca acest canal nu va fii la toti operatorii pana in vara viitoare vor pleca din Romania asa cum au facut nemtii de la Romance si oricum audienta va fii aproape zeroo

Anonim

Va intra la cei care au pachetul Filmbox sau unele canale de la ei in grila cum e Upc , Akta , Ines , Orange Satelit si Focus sat , Nextgen Si Telekom Si Rcs Rds nu au nici un canal de la ei in grila slabe sanse la Digi

Anonim

Nu va pleca nicăieri pentru că aparține de SPI (adică un grup de canale). Pentru ei e suficient dacă au canalele chiar și la numai 2 operatori așa cum este în momentul de față (UPC care are 7 canale și Akta cu 4 canale).

Anonim

TDC channel intra la UPC ?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile